Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
370.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu bahsi geçen spor yaparken omega 3 ün yağ yakması olayını derinlemesine araştırıp daha önceden yazmıştım ve doğru hatırlıyorsam avusturalyalı bir bayan üniversitede yaptığı araştırmada spor yaparken Omega 3 ün yağ yakmayı kolaylaştırıyor diye KÜÇÜK bir araştırma yapmış olup çalışma gerçekten küçük kapsamlıdır ve onbinlerce kişi üzerinde test edilmemiştir. Yapılan araştırmanın sonucunda Omega 3 kullananların bir miktar daha fazla kilo verdiği tespit edilmiş olsada da araştırmanın kapsamı küçük olduğu için bu durum kişiden kişiye değişebilir malum su içse bile kilo alan insanlar var bunun kaynağıda troid bezleri ile alakalı olup, siz hekiminize sorduktan sonra omega 3 kullanmanızda bir sakınca yoksa kullanabilirsiniz.

Eskiden yazdığım bir yazıyı yeniden ekleme yapmak istiyorum:

Ritim bozukluğu/Kalp sorunu, Panik atak, Kan sulandırıcı ilaç kullan ve kanamalı rahatsızlığı olan kişilerin omega 3 kullanması için mutlaka ve mutlaka hastalığın öyküsünü(geçmişini) bilen hekim tarafından onay alındıktan sonra kullanılmalıdır.

Omega 3 ler her ne kadar gıda takviyesi olsada farmakolojik özellikleri açısından dikkate alınarak gelişi güzel kullanılmamalıdır!

• quote:

Orijinalden alıntı: Epidoras

Bu bahsi geçen spor yaparken omega 3 ün yağ yakması olayını derinlemesine araştırıp daha önceden yazmıştım ve doğru hatırlıyorsam avusturalyalı bir bayan üniversitede yaptığı araştırmada spor yaparken Omega 3 ün yağ yakmayı kolaylaştırıyor diye KÜÇÜK bir araştırma yapmış olup çalışma gerçekten küçük kapsamlıdır ve onbinlerce kişi üzerinde test edilmemiştir. Yapılan araştırmanın sonucunda Omega 3 kullananların bir miktar daha fazla kilo verdiği tespit edilmiş olsada da araştırmanın kapsamı küçük olduğu için bu durum kişiden kişiye değişebilir malum su içse bile kilo alan insanlar var bunun kaynağıda troid bezleri ile alakalı olup, siz hekiminize sorduktan sonra omega 3 kullanmanızda bir sakınca yoksa kullanabilirsiniz.

Eskiden yazdığım bir yazıyı yeniden ekleme yapmak istiyorum:

Ritim bozukluğu/Kalp sorunu, Panik atak, Kan sulandırıcı ilaç kullan ve kanamalı rahatsızlığı olan kişilerin omega 3 kullanması için mutlaka ve mutlaka hastalığın öyküsünü(geçmişini) bilen hekim tarafından onay alındıktan sonra kullanılmalıdır.

Omega 3 ler her ne kadar gıda takviyesi olsada farmakolojik özellikleri açısından dikkate alınarak gelişi güzel kullanılmamalıdır!
    Anladım hocam sorun değil. O yazdığınız rahatsızlıkların hiçbiri yok çok şükür. Kilomda boyuma göre normal sadece eski atletik görüntümden uzaklaştığım için biraz spor yapmaya karar verdim. İspanyada erasmus öğrencisiyim, annemin ısrarı ile bu hapları da aldım yanıma. Seni güçlü tutar oralarda diye tutturdu ben de kıramadım :)

Marka hakkında yorum yapmadınız ama biraz araştırınca en azından uyduruk çin malı haplardan olmadığın anladım. Bu durumda haplara başlamam her türlü yararıma olacak sanırım. Günde 1 adet atmaya başlasam dönene kadar biter zaten 120 tane hap var. @Epidoras

