Şimdi Ara

Olympus Pen Klüp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
1
Favori
5.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum ince ayar çekmişsin benim fotoya çok güzel olmuş. eline gözüne sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

dostum ince ayar çekmişsin benim fotoya çok güzel olmuş. eline gözüne sağlık

izin almadan yaptım ama, kötü bir niyetimin olmadığını anlayacağını umdum...
    biraz ps üzerine çalışman lazım
  •  Olympus Pen Klüp
  •  Olympus Pen Klüp
  •  Olympus Pen Klüp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real pagan -- 4 Mart 2012; 18:09:02 >
  •  Olympus Pen Klüp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real pagan -- 4 Mart 2012; 18:13:00 >
  •  Olympus Pen Klüp
  •  Olympus Pen Klüp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real pagan -- 4 Mart 2012; 22:35:39 >
  •  Olympus Pen Klüp
  • takip ve çok güzel fotolar izlemeye değer

ürünü almayı ciddi düşünüyorum 729 liraya kit lensle satılıyor sanırım 699 a satılan nikon p300e göre çok üstün bir makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

takip ve çok güzel fotolar izlemeye değer

ürünü almayı ciddi düşünüyorum 729 liraya kit lensle satılıyor sanırım 699 a satılan nikon p300e göre çok üstün bir makine

sonuçta bu makine slr-like değil, objektifi değişen ve aynası sistemi olmayan (olsa slr diyeceğimiz) bir makine...tavsiye ederim, özellikle çift lensli kitini 900 tl civarına bulursanız
  • arka sokağın çiçekleri

Olympus Pen Klüp
  •  Olympus Pen Klüp
  • quote:

Orijinalden alıntı: real pagan

Olympus Pen Klüp

cok guzel renkler. oynama var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

cok guzel renkler. oynama var mi?

hdr yapıldı ama renkleri azaltıldı
  •  Olympus Pen Klüp
  •  Olympus Pen Klüp
  • Gürkan kardeşim eline gözüne sağlık çok güzel fotolar çekmişsin. en son eklediğin iki resimde makinayı hangi ayarda kullandın? ben 14-42 lens ile sahne modu portre olarak çekiyorum bu tarz fotoları ama istediğim neticeleri alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

Gürkan kardeşim eline gözüne sağlık çok güzel fotolar çekmişsin. en son eklediğin iki resimde makinayı hangi ayarda kullandın? ben 14-42 lens ile sahne modu portre olarak çekiyorum bu tarz fotoları ama istediğim neticeleri alamıyorum.

14-42 lens ile diyafram öncelikli çekim yapıyorum (A modunda). ps ile siyah- beyaz biraz da keskinlik veriliyor... selamlar ederim

not:bazen dynamic hdr isimli tek jpeg kareden hdr yapabilen bir programı da kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real pagan -- 8 Mart 2012; 15:30:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.