Şimdi Ara

Olympus mju 800 - alınır mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olympus mju 800 hakkında bilgi istiyorum. Bunu kullanan, satan, gören, dokunan varsa yazsın lütfen..

yorumlarsanız sevinirim..

aslında benim istediğim 500 ytl civarı sağlam kaliteli beişey.. Özellikleri iyi olcak hem yakın hem uzak foto. çekebileceğim bir makine.. Bu makinenin özellikleri iyi gibi geliyor bana.. Sizce de öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_ay -- 2 Mart 2007; 20:05:19 >

• yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.. çok yardımcı oldunuz..
  • Tasarımını saymazsak özellik olarak güzel bir makinaya benziyor, panasonic'in fx3 modelini de bir incele istersen
  • ben mju810 kullanıyorum. fiyat performans oranı iyi bir makine. hele şu ara kampanyalı 500ytl civarına yedek pil, 1gb hafıza kartı ve çanta hediyesi var. bence düşünebilirsin
  • Makina çok güzel ama bak Mju serisinin su geçirmeyen modelleri var

720-725 diye devam eden bu serinin 730 modeli mükemmel titreşim önleyici var 3" monitör D-SLR almasam kesin onu alırdım bilgisayara atmadan her türlü değişikliği yapabiliyorsun

burad makina
    http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=8656&categoryId=1115&path=1079:1114:1115&ref=007.1

Ayrıca Titreşim önleyici ile FULL zum yaptığında Optik+digital i o kötü olan görüntüyü süper bir biçimde tutuyor harika bir cihaz

Kesin almalısın fiyatıda güzel 700 YTL imiş AMA şimdi 499 YTL

Bence bunu kaçırma BİMEKS te sadece bu fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carmelo_Anthony -- 6 Mart 2007; 16:05:23 >

• teknosada mju 740 modeli var. en önemli özelliği compakt bir cihaz ve 5x optik zoom olması. Piyasada 5x optik zoom olup compkt yapıda başka cihaz yok.fiyatda 499 ytl idi.
  • bende mju 730 almayı düşünüyorum
    dün bimkste baktım etklendim cihazdan
  • Makina çok güzel ya o fiyata o kalitede makina daha bulunmaz hem M.P. ye fazla kafa takmaya hiç gerek yyok 5-6 Mp yeterli bir çözünürlük markalar başka özellik koyamadıklarından 1 MP artırıyor arada 100 Liradan fazla fark oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: tbederli

bende mju 730 almayı düşünüyorum
    dün bimkste baktım etklendim cihazdan
  • Yorumlarınız için çok saolun arkadaşlar..
  • MP olayı önemli değil zaten kaliteyi etkileyen lens den başka bir de sensör olayı varki mju 800'de
    sensör 1/1.8 .. Bu da aynı fiyat aralığındaki çoğu muadiline karşı küçümsenmiyecek bir artıdır..
    Zoom olayı bazı markalara karşı düşük olabilir.Ama 12x zoom koyup 1100 ytl ye satılan makinelerden
    daha iyi görüntü kalitesi verir mju 800 modeli..
  • bende birkac hafta önce teknosa dan m740 aldım.aslINDA HİÇ DÜŞÜNMEDİĞİM BİR MODELDİ AM ZOOM UNDAN ETKİLENDİM VE ALDIM.DİĞER ÖZELLİKLERİDE İYİ. FAKAT TAM OLARAK ÇÖZEMEDİĞİM BİR NOKTA VAR ODA ŞU: CİHAZDA TİTREŞİM ÖNLEYİCİ VAR AMA PEK İŞE YARADIĞINI SÖYLEYEMEM HEM HAREKET HALİNDEKİ NESNELERİ YAKALAYAMIYOR HEMDE MAKİNE TİTREŞİMLERİNİ TAM TOLERE EDEMİ
    YOR.AYLARDIR Arastırıyorum bu makine bence cok ideal.düşünebilirsi
    n teknosadan 500 e aldım farklı yerlerde daha ucuza bulabilirsin.
  • sevgili mavi_ay;

yaklasik 1,5 senedir kullaniyorum. alirken cok tereddut etmistim ama su anda yine bir makina alacak olsam kesinlikle aynisini alirdim. Ama scene secimleri ile resim cekmek istersen kesinlikle tripod sart.
    ilgilenirsen gece cekimleri ile ilgili 1-2 resim e-mail adresine gonderebilirim
  • sinifinda iyi makinalardandir bence , goruntu kalitesi cok iyi bence dogru bir secim olur..
  • Olympus bildiğim kadarıyla sıkı bir marka ama Canon IXUS-65 diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavi_ay

yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.. çok yardımcı oldunuz..

yaa başlığı görünce sewindim, ben de bi kaç makina arasında tereddütte kalmıştım,
    eğer makinayı aldıysan sorum: beğendin mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.