Şimdi Ara

olympiada orc talisman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20-30 tane orc kestim 1 tane bile çıkmadı eer varsa 10 tane gondrebilirmsnz daha fazlada kesemiyorum pot alcak para yok

nick:LovelyGuy

şimdiden tesekkurler....

• up
  • onlar kolay çıkmazki spoiler kes 10 klık şeylerden çıkar
  • lutfen yarrdım edin
  • helal olsun yakında silk bundle içinde konu açarsınız satın alsana konu açıcana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kınayt Onlayn -- 4 Mart 2007; 21:03:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: samican

onlar kolay çıkmazki spoiler kes 10 klık şeylerden çıkar

50 tane kstim zar zor 1 taane çıkmadı
  • Bunun içinde konuyu açıyorsunuz helal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkElf

Bunun içinde konuyu açıyorsunuz helal

napalım
  • yuh mu diim,ne diim kibunun için bile konu acıyorsunus... yakında sundiresin sacı neden hiç uzamıyor fln gibi konular acılırsa şaşmam

• Adam yardım istemiş ya Dh iyice bozuldu.Bebeler doldu foruma.Adam yardım istiyor "napalım" diyorsunuz.Server ne?Belki yardımım dokunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saintrow

Adam yardım istemiş ya Dh iyice bozuldu.Bebeler doldu foruma.Adam yardım istiyor "napalım" diyorsunuz.Server ne?Belki yardımım dokunur.

olympia

biz yardım istiyoruz yuaptıklarına bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezeer

yuh mu diim,ne diim kibunun için bile konu acıyorsunus... yakında sundiresin sacı neden hiç uzamıyor fln gibi konular acılırsa şaşmam

çok komiksin biliyormusun

• quote:

Orjinalden alıntı: lovelyguy_06

quote:

Orjinalden alıntı: sezeer

yuh mu diim,ne diim kibunun için bile konu acıyorsunus... yakında sundiresin sacı neden hiç uzamıyor fln gibi konular acılırsa şaşmam

çok komiksin biliyormusun

sen ne kadar komik oldugunu actıgın konularla belli edebiliyorsun...gurur duymalısın

• Oly'de charım yok.Kusura bakma.
  • forum yardımlasmak için degil mi beyler adam pot alcak param yok diyor ordan biri talismanı pazardan alsana diyor allahım yaaaaaaa yiyecek ekmegin yoksa pasta ye diyor arkdas :
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboys2851

forum yardımlasmak için degil mi beyler adam pot alcak param yok diyor ordan biri talismanı pazardan alsana diyor allahım yaaaaaaa yiyecek ekmegin yoksa pasta ye diyor arkdas :

aynen ole
  • ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboys2851

forum yardımlasmak için degil mi beyler adam pot alcak param yok diyor ordan biri talismanı pazardan alsana diyor allahım yaaaaaaa yiyecek ekmegin yoksa pasta ye diyor arkdas :

• quote:

Orjinalden alıntı: Knight_Bağımlısı

komik olan nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.