Şimdi Ara

Olympiusta kurulan guildimize gelmek isteyenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.slipknotfan.net Biraz gezin isterseniz:)
    Adını bu Gruptan alıyor arkadaşlar
    Guildimizde boş yer var herkezi bekleriz guildimiz çok kötüydü yavaş yavaş toparlanmaya başlıyoruz.

Guild masterları X__Kral__X Ve JoeyJordison pm atabilirsiniz level 20 + arkadaşları bekliyoruz.

Genellikle büyük kervanlar yapıyoruz süper olucaz

Sizde bizimle katılın ve alpstaki krallıkta bir yer edinin

2 hafta sonra guildimiz level 2 olucak ve guildimizde kendi aramızda ödülllü turnuvalar yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleww Ejderha -- 3 Ağustos 2006; 14:43:02 >

• Arkadaşım ben lvl 21'im adım glaivecan_tr adamımın skill dağılımı güzel.Guild'inize alırsanız sevinirim
  • Serveri yanlış yazmışız herkezden özür diliyorum server Olympiustadır
  • 38 olduk biz ama guildeyiz cok gec actınız beyaw...
  • bn guıldden cıkmayı dusunuorum lvlım 28 (ama her an 30 olabılırım cunku serı kasıorum ) nıckin araGorN_tr pm atarsan sevınırım bu arada guıldın lvlı kac
  • abi siz oyuna saat kaçta girionuz ben gelmek istiorum LWL 20 ad Sworder_TR bana pm veya mesaj atın ben gelirim sword ve cold çuyum bana pm atarsınız
  • slm ark lwl 22 heaksalım ID: SLTN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Helal olsun inş LvL 5 de olursunuz da oynadığı serverı karıştıran ilk guild üyesi sensin biliyosun dimi nese ne diyim ii oyunlar
  • lvl im 16 şuan lvl imi yükselttiğim zaman gelmek isterim
  • ben 22 lvl ım ismim Athena alırsanız sevinirim kendime guild arıyorum şiyi oyunlar
  • Millet O guild silindi Malesef
  • Silindimi tüh bea
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.