Şimdi Ara

Ölüm Kapısı Serisi (Death Gate Cycle) Kitap Tanıtım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
8.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seriyi aldım:)bugun sahafa gittim bir baktımki rafta ejdarha mızragından bir kaç kitapla birlikte sadece 3,kitabı eksik olarak ölüm kapısı serisi duruyor.kaçarmı benden 80 e anlastım 6 kitabı aldım geldm:)
  • Alsam mı almasam mı diye çok düşündüm ve almadım. :/
  • Şimdi görünce canım acayip okumak istedi ama ağustos ayında askere gidiyorum. Yetiştiremem o zamana kadar hepsini..
  • seriyi 2 gün önce bitirdim süper seriydi
  • Güzel bir tanıtım olmus bende yakın bir zamanda başlayacaktım önce bu ikilinin başka bir kitabını okuyup deneyeyim dedim

Hükümran Taşı Üçlemesi - Margareth Weis & Tracy Hickman inanılmaz süper bir üçleme ( daha 2.kitapta olamama rağmen söyleyebilirim ) ve kesinlikle bu seriye de en geç yaz sonuna doru başlarım çünkü araya Tolkien ya da Eddings sığdırmayı düşünüyorum...
  • ya bu kitaplarıhttp://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=WOD3PGC9QY1Y4FU15WOX şu set dışında daha ucuza bulamaz mıyız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

ya bu kitaplarıhttp://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=WOD3PGC9QY1Y4FU15WOX şu set dışında daha ucuza bulamaz mıyız?

Kitap fuarlarında ucuz oluyor. İzmirden aldırtmıştım ben abime.
  • neyse o seti aldım zaten artık.
  • Gerçekten çok başarılı bir seri olduğunu düşünüyorum, çok uzun bir süre önce okumama rağmen konusu hala aklımda, belleğime kazınmış pek çok şey gibi uçup gitmemiş, hatta "haplo"nun kitabı tanıtım yazısını okurken üzüldüm, keşke unutsamda bir daha baştan okusam diye, diğer arkadaşlar değinmemiş ama bu tarz kitapları sevenlerin bence R. A. Salvatore'nin de kitaplarına bir göz atmasında fayda var, özellikle muhteşem kara elf
    Drizzt Do'urden ile mutlaka tanışmaları lazım. Diğer taraftan herkezin ekonomik durumuna saygı göstermekle birlikte, fantastik tarzında kitapları basan yayınevlerinin, zaten kitaba fazla rabet edilmeyen ülkemizde önemli riskler üstlendiklerini sektördeki bir arkadaşımdan dinlemiştim, gerçekten de bu kadar fazla cildi, binlerce sayfayı hakkını vererek basmak kolay olmasa gerek. bu nedenle parası olanların orjinalini, olmayanların ise e-book'un yanısıra en azından bir cildini satın almalarını temenni ediyorum.

• Abim bir aralar Elf Yıldızı'nı okuyordu ilgimi çekmedi nedense ama LOTR,HP gibi fantastik kitapları okurum ve severim
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_İllusionist

Abim bir aralar Elf Yıldızı'nı okuyordu ilgimi çekmedi nedense ama LOTR,HP gibi fantastik kitapları okurum ve severim

Elf Yıldızı en sıkıcı kitabı Haplo olayın içine dahil oluncaya kadar kitabın yarısına geldim neredeyse. Birde o elf isimlerini ezberlemek yok mu? Ama Aleathe 'nin betimlemesini çok güzel yapmışlar. Etkilendim

• Weis ve Hickman'ın DL dışındaki en sağlam serisi (hatta bana göre uzun soluklu olması ve ticari amaçlar uğruna b*kunun çıkartılmaması açısından daha bile iyi) Dün gece İkizler üçlemesini ikinci kez bitirdiğimde (yıllaaar yıllaaar sonra yeniden) Ölüm Kapısı Serisi aklıma geldi bi anda

quote:

Xar: Kimsin sen? nesin sen?
    Zifnab: Ben Bond. James Bond...

Dünyadaki en tatlı wildmage avatar
  • kitap mükemmel burdaki yorumlardan etkilenerek 7 kitabı da aldım ve şu anda 3.kitabın sonlarına yaklaşmış bulunmaktayım gerçekten dediğiniz kadar varmış mükemmel atmosfer mükemmel kurgu resmen içine çekti kitap beni..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

kitap mükemmel burdaki yorumlardan etkilenerek 7 kitabı da aldım ve şu anda 3.kitabın sonlarına yaklaşmış bulunmaktayım gerçekten dediğiniz kadar varmış mükemmel atmosfer mükemmel kurgu resmen içine çekti kitap beni..

Haplo'nun incelemesi çok güzel gerçekten. Bu incelemeyi okumadan çok önce bitirmiştim seriyi ama bende bile yeniden başlama hevesi uyandırdı. En kısa zamanda Belgariad için buna yakın bir inceleme hazırlamak istiyorum ama, baya vakit alıcak anlaşılan. Yazarı David Eddings Öleli 15 gün civarı oluyor, dc kadar etkileyici olmasada güzel bir seri oda. İlgilenenler çıkar belki.

• bende bu seriyi okumak istiyorum e-book linki olan varmı
  • 6.kitaptayım şu anda kitap hala mükemmel gidiyor bitmesin diye yavaş yavaş okuyorum ama nafile insan kendini bi kaptırmaya görsün kitabın sonuna geldiğinizde aa ne ara bitti bu şimdi gibi bi tepki verebiliyorsunuz
  • Nereden temin edebilirim kitapları 7 kitabı birden alayım diyorum İstanbuldayım .
  • benim adamım usta hugh.

sizce serinin en iyi kitabı hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvarya

benim adamım usta hugh.

sizce serinin en iyi kitabı hangisi?

2 yada 5, kesin karar veremiyorum. Gerçi 3.kitapta çok sardığından bir günde bitirmek zorunda kalmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Şuga -- 16 Mart 2010; 20:43:31 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.