Şimdi Ara

OLYMPUS C 725

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bu makinayı kullanan varmı? Almayı düşünüyorum da, yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanican -- 14 Haziran 2005, 17:14:02 >

• fiyatı çok uygun ama,
    bir de xd card olayı var
    bu kartın diğer hafıza kartlarından farkı ne acaba?
    resim dışında veri depolanabiliyor mu?
  • Olympuslar kaliteli makineler fotolari oldukça kaliteli c 725i kullanmadim ama c 740 kullandim fotolardan kesinlikle tatmin olursun ama videoları pek iyi değil.xd kartlar nispeten yeni teknoloji diyebiliriz dha küçük ve ince vede en önemli özelliği hızlı bunun dışında farkları yok piyasada 512 mb ı 130 ytl ye bulunabiliyor sanırım.
  • HERŞEY ZOOM DEĞİL COK YAKIN BİR DOSTUM C725 KULLANIYORDU.. ONUN SAYESİNDE MAKİNAYI TANIMA FIRSATIM OLDU.. RENKLERDE SORUN VAR BENCE.. RENKLER DOGAL DEĞİL.. BUNUNLA BERABER TAM MANUEL ÖZELLİĞİNİN OLMASI GÜZEL.. BU DOSTUM KODAK 6490 ALDI KODAK DAHA İYİ DİYOR. BENCEDE KODAK 6490 DAHA İYİ... YADA SAĞLAMCI OLAYIM ZOOMDAN ÖDÜN VEREYİM AMA GERCEK RENKLER DİYORSAN CANON A510 NİKON 4800 YADA 4200
  • c725 kullanıyorum ve ben bu makinada ilk olarak renklere vurulup almaya karar verdim başlangıç yapmak için harika bir makina. ben fotoğraf makinasının video çekmesine gerek olmadığını çünkü onun işi olmadığını düşünüyorum ve video yu pek önemsemedim. çektiğim resimlerden de aldığım sonuçlar çok olumlu benim sana tavsiyem alabilirsin ben izmirden 300 milyona aldım
    bu fiyata bu özelliklere sahip başka bir makina yok
    çeşitli sitelerde çekilmiş resimler var aç onları ve karşılaştırma yap sana en doğru sonucu emin ol bu karşılaştırma verecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serk -- 15 Haziran 2005, 16:42:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serk

c725 kullanıyorum ve ben bu makinada ilk olarak renklere vurulup almaya karar verdim başlangıç yapmak için harika bir makina. ben fotoğraf makinasının video çekmesine gerek olmadığını çünkü onun işi olmadığını düşünüyorum ve video yu pek önemsemedim. çektiğim resimlerden de aldığım sonuçlar çok olumlu benim sana tavsiyem alabilirsin ben izmirden 300 milyona aldım
    bu fiyata bu özelliklere sahip başka bir makina yok
    çeşitli sitelerde çekilmiş resimler var aç onları ve karşılaştırma yap sana en doğru sonucu emin ol bu karşılaştırma verecektir

pil tüketimi ve gece çekimleri nasıl?
    bana bir gece çekilmiş foto yollayabilirmisiniz?
  • ARKADASLAR BENDE ALMAYI DUSUNUYORUM FOTOGRAF MAKINESI ( KAYBEDENE KADAR KODAK VARDI :'( SIMDI BIR IKI TANE BU MAKINEYLE CEKILMIS FOTO ELINDE OLAN VARSA EKLIYEBILIR MI OLYMPUS LA..
    BI DEDOGAL CIKMIO DENMIS.. NE ACIDAN? RENKLER COK CANLI DIYE MI ACABA?*
  • ben birsürü makine degistirmis biriyim .ilk makinemö olympus c730 du.725 ten biraz daha iyi.gerçekten su an fiyatına göre en iyi aletler.söyliyeyim.
  • renkler puslu ve mat.. iç mekan çekimlerinde.. aynı işık ortamında 3 fotoğraf mak. cekim yapıldı. c725 hp720 ve canon a520 hepside auto mod... belki tuhaf gelecek ama hp720 canavar 32bit renk yaa canon bile 24 bit.ama renkler canonla kafa kafaya..ama c725 de mat renkler.. ama dış cekimleri gayet tatminkar..
    bana kalırsa hadddime değil tavsiye a510 al yanında tasıyabilecegin 4x optik ... muadilleri 3xzoom ... fena sayılmaz.
  • Vay bee 17 yılda ne çok şey değişmiş...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.