Şimdi Ara

Olympiakos - Osmanlıspor (Son 32 Kuraları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Beyler bir arkadaş vardı hangi konuda yorum yapmıştı hatırlayamadım. Osmanlıspor'a yunan rakip çıksa da gibi bir şeyler diyordu :) Kim ya o arkadaş ?
  • Osmanlispora Yunan cikmasi kotu olmus , bu sefer bir Mustafa Kemal yok.. Ahmet Gokcek var ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah ankarada Melih Gökçek'in askerleriyiz tezahüratı duymayız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Beyler bir arkadaş vardı hangi konuda yorum yapmıştı hatırlayamadım. Osmanlıspor'a yunan rakip çıksa da gibi bir şeyler diyordu :) Kim ya o arkadaş ?

Aynen ben de hatirliyorum o yorumu sanirim kiev bjk konusunda demisti "osmanliya bir yunan takimi ciksa o gazla ceyrek finale cikar zaten" tarzi birsey demisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Osmanlispora Yunan cikmasi kotu olmus , bu sefer bir Mustafa Kemal yok.. Ahmet Gokcek var ama

Mustafa Reşit var, o da yeter.

• Osmanlı eleyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Beyler bir arkadaş vardı hangi konuda yorum yapmıştı hatırlayamadım. Osmanlıspor'a yunan rakip çıksa da gibi bir şeyler diyordu :) Kim ya o arkadaş ?

Aynen ben de hatirliyorum o yorumu sanirim kiev bjk konusunda demisti "osmanliya bir yunan takimi ciksa o gazla ceyrek finale cikar zaten" tarzi birsey demisti.

Aynen hocam öyle bir yorum atmıştı :)
  • Ateşli bi eşleşme oldu.
  • Osmanlı eler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlının futbolu daha iyi,bir şanssızlık yaşamazlarsa eleyeceklerdir.
  • Osmanlı'nın Avrupa seyri bu kadar, elenir.
  • osmanli ismini rezil edecekler
  • Olimpiakos 10kişi kaldı kırmızı yedi adam

• Osmanlı çok iyi oynuyor. 1_0yenebilir.

• Avantajlı bitti. Stadyumunda dolacağına inanıyorum. Osmanlı içeride Yunan takımını eleyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Manço

Avantajlı bitti. Stadyumunda dolacağına inanıyorum. Osmanlı içeride Yunan takımını eleyecektir.

Osmanlı'nın turu geçmesi için mutlaka kazanması gerekirken Olimpiyakos gollü beraberlik ile tur atlar.

Bence avantajlı taraf Yunan takımı oldu. Osmanlı 1 gol bulabilseydi son derece avantajlı maça çıkacaktı ama yine de tebrik etmek gerek, kendilerinden oldukça üstün bi rakibe karşı tur için umutlarını korudular ilk maçın sonunda.
  • Bu maça gitmek istiyorum, lig maçlarında paso ile gitmiştik ama bu maçta kağıt bilet uygulaması var, bilgi sahibi olan var mı?

Biletler nerde satılır, kaç liradır vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: maxim

Bu maça gitmek istiyorum, lig maçlarında paso ile gitmiştik ama bu maçta kağıt bilet uygulaması var, bilgi sahibi olan var mı?

Biletler nerde satılır, kaç liradır vs..

hocam ben bugün ulus ta gezerken panoda gördüm bilet fiyatları 10-15-20 tl ama nereden alınır hiç bilmiyorum zaten stad da çok uzak nasıl gidecez bilmiyorum
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    Ulusta osmanlıspor taraftarları derneği var, sanırım orda satılıyordur. Uzaklık konusunda haklısın, gitmeyi düşünüyorsan bahsettiğim taraftar derneğine bir danış, muhtemelen ulaşım vardır. Önceki sene Beşiktaşın tüm maçlarına gittim, her maç çıkışı stadın orda bekleyen otobusler vardı, ulus kızılay vs.. en kötü metroya kadar ulaşırsan gerisi kolay. Ben kırkkonaklarda oturuyorum stad ile ev arası 50 km :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.