Şimdi Ara

***ÖLÜMDEN Bir SANİYE SONRA NE VAR???*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
7.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Peacifullord

huri kızlar olacak mı istediğimiz cinsten?

Senin gibi ateistlere yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

• ölümün dünyadaki gibi bir anlık olacağını sanmıyorum,ölüm tahminimce dünyadaki zaman sistemiyle aynı değil,belki yıllarca ölebiliriz,ve bu islamda analtıldığına göre çok acı veriyormus,gerçekten korkunç derecede acı vericiymiş
  • quote:

quote:

sana var yani
  • ADRİANA LİMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.MARX

Tanrının başlangıc noktası ölüm ve ölüm korkusudur zaten.

Ölümden sonrası gercekten mutluluk beklentilerim var.

Kimsenin sizi ölümle cennetle cehennemle korkutmasına izin vermeyin

dostum Tanrı'nın varlığı kesin olarak kanıtlandı,tekrar düşünmek isteyebilirsin,bizi aşşagılamana gerek yok,aşşagılamak istersen buyur 200+ IQ'um var,ve ben diyorumki evet kesinlikle Tanrı vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

quote:

dostum Tanrı'nın varlığı kesin olarak kanıtlandı,tekrar düşünmek isteyebilirsin,bizi aşşagılamana gerek yok,aşşagılamak istersen buyur 200+ IQ'um var,ve ben diyorumki evet kesinlikle Tanrı vardır

nasıl kanıtladılar pardon?
  • quote:

Orjinalden alıntı: not important

quote:

quote:

eğer kötü niyetli değilsenhttp://www.maddeninardindakisir.com/ şu siteyi araştır,sana senin olmadıgını sadece Tanrı'nın var olduğunu kanıtlıyor,senden kastım bedenin

• herşeyi görür ama müdahale edemeZler...Ruh bedenden çıkana kadar yani toprak altına girene kadar bu böyle devam eder ondan sonrası zaten münker-nekir adlı meleklerin karşısında bi takım sorguya tabi tutularak hakettigimiz yere gideriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 26 Haziran 2009; 19:51:19 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

eğer kötü niyetli değilsenhttp://www.maddeninardindakisir.com/ şu siteyi araştır,sana senin olmadıgını sadece Tanrı'nın var olduğunu kanıtlıyor,senden kastım bedenin

yazılanların bir kısmını okudum burda yazılanlar akla mantığa uygun şeyler ama bu kanıtlandığı anlamına gelmez.bu şekilde düşünürsen evrim kesin olarak kanıtlandı fakat harun yahya bunu kesin olarak reddediyor.ayrıca kötü niyetten kastın nedir bilmiyorum ama bireysel olarak tanrıya inanan biriyim.

• quote:

quote:

Tanrının varlığı kesin olarak kanıtlanmadı zaten kesin olarak kanıtlamak da bu günün şartlarında mümkün değil. Kesin olarak kanıtlanmış olsa şu anda dünya çok daha farklı bir yer olurdu bundan emin olabilirsin, ayrıca her yerde duyulurdu.

Ayrıca mesajında 200 üzeri IQ'ya sahip olduğunu yazman da hava atmak veya üstünlük kazanmak istediğini gösteriyor. Neredeyse "hadi bak ben çok zekiyim, benim dediğim doğrudur, senin IQ'n kaç?" 'a getiriyorsun konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 26 Haziran 2009; 19:57:20 >

• Doğmadan önce ne varsa öldükten sonra da o var.
  • evrim kanıtlanamamış bir iddadır,fosillerin hiçbirinde evrime dair bir iz bulunamadı,harun yahya kesin olarak Tanrı'nın varlığını kanıtlamıştır,The Matrix filminde anlatılmak istenen ana konu Tanrı'nın varlığıdır zaten,sana bir replik atayım,anlatılmak istenene dikakt et

Morpheus : Gerçek olduğuna inandığın bir rüya gördün mü Neo? Ya o rüyadan uyanamazsan? Hayal dünyası ile gerçek dünya arasındaki farkı nasıl anlardın?

Neo : Bu olamaz!

