Başınız sağolsun Allah sabır versin.Ben de 1 ay önce trafik kazasında yeğenimi kaybettim.Kafamda kazanın olmaması için binlerce kez kurgu olayalar kurdum.Hala bile kamerayı geriye alır gibi unutamadan kurgular kuruyorum.O yüzden yaşadığınız olayı çok iyi anlıyorum.Öte yandan yeğenimin vefat ettiği aracın kaskosu olamasına rağmen koltuk sigortası düşük olduğu için 2-3 bin tl ancak ödeme yapılacağını öğrendim.Ben de kaskonun ölüm halinde bu kadar az ödeme yapmasına inanamıyorum.Eniştem bunun için bir avukat tuttu.Hem kasko hem de sporcu oldukları için federasyondan tazminat alma durumları var ama avukat bakalım davayı kazanacak mı bilemiyorum.Bence siz de bu işler için güvenilir iyi bir avukat tutun.Bu işlerle uğraşmak bence kolay değil.
Binlerce kez aynı anı yaşadım. Binlerce kez her şeyi başa aldım. Acaba o kırmızı ışıkta dursaydım yada 1 sn ordan erken geçseydim yada benzincide tuvalete girmeseydim vs vs vs ama gerçek olan bi şey var o da babam artık bizimle değil. Ne akdar senaryoda yazsam olmuyor içinden çıkmayıp insan delirecek gibi oluyor. Kader diyerek sadece kendimi biraz olsun rahatlatabiliyorum. Çok zor çok...
quote:
Orijinalden alıntı: selcukilhan
quote:
Orijinalden alıntı: ykaya1983
Başınız sağolsun Allah sabır versin.Ben de 1 ay önce trafik kazasında yeğenimi kaybettim.Kafamda kazanın olmaması için binlerce kez kurgu olayalar kurdum.Hala bile kamerayı geriye alır gibi unutamadan kurgular kuruyorum.O yüzden yaşadığınız olayı çok iyi anlıyorum.Öte yandan yeğenimin vefat ettiği aracın kaskosu olamasına rağmen koltuk sigortası düşük olduğu için 2-3 bin tl ancak ödeme yapılacağını öğrendim.Ben de kaskonun ölüm halinde bu kadar az ödeme yapmasına inanamıyorum.Eniştem bunun için bir avukat tuttu.Hem kasko hem de sporcu oldukları için federasyondan tazminat alma durumları var ama avukat bakalım davayı kazanacak mı bilemiyorum.Bence siz de bu işler için güvenilir iyi bir avukat tutun.Bu işlerle uğraşmak bence kolay değil.
Binlerce kez aynı anı yaşadım. Binlerce kez her şeyi başa aldım. Acaba o kırmızı ışıkta dursaydım yada 1 sn ordan erken geçseydim yada benzincide tuvalete girmeseydim vs vs vs ama gerçek olan bi şey var o da babam artık bizimle değil. Ne akdar senaryoda yazsam olmuyor içinden çıkmayıp insan delirecek gibi oluyor. Kader diyerek sadece kendimi biraz olsun rahatlatabiliyorum. Çok zor çok...
Allah sabır versin hocam.Takdir-i ilahi olarak kabul etmek inancımız gereği en doğru olanı.İstediğimiz kadar zamanı geri almaya çalışsak da iş olduktan sonra geri dönüş olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ankay2
Öncelikle başınız sağolsun ve geçmiş olsun... Benzer bir olay şu anda bizimde başımızda. Abim geçirdiği trafik kazası sonucu 10 aydır bilinci kapalı şekilde yatıyor.
Hukuk süreci uzun ve masraflı bir süreç. Avukat olmadan takip etmeniz oldukça zor. Kaza sonrası karşı tarafın sürücüleri için Ceza davası açılacak. Bunun dışında sigorta (Araç bedeli/ölüm için maddi tazminat) ve isterseniz karşı taraf maddi/manevi tazminat davaları açacaksınız. Bana söyledikleri kadarı ile bu davalar 2 sene kadar sürüyormuş...
Bence en güzeli bir avukat ile görüşmeniz.
Size bol sabır, abinize de acil şifalar dilerim, umarım bir an önce durumu normale döner, dualarınızı eksik etmeyin
Konuyu açan arkadaşa;
öncelikle başın sağolsun kardeşim, allah rahmet eylesin, bol sabır versin...
bildiğim kadarıyla trafik sigortası ve kaskolar ödeme yapmakta ama bu ödeme direkt mi alınıyor dava açılarak mı alınıyor bilmiyorum
kusurlu olan sürücü ölmüş de olsa redd-i miras yapmadıkları sürece varislerinden alınır
aracı şirketler genelde sana fark ettirmeden bol miktarda aldıkları tazminatı size az göstererek az bir kısmını veriyorlar diye bir haber okumuştum o konuda dikkatli olmanda bu konuda tecrübeli bir avukata danışmanda fayda var, karşı tarafın maddi durumu iyiyse baya tazminat alınır ama iyi değilse ne alınır bilemiyorum allah kolaylık versin bu işlerle uğraşmak da zor olur
quote:
Orijinalden alıntı: hayri77
başınız sağolsun. geçmiş olsun. allah sabır versin. aracınızın markası neydi acaba? emniyet kemeri takılımıydı?
astra mız vardı.
hepimizin de emniyet kemerleri takılıydı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme