Şimdi Ara

ölümlü trafik kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başımızdan çok kötü bir olay geçti. Trafik kazası geçirdik. Ailecek arabadaydık. Babamı kaybettik annem de iki hafta komadan sonra hayata döndü. Ben iyiyim çok şükür.

Her şey ne kadar acı da olsa hayat devam ediyor ve sigorta işlemlerini devam ettirmek zorundayım. Bunun için öncelikle aracımız perte çıktı onun parasını alacağım. Daha sonra bizim sigortamız olan groupama ölümlü kaz
    Bunlar benim kesin kazanımlarım ve yapacaklarım.

Peki bir sonraki aşama. Bize iki tane araç çarptı ben bu iki araç sürücülerinden nasıl hak talep edeceğim. Onların trafik sigortalarına mı başvuracağım yoksa kaskolarına mı başvuracağım yoksa her ikisine mi başvuracağım. Bize çarpan ve asıl kusurlu olan şöför de öldü.

Ve öğrendiğim kadarıyla daha sonra da şöförlere maddi manevi
    tazminat davası açılıyormuş. Bu aşamada da avukat tutmam gerekliymiş.

Bir de aracılık firmaları var. işi onlara mı devretmeliyim. Kenara çekilip izlemeliyim yoksa ben mi yürütmeliyim. Yürütebilir miyim? Onlar daha mı iyi yapar ve daha çok kazanım mı sağlar. Tabi ki onlarda komisyonla çalışıyor. %15-%25 arası.

Avukatlık aşamada zaten avukata ihtiyacım var ama sigortalardan alacağım paradan aracılık firmaları daha mı iyi becerir yoksa bende takip edebilir miyim, onlara gerek yok mu?

Bana lütfen yardımcı olun ...

• kardeşim çok geçmiş olsun allah kolaylık versin
  • Allah sabır versin.
    Kazadaki kusur oranları nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrüflüEbiTen

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Allah size sabırlar versin babanizin mekanını cennet eylesin annenize uzun ömürler versin inşallah. Eğer uğraşacak zamana sahipseniz kasko yaptırdığınız sigorta acentesiyle görüşüp işlemleri kendiniz takip edin, zatensigorta acenteleri bu tarz olaylarla daha sık muhatap oluyorlardır. Yok ben ugrasamam başım agrimasin derseniz bir avukatla konusup anlasmanizda fayda var.
    Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Doc

Allah size sabırlar versin babanizin mekanını cennet eylesin annenize uzun ömürler versin inşallah. Eğer uğraşacak zamana sahipseniz kasko yaptırdığınız sigorta acentesiyle görüşüp işlemleri kendiniz takip edin, zatensigorta acenteleri bu tarz olaylarla daha sık muhatap oluyorlardır. Yok ben ugrasamam başım agrimasin derseniz bir avukatla konusup anlasmanizda fayda var.
    Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    Öncelikle başınız sağolsun ve geçmiş olsun... Benzer bir olay şu anda bizimde başımızda. Abim geçirdiği trafik kazası sonucu 10 aydır bilinci kapalı şekilde yatıyor.

Hukuk süreci uzun ve masraflı bir süreç. Avukat olmadan takip etmeniz oldukça zor. Kaza sonrası karşı tarafın sürücüleri için Ceza davası açılacak. Bunun dışında sigorta (Araç bedeli/ölüm için maddi tazminat) ve isterseniz karşı taraf maddi/manevi tazminat davaları açacaksınız. Bana söyledikleri kadarı ile bu davalar 2 sene kadar sürüyormuş...

Bence en güzeli bir avukat ile görüşmeniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Öncelikle başınız sağolsun ve geçmiş olsun... Benzer bir olay şu anda bizimde başımızda. Abim geçirdiği trafik kazası sonucu 10 aydır bilinci kapalı şekilde yatıyor.

Hukuk süreci uzun ve masraflı bir süreç. Avukat olmadan takip etmeniz oldukça zor. Kaza sonrası karşı tarafın sürücüleri için Ceza davası açılacak. Bunun dışında sigorta (Araç bedeli/ölüm için maddi tazminat) ve isterseniz karşı taraf maddi/manevi tazminat davaları açacaksınız. Bana söyledikleri kadarı ile bu davalar 2 sene kadar sürüyormuş...

Bence en güzeli bir avukat ile görüşmeniz.

Alıntıları Göster
    Konuyu araştırdım ve bir avukatla görüştüm arkadaşlar,

Öncelikle karşı tarafların trafik sigortalarına hasar ihbarında bulunacağım. Ve babam için olan kayıbı onlar bana ödeyecekler.

SOnrasında da manevi tazminat davası her iki tarafa da açılacakmış. Tabi bunu avukatlar yapacak. Ama ilk aşamada avukata gerek yokmuş. O aşama sigorta şirketleriyle benim aramda olacak görüşmeler sonucu sonlanacakmış.

Arkdaşlar, kimse böyle bi olay yaşamasın, ne siz ne de dünyada en sevmediğiniz insan. İnanın çok yıpratıcı, çok büyük bir travma. Ben de zamanla düzelirim umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukilhan

Konuyu araştırdım ve bir avukatla görüştüm arkadaşlar,

Öncelikle karşı tarafların trafik sigortalarına hasar ihbarında bulunacağım. Ve babam için olan kayıbı onlar bana ödeyecekler.

SOnrasında da manevi tazminat davası her iki tarafa da açılacakmış. Tabi bunu avukatlar yapacak. Ama ilk aşamada avukata gerek yokmuş. O aşama sigorta şirketleriyle benim aramda olacak görüşmeler sonucu sonlanacakmış.

Arkdaşlar, kimse böyle bi olay yaşamasın, ne siz ne de dünyada en sevmediğiniz insan. İnanın çok yıpratıcı, çok büyük bir travma. Ben de zamanla düzelirim umarım.

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun , Babanıza Allah rahmet eylesin.

Allah sabır versin size ve ailenize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Çok geçmiş olsun , Babanıza Allah rahmet eylesin.

Allah sabır versin size ve ailenize.

Alıntıları Göster
    kardeşim çok ama çok geçmiş olsun.. Babanıza Allah rahmet eylesin.

Allah sabırlar versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

kardeşim çok ama çok geçmiş olsun.. Babanıza Allah rahmet eylesin.

Allah sabırlar versin

Alıntıları Göster
    Çok kötü bir durum bu.Tek diyebileceğim aracılık firmalarına gitme.Bir aralar televizyonda bunların dolandırıcı olduğunu anlatan programlar vardı.Paranın çoğunu kendilerine alıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Çok kötü bir durum bu.Tek diyebileceğim aracılık firmalarına gitme.Bir aralar televizyonda bunların dolandırıcı olduğunu anlatan programlar vardı.Paranın çoğunu kendilerine alıyorlarmış.

Alıntıları Göster
    Çok üzüldüm.Başınız saolsun,geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Çok üzüldüm.Başınız saolsun,geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Başın sagolsun
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

Başımızdan çok kötü bir olay geçti. Trafik kazası geçirdik. Ailecek arabadaydık. Babamı kaybettik annem de iki hafta komadan sonra hayata döndü. Ben iyiyim çok şükür.

Her şey ne kadar acı da olsa hayat devam ediyor ve sigorta işlemlerini devam ettirmek zorundayım. Bunun için öncelikle aracımız perte çıktı onun parasını alacağım. Daha sonra bizim sigortamız olan groupama ölümlü kaz<a oldğu için bir bedel daha ödeyecek.

Peki bir sonraki aşama. Bize iki tane araç çarptı ben bu iki araç sürücülerinden nasıl hak talep edeceğim. Onların trafik sigortalarına mı başvuracağım yoksa kaskolarına mı başvuracağım yoksa her ikisine mi başvuracağım. Bize çarpan ve asıl kusurlu olan şöför de öldü.

Ve öğrendiğim kadarıyla daha sonra da şöförlere maddi manevi tazminat davası açılıyormuş. Bu aşamada da avukat tutmam gerekliymiş.

Bir de aracılık firmaları var. işi onlara mı devretmeliyim. Kenara çekilip izlemeliyim yoksa ben mi yürütmeliyim. Yürütebilir miyim? Onlar daha mı iyi yapar ve daha çok kazanım mı sağlar. Tabi ki onlarda komisyonla çalışıyor. %15-%25 arası.

Avukatlık aşamada zaten avukata ihtiyacım var ama sigortalardan alacağım paradan aracılık firmaları daha mı iyi becerir yoksa bende takip edebilir miyim, onlara gerek yok mu?

Çok büyük geçmiş olsun. Ayrıca başınız sağolsun. Bende benzer olayda kızımı kaybetmiştim. Sizi çok iyi anlıyorum. Allah sabırlar versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Her şey ne kadar acı da olsa hayat devam ediyor ve sigorta işlemlerini devam ettirmek zorundayım. Bunun için öncelikle aracımız perte çıktı onun parasını alacağım. Daha sonra bizim sigortamız olan groupama ölümlü kaz<a oldğu için bir bedel daha ödeyecek.

Ve öğrendiğim kadarıyla daha sonra da şöförlere maddi manevi tazminat davası açılıyormuş. Bu aşamada da avukat tutmam gerekliymiş.

