İyi zavallı kiskand incel seni xd .niye baskalarinin basariszligini arzularsin ki hasta mısın.kotu niyetiniz Bi tek kadınlara değilmiş erkeklere deymis xd . Böyle Bi eziklik yok Bi de kadınlara kıskanç derler xd . Çocuk yakışıklı ya Bi de çok calisiyo kiskanip kazanmasını istemiyor xd . Kadınlara kıskanç diyen tiplere gel xd. Kötü niyete bak xd . Başkasının başarısız olmasını dileyeceginze siz onu geçin xd ayip |
Ölüm makinesi nasıl bu kadar fazla çalışıyor+30 saat (3. sayfa)
-
-
-
Cahilligime verin hocam onlar ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu niye turkce konusmuyor
Dikkat eksikliği ve hiperakrivitede kullanılan kırmızı reçeteli ilaçlar ama millet rahatsız olmadığı halde daha yüksek odak için kullanıyor saçma sapan bi sekilde
harbi ya o 22tayfaymışız vardı noldu ona bilen var mı
-
Ben kullandım onları pek faydaları yok kanka bu çalışma işi disiplin işi
-
Valla hocam bence bu yks işi disiplin+süreklilik işi ne az uyuyacaksın ne fazla şahsi fikrim günde 8-10 saat dipteki adam için ideal.Birikimli gelen adam daha az çalışmayla da kazanır 6 ayı kalıp 0 olan adam mecbur 12-15 saat basacak.Ama bu çocuğu ben de çözemedim.
-
Kadınlar ne alaka lan fsdjbfısdjbfkjs
-
Onu ben de aşırı merak ediyorum . Bence iyi yapsaydı kanali kapatmazdı
aga nolursa olsun son 2 ay patlamayla batırmaz bence videosuna baktım o kadar deneme kitap çözmüş 2 ayda hepsini unutmamıştır
-
Ya batırmamıştır da kendi hedefine yakın bir şey yapamamıştır belki
Adam tam bir canavar üni gidiyom onu izleyip gaza geliyom nasi bişi nu
Bu ilaçları almak için napmak lazim. Ben de odaklanamiuorm 4 saatten sonra saftim kayiyor. Aslında 1 saat bile odaklanamiyoem bazen ama 4 saat de plan yaptığım zamanlar boş vakit geciyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bunlar kırmızı reçeteli sadece psikiyatristler yazabiliyor ve gereksiz kullanıldığında çok zararlı . Sadece dehb tanılı olan kişiler kullandığında normal bir odak seviyesine çıkmalarına yardımcı oluyor . Endikasyon harici kullananlar da kısa bi süre ilacın çok etkili olduğunu zannediyor o da uykusuzluk yaptığı için dinç gibi hissediyolar(%80i plasebo) sonra zaten etkisi falan kalmıyor. Ciddi bir dehb endikasyonunuz yoksa hiç bulaşmayın derim . Siz bi psikiyatrist ile görüşün yanlış hatırlamıyorsam moxo testi yapılıyor bunun için uygun görürlerse medikinet , ritalin ya da concerta birini yazarlar
Kanka inan hiç bilmiyorum da kişilik testlerinde falan enfp infp intp ciktim. Efeler ee dehbe yakin .zaten yazilsrimda da konudan konuya atliyorum. Ama infpysem ya da intp ilgi alanım olan bi şeyde uzun süre odakli durabilirim.
Aslında dehbyoktur çünkü bi şeyi kafaya taktiysam didik didik inceliyorum ayrintisina kadar.mesela 11ee caliscam dedim tüm konu videolarini izliyordum tüm zor soruları çözüyordum. İşin kötüsü her yerden izliyordm böyle. Fakat çabuk sıkılıyorum.
Bende o yok da şu var bi şeyle ilgilenip kısa süre tuketip sonra asiri sıkılma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka o biraz karakteristik bir şey . Odağını daha çok toplayabileceğin, sıkılmadan planlarını uygulayabileceğin bir çalışma sistemi düşünelim sana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X