bende bugün mm'dan e-pl3 alarak klübe katıldım 1299 tl'ye aldım oynuyorum bakalım şmdilik yakında fotoğraflar eklerim.
quote:
Orijinalden alıntı: manovar
bende bugün mm'dan e-pl3 alarak klübe katıldım 1299 tl'ye aldım oynuyorum bakalım şmdilik yakında fotoğraflar eklerim.
hayırlısı olsun...fotograflarınızı bekliyorum
quote:
Hayırlı olsun. Nette gördüğüm kadarıyla dahili flaş yok. Kutusundan harici flaş çıkıyormu? Birde bu fiyata lens dahilmi?
Teşekkürler kutuda harici flaşı var 14-42lens dahil fiyat
quote:
Teşekkürler kutuda harici flaşı var 14-42lens dahil fiyat
kutu içeriği güzelmiş
quote:
MM derken bu Türkiye MediaMarkt mi oluyor acaba ? Olympus pen e-pl3 için çok iyi bir fiyat 1300 TL !.. Başka bir yerde mesela 1600 lira, fark az buz değil.
uzun zamandir foto makinesi ariyorum ve iyi cekim yapsin ama tasimasi da kolay olsun mantigi ile hareket ettigimden e-pm1 modelini takip ediyorum. Nette sadece bir magzada 1000tl civarinda bir fiyata bulabildim, yakin zamanda alan arkadaslar daha uygun fiyata alabilecegim bir yer biliyor musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl
uzun zamandir foto makinesi ariyorum ve iyi cekim yapsin ama tasimasi da kolay olsun mantigi ile hareket ettigimden e-pm1 modelini takip ediyorum. Nette sadece bir magzada 1000tl civarinda bir fiyata bulabildim, yakin zamanda alan arkadaslar daha uygun fiyata alabilecegim bir yer biliyor musunuz?
malesef bu konuda bir bilgim yok
quote:
Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl
Benim bildiğim kadarı ile de şu an TR piyasası o.
EPL-1 + 14-42 mm 14 mm, ISO 200, ens:1/400 f:3,5
quote:
Orijinalden alıntı: fanican
güzel olmuş...burası neresi?
quote:
Orijinalden alıntı: fanican
çorum'da neredesiniz. vaktiniz olursa bir ara görüşelim