Şimdi Ara

ölüm yıldızı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
20.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bizde 8 ripi dağıtan filolar var niye 4. yü yapıp okların hedefi olayım
    15k gemim var 7 k hafif 4k da kn gerisi de karışık

2 gun once 2 hatta 3 ripi birden basacak mal vardı da
    arastırma ve somlerde kademelere dagıttım ne varsa
    bitmelerini bekliyorum haftaya biter sanırım bi 20-30k atlarız totalde puan olarak da artık 20-30 k bile 4-5 kişi anca geçiriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinglion

öülm yıldızın hızı 100 dür.ve harcadığı deat ta 1.
    8. evrende ittifakımdaki biri bana( kendisi ilk 8 de idi) bir ölüm yıldızı 8 plazmayı yenemiyor dedi.yanında komuta göndersen zamandan kaybedersin.ama bi ölüm bi aya bedel bunuda unutmayalım.

yawaş salla dostum ya o seni keklemiş ya sen bizi kekleyeme çalışıyosun ölüm yoldızıyla plazmayı kıyaslayamazsın bile

quote:

Ölüm yıldızı yapabilmek için öncelikle gravitasyon araştırmasını yapmak gerekirki bunun için +90.000 enerjiye sahip olmalısınız. O kadar enerji için tonla solar uydu yapmalısınız ki o kadarı yapana kadar muhtemelen saldırı yiyeceksiniz. Sağlam bir şekilde savunmadan ölüm yıldızı yapmak çok zor.

Ayrıca 2.evrende bir çok ölüm yıldızı var.

Ölüm yıldızının ayrıca bir diğer amacı ise ayları patlatmaktır.

gravitasyon 90.000 deil 300.000 enerji ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhngkhn -- 3 Nisan 2007; 18:01:12 >

• usta007 nerdesin sende nanit 6 ya kaç dk de basıyon söylesene sende 1000 tane felan vardır sanırım
  • şimdi yapması uzun sürer bunu yapan bilir

taktiklerimi de onceden verdik okuyan bilir okumak isteyen de araştırsın Forumdaki "arama" özelliğini kullansın
    bulsun okusun kafasına yatarsa uygulasın kısaca özet vermek gerekirse 300.000 enerji en az 8000 küsür solar uydu ister
    [
    buradaki küsürat sıcaklıkla değişir
    1-2-3 tekilere 6000 solar da yeter çünkü 1 solar 50 enerji getirir sebep : güneşe yakın olması bu böyle işte 13-14-15 te olanın vay haline
    bende gez. *-***-6 da idi bastığımda bir solar 35 enerji getiriyordu nanit4 robot12 idi
    uyduların yarısını onceden bastım yarısını da malı yere indirip birden bastım ama hepsine birden başlasa idim kabataslak 28,5 saat 29 saat arası sürecekti
    yarısını onceden basınca malı gece yarısı gibi indirip basınca ögleden sonra bittiydi.
    bitişini tam ölü bi zamana denk getirmeye çalışın farkedilmemesi için hele bi de iss olan bi evrende iseniz işiniz daha zor tabiiki
    çünkü savunması yeterli değilken solarları 8.000 i geçince saldırıya uğrayan çok olur böyle durumlarda
    millet sonda fln atınca eger solar sayınızı 5000-6000 gibi yakalarsa sizi surekli takibe alırlar 7000,7500,8000 gibi vurmaya çalışırlar
    hemen 5000 de falan dalmazlar eşek değillerse böyle bi durum sezerseniz hemen ölü pozisyone geçin basma işine ara verin ve enerjiyi %10 da tutun
    bazen birinin raporunu okurken mallar okununca enerji de var orada enerjisindeki büyük bir sayı dikkat çeker
    240-250.000 enerji biriktirdiniz diyelim %10 a kısarsanız enerjiyi 24-25.000 hissedilir göze daha az çarpar :P

]

şimdi bi iki anektot vermemde daha fayda var
    oyuna fazla online olamayip , arada bi mal ve gemilerini kaldırma ihtiyacı duyan birisinde muhakkak ve muhakkak en az "1" rip olmalı
    cunku ;
    onceden rip yokken gemileri gece sabah inecek sekilde kaldırdıgımda gereken deu ile ,
    rip + aynen o gemileri kaldırdıgımda gereken deu arasında dağ kadar fark var

bunu şimdi bilen bilir ne kadar anlatsak da bilmeyen bilmez

2. olay da şu
    ayı olanlarda çok caydırıcı özelliği vardır
    yakınlarınızda 4000 boyutundan küçük aylar varsa en küçükten başlayıp yoklama yapın mutlaka patlatma gerçekleşiyor
    genelde de rip aynen kalır ama 1 rip yerine 2 ve 3 riple deneyiniz daha yüksek oran tutturursunuz
    ve bu sonuclari ogame forumda kesinlikle yayınlamayın bi iki koydunuz mu göze batıyor
    ripinizin olduğunu duyan gelir patlatabilmek için çünkü çok maden açığa çıktığı için başka hangi gemiden bu kadar mal çıkar
    bi iki kaçırsanız da kafaya takan patlatıyor işte tecrübeyle sabittir.

