Şimdi Ara

Ölüm Kapısı Serisi (Death Gate Cycle) Kitap Tanıtım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
8.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5. kitap hariç tüm seri var. onu da bulup okumayı düşünüyorum bi ara
  • ya arkadaslar D&R remzi katbevi hertarfa baktım bulamıyporum ateş denizini!!!
  • hocam süper inceleme, harika çalışma emeğine sağlık
  • İnceleme, anlatım çok güzel olmuş gerçekten. Başka okuduğun, beğendiğin seriler içinde böyle konular açsan çok iyi olurdu hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

İnceleme, anlatım çok güzel olmuş gerçekten. Başka okuduğun, beğendiğin seriler içinde böyle konular açsan çok iyi olurdu hani.

+1

gerçekten güzel tanıtım olmuş, tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigstone

Ben de koyu bir Haplo taraftarıyım ömrüm boyunca okuduğum en güzel kitaplardır Ölüm Kapısı ve Ejderha Mızrağı. Belki 10 kere baştan sona okumuşumdur. Ölüm Kapısında pek çok hayran olduğum nokta var. mesela Rün büyüsü hiç bir yerde neye benzediklerini görmesekte en merak ettiğim konulardan biri. Sonra eski dünyadaki kötülüğün Yılan-****re iyiliğin pryan ****rine dönüşmesi. Yılan ****rin korku savaş ve kaosla güçlenmesi öldükçe çoğalması.

Karakterlerin MÜKEMMEL ÖTESİ iyi tasfir edilmesi Öyleki her karakteri yaşıyorsunuz. Karakterlerin içinde bulunduğu ikilemleri dertlerini düşüncelerini çok iyi yansıtmışlar.
    Şöyle bir şey var ki gerçekten kötü bir karakter yok. Başlarda kötü ırk patrynler iyiler sartanlar ; insan cüce elf fasulye gibiyken ilerledikçe sartanlar kötü (daha doğrusu gerçeği göremeyecek kadar kör) patrynler iyi gibi oluyor. insanların tanrıları bildikleri sartanları bir bakıma yenmesi yurtlarından kovması da ayrı bir güzellik.
    En önemli konu Tanrı kim bu hikayelerde belli değil son ana kadar. merakla okuyorsunuz. Denge ve dalga kavramlarida çok hayranı olduğum bir nokta.

zifnab fizban da iki seridede beni en çok güldüren karakter söylentilere göre zifnab gençliğinde eski dünyada ejderhamızrağı serisini yüzüklerin efendisi serisini james bond u falan okumuş izlemiş o nedenle sürekli o hikayelerden bahsediyormuş.

kitabın her sayfasından zevk alacağınıza eminim ama tüm seriyi bitirdikten sonra.

yapma bunu dostum o nasıl bi spolier

• claderan kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu öyle bir hortlatmışsın ki,spoiler varsa sayende çok çok fazla kişi görecek:)))
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Eski bir konuyu hortlatmış olayım bende Neredeyse tüm fantastik serileri okudum yeni arayış içinde kitapçıdaki raflara bakarken görevli arkadaş eğer okumadıysan ölüm kapısını şiddetle tavsiye ederim çok etkileyicidir diyerek 1 .kitabı elime tutuşturdu araştırmadan aldığım için için biraz çekincelerim vardı ama buradaki yorumlardan sonra okumak için sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Eski bir konuyu hortlatmış olayım bende Neredeyse tüm fantastik serileri okudum yeni arayış içinde kitapçıdaki raflara bakarken görevli arkadaş eğer okumadıysan ölüm kapısını şiddetle tavsiye ederim çok etkileyicidir diyerek 1 .kitabı elime tutuşturdu araştırmadan aldığım için için biraz çekincelerim vardı ama buradaki yorumlardan sonra okumak için sabırsızlanıyorum

Okumaya başladınız mı?

Eğer başladıysanız hangi kitaptasınız?

Elimde bi kaç cilt var gönderebilirim istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugo U kullanıcısına yanıt
    ilk 2 kitabı okudum hocam ama 3. kitabı henüz alamadım.
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Elimde 3. Ve 4. Kitap var.
    İstersen gönderebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugo

İstersen gönderebilirim.

Hocam arkadaş hayır derse talip olabilir miyim kitaplara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locke Lamora

quote:

İstersen gönderebilirim.

Kusura bakma, arkadaş hayır demedi:)
    2. Kitap kaldı elimde. İsterseniz onu göndereyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Locke Lamora

quote:

İstersen gönderebilirim.

Kusura bakma, arkadaş hayır demedi:)
    2. Kitap kaldı elimde. İsterseniz onu göndereyim?

Ücreti nedir hocam

• Satan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.