Morpheus : Ne olamaz? Gerçek mi?

bu dünyayı matrixe ahireti ise gerçek dünyaya benzetebilirsin,işler tam olarak bu şekilde yürür
  • quote:

evrim kanıtlanamamış bir iddadır,fosillerin hiçbirinde evrime dair bir iz bulunamadı,harun yahya kesin olarak Tanrı'nın varlığını kanıtlamıştır,The Matrix filminde anlatılmak istenen ana konu Tanrı'nın varlığıdır zaten,sana bir replik atayım,anlatılmak istenene dikakt et

Morpheus : Gerçek olduğuna inandığın bir rüya gördün mü Neo? Ya o rüyadan uyanamazsan? Hayal dünyası ile gerçek dünya arasındaki farkı nasıl anlardın?

Neo : Bu olamaz!

Morpheus : Ne olamaz? Gerçek mi?

bu dünyayı matrixe ahireti ise gerçek dünyaya benzetebilirsin,işler tam olarak bu şekilde yürür

1.http://www.bilimvegelecek.com.tr/?act=2&id=124&sayi=39 (evrimin kanıtlarından fosiller)
    2.Matrix Tanrının varlığını konu almıştır ve bir korku ütopyasını anlatmıştır kabul ediyorum.
    3.alıntı yaptım biraz ama çok bu konuyla ilgili güzel bir yazı

insanoğlu bilinen tarihi boyunca 2500'ü aşkın tanrı yaratmıştır. daha sonra yarattığı bu mefhumlara yaratıcı misyonunu biçmiştir.

kim kimi yaratmıştır? insanoğlu tanrıyı mı yoksa tanrı insanoğlunu mu?

genel tanımı itibari ile tanrı modeli; varlığı veya yokluğu bilimsel yöntemlerle ıspatlanması üzerinde de çok şey söylenmiştir. ancak esas mevzu o değildir. bir şeyin var olduğunu iddia eden biri varsa varlığının ıspatından mükellef kişi de ta kendisidir. dolayısıyla bu mevzuyu uzatıp veri kirliliğinin ne yeri ve ne de zamanıdır.

bu noktada rasyonel gerçeği görmüş dimağa düşen vazife zihin iğfalinden muzdarip bünyeleri sarsıcı bilimsel verilerle şok etmektir.

klişe bir söz vardır. bilenler lütfen sıkılmasın ancak tekrar etmekten kendimi alamayacağım.

evrim için kanıt mı istiyorsun? tam üstünde oturuyorsun.

evet kanıtın tam üstünde oturuyorsunuz. bahsi geçen uzuv kuyruk sokumunda bulunan omur uzantısı körelmiş bir kuyruktur. hatta bu körelmiş kuyruk için kaslar bile mevcuttur. yine insanın embriyo gelişiminin fiziksel süreci incelenirse evrimsel miraslar daha keskin hatlarıyla gözler önüne serilir.

insanlar ile şempanzeler arasında %98 protein uyumu vardır. şaşırmalı mıyız?

soğuk havada neden tüylerimiz dikelir. artık ısıtma fonksiyonelliğini kaybeden tüyler neden hala biçare bir şekilde ısıl kalkan oluşturmak için dikelirler.

fosilbilim diye bir halt vardır ve insanoğlunun evrimsel değişimi 25 milyon sene öncesine kadar bilimsel olarak takip edilebilmektedir. homo-habilis, homo-erektus, neandatrel insan, cro-magnon vs duymuşsunuzdur. bunlar fiziksel özellikleri itibari ile insanoğlunun evrim ağacınının dallarıdır. ara türler yokmuş diyenler bu türleri homo-sappiens ile çapraz kıyaslayabilir. yine bu işin bir bilimi ve literatürü vardır. bilgi tembel olmayan objektif dimağa iki klik mesafededir.

yaratılış safsatasına inanan mikrobiyolog, embriyolog akademisyenlerimiz var. ilköğretimde çocuklara yaratılış efsanesi anlatılmakta. halkımız dolayısıyla eğitmen ordumuzun büyük kısmı antik söylencelere dayanan yaratılış safsataları ile taze dimağları zehirlemekte bilimsel duruşa ihanet etmektedirler. bu durum sadece kendi ülkemiz için geçerli değildir, oran farkı dışında eğitimi itibari ile en modern olduğu bilinen ülkeler için de benzer durum söz konusudur.

