Şimdi Ara

***ÖLÜMDEN Bir SANİYE SONRA NE VAR???***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
7.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hiç beklemediğiniz bir anda öldünüz...

peki 1 saniye sonrasında ne olacak?

quote:

Ekleme: Neredeyse tüm yorumları okudum. Cevap yazıp, vakit ayıran arkadaşlara çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 63SAV571 -- 26 Haziran 2009; 21:05:59 >

• çok mu düşündün bunu bence düşünme...oku! oku! oku!... cevap kendi gelir merak etme...
  • Boşluk
  • ışık görüceksin sonrasında bir FLASH..
    tabi o tıkılan pamuğun etkisi
  • Sen bi öl görürsün hiç merak etme
  • Hayatının film şeridi bitmiş , yönetmen , oyuncular , ses , ışık çalışanları gösterilir , salon boşalır.
  • Nasıl bir kişi olarak öldüğüne bağlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o an gerçeği görürsün rüyadan uyanırsın
  • işe bak ya,,,, açtığım konunun ardından Michael Jackson'un öldüğünü öğreniyorum :(

• öLdüqden Birsaniye sonra saNırım büyük bir karanLıqın içinde kaLırdım yanında o koca bosLuqda caßası ;)
  • bir defter görcen,o deftere dikkat et, soldan yada arkadan aldıysan ,ölümden sonrası senin için sıcak geçecek demektir.inşallah benim defteri sağdan verirler.
  • ışıkları kim kapattı .
  • Artık senin nasıl amellerin varsa ona göre ölürsün ... Azrail seni ziyaret eder ve ya hoplata hoplata ya da gel gidelim diyerek güzelce gidersiniz amellerinize bağlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_MeaRt

Artık senin nasıl amellerin varsa ona göre ölürsün ... Azrail seni ziyaret eder ve ya hoplata hoplata ya da gel gidelim diyerek güzelce gidersiniz amellerinize bağlı

Gidene kadar bida ölücem desene
  • quote:

Orjinalden alıntı: SemihSünterr

o an gerçeği görürsün rüyadan uyanırsın

Harikasın
  • amellerine göre karşılanacağından emin olabilirsin. ölümden korkuyormuşsun gibi geldi bana biraz. sen vazifeni yerine getirdikten sonra ölümden korkmanın bir anlamı yok.
  • yanlış bilmiyorsam insan ölümden kısa bir süre önce gideceği yeri görür cennetse sorun yok ölümden bir saniye sonra huzurlu olur ruhun cehennemse acısını duymaya başlar
  • Eğer bilseydik burda olmazdık zaten.
  • dünyada tatile çıkmak için nası çalışıyorsan,ebedi tatil içinde dünyada kaldığın sürece çalışmalısın,testi gecmen için çalışman gereken şeyler belli. sonradan bilmiyordum,haberim yoktu,bana kimse birşey demedi deme
  • ne duygusuzca konular açıyorsunuz böyle ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.