Şimdi Ara

OLYMPIA CZ'DE KOSP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAW YETER ARTIK 1 HAFTADIR AYNI KOSPÇULAR VE HERGÜN YENİLERİ EKLENİYOR BIKTIM BUNLARA YATMAKTAN. NP KALMICAK BU GİDİŞLE :)) SAHİ GM NEREDE ? GM DİE BİŞİ VARMI OYUNDA :p

• gm nin war ya ben ***
  • quote:

Orijinalden alıntı: Webmaster_M2

gm nin war ya ben ***
    +1 bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: resfect

+1 bende

Alıntıları Göster
    evet bugün beramusta maestro_88 adlı kişinin koxpu 1. yaşına girdi knightonlineworld.com a konulan ss lerde 1000 i geçti ama bu adam hala oynuyor banlanmıcak gibide adam sadece koxp yapıyo oyuna başlama amacı bu ama nedense banlanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SmyrnA_

evet bugün beramusta maestro_88 adlı kişinin koxpu 1. yaşına girdi knightonlineworld.com a konulan ss lerde 1000 i geçti ama bu adam hala oynuyor banlanmıcak gibide adam sadece koxp yapıyo oyuna başlama amacı bu ama nedense banlanmıyor.

Alıntıları Göster
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_black

+1

Alıntıları Göster
    BEN BU KOSPÇULARINDA BU OYUNUNDA BU HM LERİNDE NEYSE ŞİMDİ AYIP ŞEYLER SÖLEMEYİM

VALLA YETER ARTIK NERDE BU GMLER...........................

• quote:

Orijinalden alıntı: _RED_KiT

BEN BU KOSPÇULARINDA BU OYUNUNDA BU HM LERİNDE NEYSE ŞİMDİ AYIP ŞEYLER SÖLEMEYİM

VALLA YETER ARTIK NERDE BU GMLER...........................

Alıntıları Göster
    Ya benim de başka derdim var bu kospcularla. Ben de okcuyum ama asla kullanmıyorum kosp. Bugüne kadar yapmışlığım yok. Etraftaki kospcu okcular yüzünden bize de kosper muamelesi yapılıyor. Sanki her okcu kosp kullanıyormuş gibi. Geçen gün girdiğim bir troll partissinde kosp kullanmakla suçlandım. Nedeni de trollun dibine girerek attıgım 5 li oklar. Ben normal kullnıyorum 5 li okları. Diğerleri benim oklarımı trollün içinden geçip havaya giderken görüyor ya; zannediolarki kozp kullanıyorum. Anlatamadım adamlara kosp kullanmadığımı. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdeniz72

Ya benim de başka derdim var bu kospcularla. Ben de okcuyum ama asla kullanmıyorum kosp. Bugüne kadar yapmışlığım yok. Etraftaki kospcu okcular yüzünden bize de kosper muamelesi yapılıyor. Sanki her okcu kosp kullanıyormuş gibi. Geçen gün girdiğim bir troll partissinde kosp kullanmakla suçlandım. Nedeni de trollun dibine girerek attıgım 5 li oklar. Ben normal kullnıyorum 5 li okları. Diğerleri benim oklarımı trollün içinden geçip havaya giderken görüyor ya; zannediolarki kozp kullanıyorum. Anlatamadım adamlara kosp kullanmadığımı. :(

Alıntıları Göster
    YAF BOŞVER MİLLETİN NE DEDİĞİNİ... BANADA MUTLAKA KOSP LA KASMIŞ DİYOLARDIR AMA KULLANMADIM... OYUNDA ŞİMDİYE KADAR HİÇ HİLE KULLANMADIM KOSP DUPE VSVSVS ...

NE DERLERSE DESİNLER UMRUMDA DEİL YANİ SENDE TAKMA SANANE DEYİP GEÇ :D

• quote:

YAF BOŞVER MİLLETİN NE DEDİĞİNİ... BANADA MUTLAKA KOSP LA KASMIŞ DİYOLARDIR AMA KULLANMADIM... OYUNDA ŞİMDİYE KADAR HİÇ HİLE KULLANMADIM KOSP DUPE VSVSVS ...

NE DERLERSE DESİNLER UMRUMDA DEİL YANİ SENDE TAKMA SANANE DEYİP GEÇ :D

Alıntıları Göster
    Öyle deme kardeş. Adımız çıkacak valla. Kullansam bu kadar takmam. Ama sen tüm hilelerden uzak dur. Kospcu gördüğün heryerde sessiz kalma uyar, shouttan bağır. Sonra kospcu muamelesi gör. Sırf bu yüzden asasa dönmeyi düşünüyom valla.

• quote:

Öyle deme kardeş. Adımız çıkacak valla. Kullansam bu kadar takmam. Ama sen tüm hilelerden uzak dur. Kospcu gördüğün heryerde sessiz kalma uyar, shouttan bağır. Sonra kospcu muamelesi gör. Sırf bu yüzden asasa dönmeyi düşünüyom valla.

Alıntıları Göster
    VALLA SEN BİLİRSİN BENDEN SÖLEMESİ KİM NE DERSE DESİN HİÇ TAKMIYORUM KAFAMA ADAMLAR BANA O İTEMLERİ NASIL DÜZDÜN KOSP FALAN DIR KESİN DİOLAR

AMA BİLMİYOLARKİ RED KİT İ N KASADA 2 MİLYON PARA VAR

• quote:

VALLA SEN BİLİRSİN BENDEN SÖLEMESİ KİM NE DERSE DESİN HİÇ TAKMIYORUM KAFAMA ADAMLAR BANA O İTEMLERİ NASIL DÜZDÜN KOSP FALAN DIR KESİN DİOLAR

AMA BİLMİYOLARKİ RED KİT İ N KASADA 2 MİLYON PARA VAR

Alıntıları Göster
    Hadi adamların ne dediğini boşverdik. peki gm de karşıdan görünce benim 5 li okları kosp kullandıgımı zannederse ne olacak kardeş? :(

• quote:

Hadi adamların ne dediğini boşverdik. peki gm de karşıdan görünce benim 5 li okları kosp kullandıgımı zannederse ne olacak kardeş? :(

Alıntıları Göster
    HIMMMM O ZAMAN KÖTÜ İŞTE :D SENDE DEVAMLI DİBİNE GİRME YAF ... AZ ARKADAN AT VE YADA NE3 BİLİYİM GİR DİBİNE SALLA ÇIK ÖLE BİŞELER YAP KORKUYORSAN ÇÜNKÜ ONA ÇÖZÜM YOK GM BU

• quote:

HIMMMM O ZAMAN KÖTÜ İŞTE :D SENDE DEVAMLI DİBİNE GİRME YAF ... AZ ARKADAN AT VE YADA NE3 BİLİYİM GİR DİBİNE SALLA ÇIK ÖLE BİŞELER YAP KORKUYORSAN ÇÜNKÜ ONA ÇÖZÜM YOK GM BU

Alıntıları Göster
    Ben çözüm olarak arc shota döndüm. Dibine giriyom ama tek ok atıyom. Damage düşüyor ama napiim. Zaten trollü wairor ve asaslar halledio. Biz de destek vermiş oluyoz işte. :)

• quote:

Ben çözüm olarak arc shota döndüm. Dibine giriyom ama tek ok atıyom. Damage düşüyor ama napiim. Zaten trollü wairor ve asaslar halledio. Biz de destek vermiş oluyoz işte. :)

Alıntıları Göster
    tmm sen bulmuşsun çözümü :D en iyisi öle
  • quote:

tmm sen bulmuşsun çözümü :D en iyisi öle

Alıntıları Göster
    keşke sadece olimpiada olsa ne zamandır czye inemiyorum bende cyberda
  • Bu durumda benim gibi 56 lvl adamların cz'ye gitmesi hayal olacak herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafoz

Bu durumda benim gibi 56 lvl adamların cz'ye gitmesi hayal olacak herhalde
    +1 Bizde Bıkmış Durumdayız Koxpçulara

• quote:

Orijinalden alıntı: Webmaster_M2

gm nin war ya ben ***
    bızım kafede ::reuneted:: we ark'ıı war ama ısmını hatırlayamadım olımpıadalar sınırsız kops u ındırmısler onu kullanıolar bırı heahllıo oburu 5 lı ok atıo:)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?_BeBeK_BeZi_?

bızım kafede ::reuneted:: we ark'ıı war ama ısmını hatırlayamadım olımpıadalar sınırsız kops u ındırmısler onu kullanıolar bırı heahllıo oburu 5 lı ok atıo:)))))

Alıntıları Göster
    bende char denilen şeyden kalmadı 56warrior vardı sattım gitti baya da item duzmuştum nese
    her işte bi hayır vardır knight kospsuz kalmaz hiç bi zaman bunu da bilin
  • Beyler Czde Kospcular Çok Beramus Gmsi Mahina ya da Irene Partysinde Kosp Healcı Var Die Ardanet_2 yi Banlamış

Zaten Necati Abiyi Fazla Sevmezdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.