Şimdi Ara

Ölümün dansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ölümün dansı mesela rivenda hangi durumlarda tercih edilir açıklamasını okudum eşyanın ama pek anlayamadım. aydınlatırsanız sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karşıda burstleyecek herolar varsa alıyorum ben genelde zed felan da bir şey fark etmiyor tek atıyor yine
  • Kırılgan dövüşçülere iyi oluyor top graves içinde hayalet dansçı ile core itemi.

• atroksa kassak yine tek yer mi acaba ?
  • Yanlış hatırlamıyorsam sadece düz vuruş değil fiziksel hasar veren skillerle de can çalıyorsun bu eşyayla. Ben cdr rünüm olmadığı için bunu alıyorum offtank kasıp. Bir de bir nebze burst damage i önlüyor aldığın hasarın bir kısmını birden değilde bir kaç saniye içinde alıyorsun. Ölürken bir iki kişiyi yanında götürebilirsin belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    ne kassan tek yer atrox

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    he he full tank kasarsan 2 yiyor
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    bunu + tank kasarsan 3 yer
  • Ne demek istediğinizi anlamadım ama her ad vuruşunuz heal steal

• Death's dance pek iyi bir item değil açıkcası. Death's dance'ın problemi isteneni yeterince vermemesi. Eğer lifesteal ve damage istiyorsan Cdr botu alıp BT Alman daha mantıklı. Ben eskiden geride olduğum matchuplarda 2. item olarak ya da Irelia'ya karşı ilk item olarak alırdım. Fakat bir süre sonra ghostblade'in çok daha iyi bir hissiyat vermeye başladığını fark ettim. Gerideyken bile adc apc tekleyebiliyorsunuz tutacak Adam varsa. Almanın en mantıklı olduğu durum ninja tabi veya mercs'e çok ihtiyacınız olduğu ve karşıda aynı Zamanda çok Burst olduğu bir durum olabilir.

Fakat dediğim gibi, Nadir alınabilecek bir item Riven söz konusu ise. %5-10 civarı bir rakam veririm.

Edit: ayrıca death's dance almayı kafaya koymuşsanız picklerden(Ben rünü ve masteriesı karşıya göre son anda değiştiyorum, olması gereken o tabii ki de söyleyeyim dedim) mutlaka fervor alın. Çünkü psychical damage'dan heallediği için normal lifesteal'ın aksine, fervor'un damageinden de healliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 15 Eylül 2016; 19:51:27 >

• Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Özet:Death'a dance

Dostum bende tam tersi youmuyu hissedemiyorum. Neden youmu? Youmu nasıl tekler? Deathdance nin ad side daha fazla tekleme konusunda daha etkili olmaz mı?

• Nihilizm kullanıcısına yanıt
    20 Arpen 15 Ad'den çok çok çok daha değerli çünkü. Eğer cs alabiliyorsanız Arpen rünlerle oynamanızı da tavsiye ederim, 100 Ad'den sonra üstünlük kazanmaya başlıyor ve mid-late Game'de çok daha iyi. Ayrıca ghostblade daha ucuz olduğu için hydrayı daha erken tamamlıyorsunuz. GB+longsword parası Dd'ye geçen hemen eşit olduğu için çok çok daha fazla hasar vuruyorsunuz.

• Düzelteyim tatlım seni mi kıracağım

dediğinden birşey anlamadım hocam ingilizcelerini bilmiyorum ama bakayım internetten bulayım teşekkür ederm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.