Çok büyük geçmiş olsun. Ayrıca başınız sağolsun. Bende benzer olayda kızımı kaybetmiştim. Sizi çok iyi anlıyorum. Allah sabırlar versin.
    Başınız sağolsun çok çok üzüldüm,allah geride kalanlara sizlere sağlıklı uzun ömürler versin..Keşke konuyla ilgili bilgim olsa ve size yardımcı olabilsem..Tek söyleyebileceğim avukat dışında birine (aracı firma vs) güvenmemeniz..Allah yardımcınız olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Başınız sağolsun çok çok üzüldüm,allah geride kalanlara sizlere sağlıklı uzun ömürler versin..Keşke konuyla ilgili bilgim olsa ve size yardımcı olabilsem..Tek söyleyebileceğim avukat dışında birine (aracı firma vs) güvenmemeniz..Allah yardımcınız olsun..

Alıntıları Göster
    başınız sağolsun üzücü bir olay allah bir daha göstermesin....

bu tip konularla ilgili net bir bilgiyi burada bulamazsınız... denyimli tecrübeli bir avukata danışın...

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

başınız sağolsun üzücü bir olay allah bir daha göstermesin....

bu tip konularla ilgili net bir bilgiyi burada bulamazsınız... denyimli tecrübeli bir avukata danışın...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar mesajlarınız için çok saolun. inşallah kimse böyle bir durumu yaşamaz. çok büyk bir travma hem ben hem annem yaşıyoruz. geçen süreye rağmen atlatamadık.

aracılık firmaları işi adımıza takip ediyor ama % alıyorlar, hemde hatırı sayılır miktarda. beni istanbuldan avukatlık firmaları da aradı, onlarda olyı duymuşlar. aracılık için aradılar...

ben işlemleri takip edebildiğim kadar ben ve sigorta acentem takip edeceğiz. avukatlarada danışıyorum.

benzer olay yaşayan varsa ki işallah mesajımı okuyan kimse yaşamamıştır, yada bir tanıdığının başına gelip de ne yaptıklarına dair bana bilgi verirlerse ben izleyeceğim yol haritasına onu da dahil ederim.

tekrardan sağolun arkadaşlar.

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Başın sağolsun topaz senin yaşadığın acı kat kat fazladır.Kimse evebenyleri kadar sevemez onları

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek varis

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Başın sağolsun topaz senin yaşadığın acı kat kat fazladır.Kimse evebenyleri kadar sevemez onları

Alıntıları Göster
    Kardeşim başın sağolsun ve çok geçmiş olsun. Senin bu aşamada ciddi bir avukata ihtiyacın var. Ben biraz baktım nete.

http://www.tugsanyilmaz.av.tr/category/trafik-hukuku

Şurada biraz bilgi var. İsterseniz iletişimede geç. Tekrar başın sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: osman kamil haydar

Kardeşim başın sağolsun ve çok geçmiş olsun. Senin bu aşamada ciddi bir avukata ihtiyacın var. Ben biraz baktım nete.

http://www.tugsanyilmaz.av.tr/category/trafik-hukuku

Şurada biraz bilgi var. İsterseniz iletişimede geç. Tekrar başın sağolsun.

Alıntıları Göster
    Basın sağolsun kardesim , Allah kimsenin başına vermesin , kendimi yerine koymaya çalıştım da , düşünürken bile hayattan kopacağımı hissettim , Allah sabır versin , yanına almayanlara şifa versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Basın sağolsun kardesim , Allah kimsenin başına vermesin , kendimi yerine koymaya çalıştım da , düşünürken bile hayattan kopacağımı hissettim , Allah sabır versin , yanına almayanlara şifa versin.

Alıntıları Göster
    başınız sağolsun. geçmiş olsun. allah sabır versin.
    aracınızın markası neydi acaba? emniyet kemeri takılımıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayri77

başınız sağolsun. geçmiş olsun. allah sabır versin.
    aracınızın markası neydi acaba? emniyet kemeri takılımıydı?

Alıntıları Göster
    Başınız sağolsun Allah sabır versin.Ben de 1 ay önce trafik kazasında yeğenimi kaybettim.Kafamda kazanın olmaması için binlerce kez kurgu olayalar kurdum.Hala bile kamerayı geriye alır gibi unutamadan kurgular kuruyorum.O yüzden yaşadığınız olayı çok iyi anlıyorum.Öte yandan yeğenimin vefat ettiği aracın kaskosu olamasına rağmen koltuk sigortası düşük olduğu için 2-3 bin tl ancak ödeme yapılacağını öğrendim.Ben de kaskonun ölüm halinde bu kadar az ödeme yapmasına inanamıyorum.Eniştem bunun için bir avukat tuttu.Hem kasko hem de sporcu oldukları için federasyondan tazminat alma durumları var ama avukat bakalım davayı kazanacak mı bilemiyorum.Bence siz de bu işler için güvenilir iyi bir avukat tutun.Bu işlerle uğraşmak bence kolay değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.