Şimdi Ara

Olympus Pen Klüp (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
1
Favori
5.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: real pagan

quote:

Orijinalden alıntı: fanican

EPL-1 + 14-42 mm
    14 mm, ISO 200, ens:1/400 f:3,5

Olympus Pen Klüp

güzel olmuş...burası neresi?

fotoğraf Çorum saat kulesine ait. kuyumcular arastası girişinde bir katlı kafeterya var. Oradan yada yanındaki binadan çekilmiş sanırım. O civarda başka yüksek bine yok zaten.

• çoruma yıllar önce bir uğramıştım 1997
     Olympus Pen Klüp
  •  Olympus Pen Klüp
  • oly epl-1 ve 14-42 kit lens

Olympus Pen Klüp
  • Arkadaşlar deneme amaçlı açtığım özel siteme ziyaret için hepinizi bekliyorum.

ADR

www.ahmetderici.com

.

Sizden ricam "şu olsaydı daha iyi olurdu" diyebileceğiniz yada gördüğünüz eksikler nelerdir paylaşırsanız memnun olurum.

İlerleyen günlerde vakit buldukça; düğün, proje, özel çekim ve organizasyon fotoğraflarından oluşan "yapılan işler" adı altında bir alt bölüm daha açacağım.

Ayrıca yurtdışından objektif ve makine getirttiğim için bu konu ile ilgili alt bir sayfa düşünüyorum.

• Evet bugün bir e-pm1 siparişi verdiğimden yakında bolca görüşmeyi umuyorum. Siparişi FotoZeynep'ten verdim ayıca 16gb class 10 hafıza kartı aldım..
    Lensler için polarize filtre ve taşıma çantası için de önerilerinize açığım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl

Evet bugün bir e-pm1 siparişi verdiğimden yakında bolca görüşmeyi umuyorum. Siparişi FotoZeynep'ten verdim ayıca 16gb class 10 hafıza kartı aldım..
    Lensler için polarize filtre ve taşıma çantası için de önerilerinize açığım.

üzerinde kit lens 14-42 ise filtre çapı 40,5 mm dir ve filtre bulunsa da çeşit ve kalite sınırlıdır.bu nedenle mesela gg sitesinden 40,5-52 mm adaptörü alıp 52 mm filtreleri kullanabilirsin ve kalite hem de çeşit(ayrıca fiyat) açısından rahat olursun...çanta ise ek bir lens alsan bile küçük bir omuz çantası yeterlidir...selamla, hayırlı olsun

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/40-5mm-52mm-cevirici-step-up-halka-adaptor-56666600

• quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

quote:

EPL-1 + 14-42 mm

çorum'da neredesiniz. vaktiniz olursa bir ara görüşelim

Çok özür diliyorum, birkaç gündür foruma bakamadım. Dolayısıyla iletilerinize cevap veremedim. Çorum Saat kulesi bilgisini paylaşmamıştım, sohbet olsun diye ;), Benim yerime gerekli bilgilendirmeleri magicboyguccino yapmış, teşekkür ederim, pm atıyorum görüşmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanican -- 21 Mayıs 2012; 14:19:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

quote:

EPL-1 + 14-42 mm

çorum'da neredesiniz. vaktiniz olursa bir ara görüşelim

Çok özür diliyorum, birkaç gündür foruma bakamadım. Dolayısıyla iletilerinize cevap veremedim. Çorum Saat kulesi bilgisini paylaşmamıştım, sohbet olsun diye ;), Benim yerime gerekli bilgilendirmeleri magicboyguccino yapmış, teşekkür ederim, pm atıyorum görüşmek üzere...

selamlar.güzel fotolarınızı bekleriz

• nikon 35-70 mm lens...

Olympus Pen Klüp
  • quote:

nikon 35-70 mm lens...

Olympus Pen Klüp

lens nötr bokehler vermiş...güzel bir çalışma olmuş
  •  Olympus Pen Klüp
  •  Olympus Pen Klüp
  • hiçbir müdahale olmadan, çekildiği gibi... 14-42 kit lens ile

Olympus Pen Klüp
  • Evet, epm1'im geldi. İlk denemeleri ne yazık ki karanlık havada yapmak zorunda kaldım. Yağmur patlamasını fırsat bilip bir iki deneme yaptım. fotonun orjinali aşırı grenli çıktı ama ufakken o kadar da fena değil :)

Olympus Pen Klüp
  • quote:

Evet, epm1'im geldi. İlk denemeleri ne yazık ki karanlık havada yapmak zorunda kaldım. Yağmur patlamasını fırsat bilip bir iki deneme yaptım. fotonun orjinali aşırı grenli çıktı ama ufakken o kadar da fena değil :)

hangi modda ve kaç iso da çektiniz
  • makineniz hayırlı olsun
  • herzaman kurallara sadık kalınmaz; boşluğu modelin baktığı yönün tersine bıraktım

Olympus Pen Klüp
  • quote:

Orijinalden alıntı: real pagan

quote:

Evet, epm1'im geldi. İlk denemeleri ne yazık ki karanlık havada yapmak zorunda kaldım. Yağmur patlamasını fırsat bilip bir iki deneme yaptım. fotonun orjinali aşırı grenli çıktı ama ufakken o kadar da fena değil :)

hangi modda ve kaç iso da çektiniz

M modunda
    iso 200
    f 22
    shutter 60 sn

tembellik etmeyip shutterı daha kısa tutsam sonuç daha olurdu diye tahmin ediyorum.
    bir de ben makinede makinenin uyguladığı noise reduction ayarını bulamadım sanırım, bunla oynayamıyor muyuz?

(düzeltme: baya derinlere atmışlar ayarı, buldum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersonicbluepearl -- 23 Mayıs 2012; 4:44:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iso 200 için çok grenli.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.