• tek bir soru soracağım,big bang'i biliyorsundur,evren bundan 15 milyar yıl önce büyük bi patlama ile genişlemeye başladı,20.yüzyıllarda yapılan araştırmalarda yıldızların giderek birbirinden uzaklaştığı gözlemlenmişti,bunun anlamı zamanı geriya aldıgımızda tüm yıldızların birine yaklasarak tek bi noktada birleşmesidir,daha basitce soracak olursak 15 milyar yıl önce tüm evren 0 hacimdeki bir noktadan nasıl çıktı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XtremeX-Style -- 26 Haziran 2009; 20:14:34 >
  • darvinistlerin bundan önce durağan evren teorisi vardı,evren hep vardı yaratılmadı her zaman duruyordu halen duruyor gibisinden,big bang'den sonra ne düşnüüyorlar acaba,ayrıca cok basitce düşünecek olursak neden halen maymundan insana geçen türler yok,tüm maymunlar evrimleştiyse neden hala maymunlar var,neden insan gibi tek bir zeki tür var,neden duygularımız var,neden olması gereken en iyi şekilde evrimleştik,ayrıca kuran'da 14 yüzyıl önce denizlerin birine karısmadıgı yazıyordu,insanoglu bunu 14 yüzyıl araştırdıktan sorna dogru oldugunu öğrendi bunu nasıl acıklayacaksınız?
  • Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. "Evrim ne güzellikler yaratıyor!" diye düşünüp mest oluyormuş. Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamiş. Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışta ayının daha yaklaşmış olduğunu farkediyormuş. Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış, ayi adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış. Tam vurmaya hazırlanırken adam "TANRIM!!!" diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamiş. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama: - "Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?" demiş. Adam utanç içinde: - "Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demiş. Ses: - "Peki." diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya baslamis. Herşey eski haline dönmüş. Ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru çevirmiş, ve konuşmaya başlamiş: - "Tanrım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun verdiğin nimetlere."

• quote:

darvinistlerin bundan önce durağan evren teorisi vardı,evren hep vardı yaratılmadı her zaman duruyordu halen duruyor gibisinden,big bang'den sonra ne düşnüüyorlar acaba,ayrıca cok basitce düşünecek olursak neden halen maymundan insana geçen türler yok,tüm maymunlar evrimleştiyse neden hala maymunlar var,neden insan gibi tek bir zeki tür var,neden duygularımız var,neden olması gereken en iyi şekilde evrimleştik,ayrıca kuran'da 14 yüzyıl önce denizlerin birine karısmadıgı yazıyordu,insanoglu bunu 14 yüzyıl araştırdıktan sorna dogru oldugunu öğrendi bunu nasıl acıklayacaksınız?

***ÖLÜMDEN Bir SANİYE SONRA NE VAR???***

• quote:

quote:

quote:

sana var yani

Ne terbiyesiz insanlarsınız siz ya
  • quote:

quote:

darvinistlerin bundan önce durağan evren teorisi vardı,evren hep vardı yaratılmadı her zaman duruyordu halen duruyor gibisinden,big bang'den sonra ne düşnüüyorlar acaba,ayrıca cok basitce düşünecek olursak neden halen maymundan insana geçen türler yok,tüm maymunlar evrimleştiyse neden hala maymunlar var,neden insan gibi tek bir zeki tür var,neden duygularımız var,neden olması gereken en iyi şekilde evrimleştik,ayrıca kuran'da 14 yüzyıl önce denizlerin birine karısmadıgı yazıyordu,insanoglu bunu 14 yüzyıl araştırdıktan sorna dogru oldugunu öğrendi bunu nasıl acıklayacaksınız?

***ÖLÜMDEN Bir SANİYE SONRA NE VAR???***

böylesine ciddi bir konuyu dalgaya alman açıkca verecek cevabın olmadıgını gösterir,acıyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.