Merhaba.Bu makineyi almayı düşünüyorum fakat son olarak forumdan da fikir alayım dedim.Kullananlar varsa düşünceleri nedir?Artıları eksileri nelerdir?Bu ayarda başka önerebileceğiniz makina var mı?Teşekkürler.
bu ayarda bence en iyisi. ben almanı tavsiye ederim.
olympus cıkardıgı bu urun gece cekimlerinde akılna sıgmayacak işler beceriyo .. ben bu makineyi ixus 750 ile kıyasladım gece cekiminde aradaki farkı gormeliydin arkasım. pilin 1250 miliamper olması baska bir avantaj diyebilirm..
kesinlikle tavsiye ederim. gece cekimindeki basarısı all weather kasaya sahip olması dısında super makro modunda video cekimi yapmasıyla beni sasırttı. simdiden gule gule kullan
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.artık kararımı verdim kesin bu makinayı alıyorum
Bu ürünün All weather diye tanımı var. Neme ve suya dayanıklı deniyor. Makineyi görmedim ancak metal kasa vb. yazmakta. Kısmen zor koşullarda dayanıklı nazik olmayan bir ürün diyebilir miyiz? Doğa koşullarında rahatça kullanılabilebilir mi? Eğer öyleyse Pentax WPi ile birlikte mju800 Olypus ta tercih listeme girecek... Bu ürünün dayanıklılığı vb. konusunda bilgi sahibi olan yada makineyi tanıyan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Kolay gelsin...
Arkadaşlar,
Bu Olympos un birde 810 modeli var ki çok daha ince ve water proof. Bunu da incelemek lazım sanıyorum. Bu bana daha uygun bir model sanıyorum.