Şimdi Ara

Ölüm makinesi nasıl bu kadar fazla çalışıyor+30 saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir videosunda da 8e az diyordu galiba. Valla helal olsun çok fazla istemek ile mi alakalı veya irade mi fazla anlayamadım.

Benim ders+ molaya kalan süre 16 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 8 Ekim 2022; 23:51:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Boş iş. 3kdan mezuna kalan biri için daha da boş iş. Verimli çalıştıktan sonra günde 8i bırak 6 bile okey 3kdan mezuna kalan adama. Ders çalışma saatiyle sınav başarısı arasındaki korelasyon bi noktada bitiyor. Günde ha 8 saat çalışmışsın ha 15 bir noktadan sonra dönüp dönüp aynı konuları çözüyorsun. Ders çalışmanın maksimum faydasını sömürdükten sonra fazlasının faydası değil zararı olur. Hayat bu arkadaşlar acı ama gerçek. Her zaman daha fazla çalışan kazanmıyor birçok etken var. Genetikten gelen zeka, sınav anı, o anki şans, sınavın nasıl geldiği birçok faktör var ve 1kdan sonrasını bu faktörler belirliyor. Gerçek olduğunu sanmıyorum ama öyle ise merakla bekliyorum bu seneki sonucunu.
  • 4 gün veriyorum

• +1Ölüm makinesi nasıl bu kadar fazla çalışıyor+30 saat 

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Hocam, adam 3kdan mezuna kalmış yaz boyunca da böyle çalışıyor galiba. Ne kadar doğru Bilemem

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Biz bu forumda 3d den 110 yapıp özdebirden 56 net çeken adamlarıda gördük hocam

• sıralama bir milyon yüz on sekiz bin çok iyi

Boş iş. 3kdan mezuna kalan biri için daha da boş iş. Verimli çalıştıktan sonra günde 8i bırak 6 bile okey 3kdan mezuna kalan adama. Ders çalışma saatiyle sınav başarısı arasındaki korelasyon bi noktada bitiyor. Günde ha 8 saat çalışmışsın ha 15 bir noktadan sonra dönüp dönüp aynı konuları çözüyorsun. Ders çalışmanın maksimum faydasını sömürdükten sonra fazlasının faydası değil zararı olur. Hayat bu arkadaşlar acı ama gerçek. Her zaman daha fazla çalışan kazanmıyor birçok etken var. Genetikten gelen zeka, sınav anı, o anki şans, sınavın nasıl geldiği birçok faktör var ve 1kdan sonrasını bu faktörler belirliyor. Gerçek olduğunu sanmıyorum ama öyle ise merakla bekliyorum bu seneki sonucunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Not aldığı şeyleri 1m tayfa fosforcu kızlar almıyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu akıllı birisi zannederdim ta ki fight club editi yaptığı videoya kadar kendini tyler durden sanıyo arkadas galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm ben bu herifi kendi haline takılan biri zannediyodum baya takip eden varmış yorumlarda adama tapıyolar

• 3kdan mezuna kalmak falan kolpa bence geçen sene de bir tane herif vardı günde +12 saat sabah günde iki 3d tyt bir ara canlı yayın da açmıştı bilen bilir sonradan yok msü sonucumu paylaşmak istemiyorum 11.sınıf çok arkadaşım var mezuna kalsam çok iyi olur falan aynen kanka

• boş ya ikinci 22tayfaymışız vakası 20 saat canlı yayın açıp ders çalışıyordu(?)

3d 345 fulledim diye video atiyordu sınavdan sonra kayboldu

• Aleksey Ivanovich kullanıcısına yanıt
    Bir tane de yaşlı bir tane adam vardı 25 30 yaşında falan kışın 345te 120net yaptım diyordu sonradan ea geçip patlamıştı galiba

• femert F kullanıcısına yanıt
    ahahha biliyom onu tıpı bırakmış da tekrar hazırlanıyormuş da
    o da serin hikaye bence sonuç belgesi paylaşmıştı ayt girmemişti sanırım hazır olmadığı için :D

• 20 + 14 saat çalışma nasıl oluyor ? haftalık mı bu

• Günlük galiba uyumadan mi calisiyor onu da anlamadım

34 saat ediyor nasıl günlük olsun başka bir ölçme metodu mu var arkadaşın

• Hocam 2 günü tek gün yapmış olabilir

• Aleksey Ivanovich kullanıcısına yanıt

2022tayfaymisiz daki çocuğun adı Boran mi neydi dimi ? Ne oldu ona ya, koç tıp istiyordu xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EF684BB6 -- 17 Eylül 2022; 22:45:34 >
  • Ölüm makinesi nasıl bu kadar fazla çalışıyor+30 saat kanal kapanmış ama arkadaş da aynısını sormuştu önceden ordan buldum ss

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.