Vodoo Tozum var ölüler diyarını ziyaret etmek istiyorum bununla ilgili en kapsamlı paylaşım nerde link verebilir misiniz DH'den değil ama DH'den olsaydı çünkü arama motorunu kullanırdım..
Vodoo tozu içildikten sonra eşya kullanılamaz deneyim puanı bunun tek yolu deneyim puanı kullanmadan değil en az 1 deneyim puanı zorunludur.. tabi 1 deneyim puanıyla denersende hastaneye yatarsın
Bir ara bende düşünüyorum şöyle bi oraları gezmeyi..
quote:
Orijinalden alıntı: zubulala
Bir ara bende düşünüyorum şöyle bi oraları gezmeyi..
vodoo tozunu kullanmadan önce gebermek istemiyosanız sağlığınızı fulleyin vede 2-3 deneyim puanınız olsun sağlığınız düştükçe verin başarıyı kapın
Çok sağol wind_king
quote:
Orijinalden alıntı: zubulala
Çok sağol wind_king
Turnem bitsin yapacağım ilk iş :) Sahne Arkası Deneyim kartını kullanırım 2 deneyim puanı yeter herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
Turnem bitsin yapacağım ilk iş :) Sahne Arkası Deneyim kartını kullanırım 2 deneyim puanı yeter herhalde
Alıntıları Göster
Sağlığınız %100 olsun 1 deneyim puanı ile rahat gidersiniz Ama her ihtimale karşı 2 deneyim puanınız olsun Gidipde dönemeyebilirsiniz çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: Aegon I
Sağlığınız %100 olsun 1 deneyim puanı ile rahat gidersiniz Ama her ihtimale karşı 2 deneyim puanınız olsun Gidipde dönemeyebilirsiniz çünkü
Alıntıları Göster
SağLığınız 94% oLarak giderseniz 1 hp niz kaLır (bizzat denenmiştir). Ayrıca DanieL ben zaten gittim sen niye tekrar gidiyorsun ki ?
1 deneyim puanı = 15% sağLık beLki biLmeyenLer vardır.
Ayrıca böLümü bıraktığımı söyLemiştim ama arada bir uğrayıp soruLarı cevapLandırmaya çaLışıcam bundan sonra..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5CFD572C6
SağLığınız 94% oLarak giderseniz 1 hp niz kaLır (bizzat denenmiştir). Ayrıca DanieL ben zaten gittim sen niye tekrar gidiyorsun ki ?
Ayrıca böLümü bıraktığımı söyLemiştim ama arada bir uğrayıp soruLarı cevapLandırmaya çaLışıcam bundan sonra..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Blue Dragon
Kopma forumdan
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
quote:
Orjinalden alıntı: Blue Dragon
Kopma forumdan
Alıntıları Göster
hastanede içsem voodooyu sonra hastaneye kaldırılabilir miyim?
ben de gelecek hafta bi tur atmayı düşünüyorum orda
quote:
Orijinalden alıntı: Duygusal Yamyam
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: taichi
Zafer çok saol sizde sağolun beyler..
Zafer senin verdiğin hesaptan değil benim 14 günlük hesaba ölüler diyarını ziyaret ettirdim..
GüzeL
quote:
GüzeL
Bende gitmek istiyorum ama VIP olmak gerekiyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
beyler ilham geliyo demi oraya gidince şarkı besteliyorumda
quote:
Orijinalden alıntı: wind_king
beyler ilham geliyo demi oraya gidince şarkı besteliyorumda
Alıntıları Göster
ALakası biLe yok iLhamLa ..
quote:
ALakası biLe yok iLhamLa ..
Alıntıları Göster
Bildiğim kadarıyla vodoo yu kullandıktan sonra %106 sağlık götürüyor. Ama bir arkadaşım şans eseri hiç deneyim puanı kullanmadan kurtardı paçayı.
quote:
Orijinalden alıntı: djinn_inc
Bildiğim kadarıyla vodoo yu kullandıktan sonra %106 sağlık götürüyor. Ama bir arkadaşım şans eseri hiç deneyim puanı kullanmadan kurtardı paçayı.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: djinn_inc
Yanlış bilgi. 93% götürür. Bizzat denedim ben.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: djinn_inc
Yanlış bilgi. 93% götürür. Bizzat denedim ben.
Alıntıları Göster
arkadaşlar hiç denemediğim için bilmiyorum vodoo tozu piyasada kaç k dır? ve kendimiz nasıl bulabiliriz?