evet arkadaslar yenildik uzgunuz icimiz nefret dolu olanlardan hepimiz haksizligin kurbani oldugumuzu biliyoruz. Ama unutmayinki
GUN OLUR DEVRAN DONER ELBELTTE BUNLARDA YAPTIKLARINI ODER.
Tek soglemek istedigim bir sey var evet dedigim gibi haksizligin kurbani olduk ve masa basinda saolsun FIFA baskani bizi harcadi be bittirdi kendi konumunu unutarak tarafsiz kalmasi gerektigi halde isvicreli tarafi kabardi ve bizim basimizi yakti. Ama beni asil uzEn bir konu var burda bakiyorumda son gunlerde forumda acayip bir hava soz konusu ne o ne oldu arkadaslar yenildik diye pesmi ediyoruz hakkimizi aricaz tamam. Peki Turkiye maci bitti herkez iki uc gun once butunken birlikken Ultra aslani genc fenerlisi carsi gurupu birken simdi neden sapka dustu kel gorundu hesabimi olduk. O gun bizimkinlerdede hata vardi arkadaslar 65 dk sonra macin kapip koyverdiler ama olsun bogle bogle alisacagiz ve guclenecegiz hatalarimizdan ders alarak. FIFA baskani men etmekten bashediyor bizi 2010'da hehe guluyorum sadece bakin bugun yeniliriz yarin yeneriz 2006 da dunya kupasinda olmayiz 2010'da oluruz demek istedigim FIFA baskani YOK olur emre, fatih, hakan, volkanlar yok olur cok degil iki uc gun once o birlik o bereberlik bugun var olur yarin yok olur ama tek yok olmicak seyi soglimmi size o da o da TURKIYE arkadaslar men etsin ama nereye kadar sike yapsin ama nereye kadar hehe o yok olur bizim milliler yok olur bizler yok oluruz ama yenileri gelir arkadaslar cunku TURKIYE HEP OLUR :)) yanlissam lutfen cevaplayin.
Ben yinede o aslanlara sevgi ve saygilarimi sunuyorum MILLILERIMIZE helal olsun abilerim yasayin beni yurt disinda ulkemin bayragimi tasimanin gururunu verdiginiz icin ve beni onurlandirdiginiz icin tsk ederim size takim olarak :)))) olsun bu sefer olmadi ama yinede kanimin son damlasina kadar TURKIYE ALAYINA TURKIYE ALLAHINA TURKIYE :))) OLUMUNEEE
fifa.com hacklenmiştir.... Bu şimdilik onLara en büyük cezadır sayın fb_girL
evet duydum cok sevindim helal olsun bizim cocuklara ellerine saglik arkadaslar :))) gereken aslinda tam yapilmadi bu sadece baslangic isiniyoruz hehe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme