Eskiden Olimpia Herşey daa guzeldi!Kral Only_Xuls du ne güzel milleti gaza getirip Savaş ları kazanıoduk ama GM denilen kendini bilmez +9 Raptor yaptı die ladı adamı yauw bu Only nin ban kalkmıycak mı Only i özledik yauww!!
Neyini özledin? Adam serverin en büyük duperiydi. +9 raptoru nasıl yaptı sanıyorsun bu adam?
sergat sana katılıyordum savaşlara gelince en ii adamlarımız human oldu dikkat edersen bide humanlar koxp kullanıyor
only nin clanındaydım ve onu cok iyi tanıyordum.ya sacmalamayın adam niye dupe yapsın cıkan boss ların yarısını o kesio ne ihtiyacı varki.only orclar ıcın buyuk bır kayıptır!o gittiginden beri pianayı alamıyoruz zamanında oturur muhabbet ederdik piana monumentin altında neydi o günler ah ah ahona duper diyen karsısında beni bulur bilip bilmeden konusmayalım lutfen
quote:
Orjinalden alıntı: _:___:_
only nin clanındaydım ve onu cok iyi tanıyordum.ya sacmalamayın adam niye dupe yapsın cıkan boss ların yarısını o kesio ne ihtiyacı varki.only orclar ıcın buyuk bır kayıptır!o gittiginden beri pianayı alamıyoruz zamanında oturur muhabbet ederdik piana monumentin altında neydi o günler ah ah ahona duper diyen karsısında beni bulur bilip bilmeden konusmayalım lutfen
Bişi sorucam sizin şu anki clanınızda illegal hiç bişey olmuomu?
Bi kere başkanın hem np transfer hem de tover bug-nova town yapıo
bu yüzden eski clan başkanınla ilgili söylediklerine inanmam zor
Ben bu konuya sadece Gulumserim
bildiğim kadarıyla only çok iyi bi kraldı.... illegal iş uyapacağını sanmam....
bildiğim kadarıyla only çok iyi bi kraldı.... illegal iş uyapacağını sanmam....
Kesinlikle haklısın! Bi keresinde kralken cebinden herkese para daıtmıştı ve hiç param kalmadı nolur para istemein die yazı geçirmişti! Bence bole bi kral daa gelmez!
quote:
Bişi sorucam sizin şu anki clanınızda illegal hiç bişey olmuomu?
Bi kere başkanın hem np transfer hem de tover bug-nova town yapıo
bu yüzden eski clan başkanınla ilgili söylediklerine inanmam zor
Tower bug yapmayan var mı???
yapmayan var emin ol...
ayrıca kralın gaza getirmesiyle savaş kazanılmaz taktikle kazanılır.. dikkatini çekerim draculius daıldıktan sora savaşları kaybetmeye başladık...
lantaaa tamtam demonized nightmare vs mage partysiyle ilk 5 dakkada savaşa girip varderi aldığımızı biliyorum....
dupe konusunuda bilmiyorum.. ama yapanında yaptıranında burdan ... (kınıyorum yanlış anlamayın)
quote:
yapmayan var emin ol...
ayrıca kralın gaza getirmesiyle savaş kazanılmaz taktikle kazanılır.. dikkatini çekerim draculius daıldıktan sora savaşları kaybetmeye başladık...
lantaaa tamtam demonized nightmare vs mage partysiyle ilk 5 dakkada savaşa girip varderi aldığımızı biliyorum....
dupe konusunuda bilmiyorum.. ama yapanında yaptıranında burdan ... (kınıyorum yanlış anlamayın )
Ya eskiden 15 dk da pianayı alıoduk! Şimdi cecilia mıdır nedir borusunu ötüürüyo! Bir Türk olarak çok az umudumuz kaldı! bıktım Cecilia dan
evt ceclilia kral olmus ama bence athenslayer olmalı zaten suanda kı clanı 2. 2 gun önce kurdu kollukları yanıyor bugun way be
Kahrolsun duuupe
Beni nolur kasın yaw
Server : OLYMPİA Nick : Neo1313 Irk : El Morad Job : Mage Lvl : 38
quote:
Beni nolur kasın yaw
Server : OLYMPİA Nick : Neo1313 Irk : El Morad Job : Mage Lvl : 38
Ulan only nin banı kalksın seni 24 saat kascam (morodonda nası olcaksa)
ii olmus +9 raptor basacak babait düpecidir tabi simdiki kralında bi yararını görmedik ama neyse ii olmus
adamı niye şuçluyorsunuzki +9 item lerin yapılabileceğini ancak +10 itemlerin gm yardımıyla yapılabilir gerçi ben şimdiye kadar +9 item yapamadım ama +8 double shard yaptım olympiadaki karuslar bekleyin beni hepinizi doğricam 29 nisanda banım açılıyo nihayet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme