< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ölüm makinesi nasıl bu kadar fazla çalışıyor+30 saat (2. sayfa)
-
-
hocam ss teki küçük mavi pp tanıdık geldi mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 yıldır biliyorum Fıratçım
Hocam link atar mısınız yeni kanalına bakiyim bunun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam kanal kapandı ss haftalar öncesine ait
Nereyi kazanmış biliyor musunuz
Saçmalık
hayır hocam belki 23 için yeni kanal açmıştır hiç bilmiyorum yeni kanalları
youtubedeki konu anlatım dışındaki yks kanallari = çöplük ben sirf gormemek icin yks kelimesini bile yazmiyorum youtubeye o kadar tiksindim artik
batladım hocam
-
Adam 30 40 saat diyor halen. Yaptıklarını da gösteriyor ben inanmaya başladım. Vallahi helal olsun.
Hayatında boş bir günde 8+ saati görmemiş olan ben
-
Hocam bu cocuk sikintili gibi calisiyor bana laf yapiyodnz aw buna kac ay veriyonz bana max 1 hafta vermistnz
Günlük düzenli 8 saat çalışan normal bir insan her türlü istediği yere gider. 5-6 bile yeterli. Gereksiz yarışlara girmeyin.
ben de inanmiyordum fakat calisiyor, kitaplar doluyor. gecen seneden kalma tamamen cozulu falan da degil.
-
Ritalin concerta vs kullandığını düşünüyorum. Bi tuhaflık var kendisinde
Yav moruq
Çalıştığın sınav YKS, YKS
O kadar saate, yorulmaya değmez bir sınav. Normal çalışmayı yapsan zaten karşılığını alırsın.
biraz sıkıntılı bi arkadaş ilk videosundan beri takip ediyorum disiplini çok iyi ama kafa hafif gidik konuşması falan çok saçma bu kadar çalışmasına da ne gerek var zaten 3k yapmışsın 3k ile ilk 100 arasında bir sene boyunca 15 saat çalışmak gibi bi fark olduğunu düşünmüyorum bunun yerine nokta atışı 5-6 saat çalışsa en azından sınava kadar sürdürülebilir bir çalışma sistemi oluştururdu umarım patlamaz ve hedefine ulaşır ama sınava 2-3 ay kala bunalıma girip kötü yapsa kimseye sürpriz olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X