• Arkadaşlar, Ogame'de 100 ölüm yıldızı olanlar var... Ölüm yıldızını abartmayın o kadar.

Mesela bakınız:
    http://forum.donanimhaber.com/m_13264126/tm.htm

veya:

http://board.ogame.com.tr/thread.php?threadid=443260&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&page=1

• quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: aristot

benim 4 tane yildizim var hattta su anda bir ay yok etmek için yolladım 2 gün sonra dönecekler arkadaslar 20 tane ölüm yildizi 1000 tane komuta 500 tane kruvazor 90 bin tane h. avcı ile berabere kalıyor yildizda hiç kayıp olmuyor ama karsi taraf içler acisi 20 tane yildiz basilirmi demeyin çok güzelde basiliyooo
    Konu ne zaman açıldı hiç baktın mı
  • Video İzlemiştim Alman Serverlerinde 1.Evrenin 1.Sinde 850 Adet Ölüm Yıldızı Var Dı Ve Onların Hepsi Düştü :
  • bende arastirmasi acildi kisa bir sure sonra ö.y basmaya baslicam
  • benim filoyu kitledi biri 10 RİP ile

savaş berabere bitti ama benim filo'nun %80'i savunmanında bir kısmı gitti tabi

%20 ile Ay çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

ölüm yıldızna erişinceye kadar binlerce bombardıman gemisi yaparsın bea.

yaa ne bombardimani Ben Rip e esit olarak ha lari tutuyorum be :D bide kru lari bu dönemde en yikici gemiler krular onlara savunma olarakta ha lar Rip 200 komuta gucunde ben kactane Rip patlattim be siz nedionuz Bi b*k yapamiolar ;)
  • muhripler ripleri çok rahat yokediyor
  • ölüm yıldızı pahalı

muhrip ölüm yıldızı yok ediyor

ölüm yıldızı çok yakıyor...

ne yaw bu?
    neden kimse muhribin parasını düşünmüyor?siz 200 komuta gemisiyle tek bi gemiyi çarpıştırıyorsunuz.bu haksızlık olmuyor mu?

herkesin bi taktiği vardır...benim ki savunmadan kayıpsız çıkmak.yani 300 komutam korunsun diye yanına 800 hafif avcı eklemem bana ne kadar ters ise öy de benim için o kadar önemli bi gemidir...

300k yı aşar aşmaz o 30m kristali biriktirip öymi çıkartacağım...ne olursa olsun

şimdiki puanım 31k

@secret kardeşim sende olayı bilmeyenlerin ripini patlatmışındır...

• quote:

Orjinalden alıntı: Buq-[RA]

İMZANI DEİŞ !!!!!

forumda tamamı büyük harflerle yazı yazmak yasak diye biliyorum ama

uyarlım;öyle uyaralım
  • RİP Süper birşey:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinmalkoc -- 20 Haziran 2007; 9:34:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinmalkoc

RİP Süper birşey:D

bunu demek için mi hortlattın konuyu???
  • hort
  • yaw arkadaşlar anlamadım gitti, biri bana anlatsın:
    benim puan 250k omasına rağmen ölüm yıldızını hala çıkaramadım. Bana saldıran adam 150k puanda ve bana 3 ölüm yıldızıyla saldırdı. üsdtelik savunmasının değeride 30 milyonluk ve dahası 3000 kadar solar uydusu var. Bu nasıl şey anlamadım, adamın herşeyi benden fazlayken nasıl oluyor da ben ondan 100000 puan daha fazla oluyorum yahu?
  • benım puanımda 150k bendede 2 tane vardı taki yokolona kadar adam fılo basmamıs sadece kademe basmış
  • ya ölüm yıldızı zor diyonuzda 1. evrende oynuyorum bende. benim 2 tane ayım vardı adamın biri 6 ölüm yıldızı ile geldi patlattı. yani demekki kademeleri 31 27 yapınca rahat rahat basılabilir. biraz zaman harcanır ama genede çok zor olmaz o seviyedi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.