• B@R!$ B kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen marka marketing ürün olduğu için yorum yapmayacağım.
  • yurtdisindan artik bu tur ilaclar getiremiyorsnuz maalesef bosuna almayin gumrukte kalma ihtimali cok fazla. sirf bu yuzden iherb.com bile gecen sene gondermeyi birakti. bir tanidik vasitasiyla almaya calisin.
    ispanyada ki arkadasta ispanyadan alsin urunu daha fazla cesit bulacaktir orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

yurtdisindan artik bu tur ilaclar getiremiyorsnuz maalesef bosuna almayin gumrukte kalma ihtimali cok fazla. sirf bu yuzden iherb.com bile gecen sene gondermeyi birakti. bir tanidik vasitasiyla almaya calisin.

Burada gnc mağzası var oraya gidip dha 600 olan ürünü (türkiyede yok) sipariş verebilirmiyiz? Sonuçta bu markanın ürünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreXin

quote:

yurtdisindan artik bu tur ilaclar getiremiyorsnuz maalesef bosuna almayin gumrukte kalma ihtimali cok fazla. sirf bu yuzden iherb.com bile gecen sene gondermeyi birakti. bir tanidik vasitasiyla almaya calisin.

Burada gnc mağzası var oraya gidip dha 600 olan ürünü (türkiyede yok) sipariş verebilirmiyiz? Sonuçta bu markanın ürünü?

Alıntıları Göster
    Carlson'u nerde bulabilirim?

• Sipariş vermek istediğiniz ürün maalesef yasalar gereği getirilebilmesi için ilgili bakanlıklardan onay alması gerektiği için münferit olarak bir ürün siparişiniz getirilemez.

Bu konuda GNC nin resmi bir başvuru yaparak Tarım Bakanlığına başvurması, Kabul görmesi, ürünün numunelerinin getirilerek gerekli kontrollerden geçmesi ve sonrasında onaylanarak mağazalarda satışa sunulması. bu saydıklarım tahminen 1 yıl gibi bir zaman alabilir.

Fakat yakalatmadığınız sürece çantanızda kendiniz için getirebilirsiniz...
  • Tüm eczanelerde ve gittigidiyor.com da 3 kutusu 50TL civarına temin edebilirsiniz. (Eczanelerde fiyat farklı)
  • quote:

Tüm eczanelerde ve gittigidiyor.com da 3 kutusu 50TL civarına temin edebilirsiniz. (Eczanelerde fiyat farklı)
    Sağolun hocam teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 28 Şubat 2014; 16:49:36 >
  • ispanyada isen zaten dukkanada gitmene gerek yok internetten siparis verince gelir . ama varsa marketlerdende direk alman daha iyi olur cok fiyat farki yoksa. daha sonar turkiyeye gelirken at valise kapsulleri bir sey olmaz ama sivi alirsan kirilma ihtimaline karsi dikkat et. iyice sarip sarmala.
  • quote:

ispanyada isen zaten dukkanada gitmene gerek yok internetten siparis verince gelir . ama varsa marketlerdende direk alman daha iyi olur cok fiyat farki yoksa. daha sonar turkiyeye gelirken at valise kapsulleri bir sey olmaz ama sivi alirsan kirilma ihtimaline karsi dikkat et. iyice sarip sarmala.

Yurt dışında olsam oradan alırdım zatende işte ülkenin durumu ortada.O yüzden sipariş falan diyom ama yok gümrüktü yok onaydı falan uğraştırıyorlar.Bir şekilde bulmaya çalışcam olmazsa likid olarak alırım artık onların dha yüksek oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreXin

quote:

ispanyada isen zaten dukkanada gitmene gerek yok internetten siparis verince gelir . ama varsa marketlerdende direk alman daha iyi olur cok fiyat farki yoksa. daha sonar turkiyeye gelirken at valise kapsulleri bir sey olmaz ama sivi alirsan kirilma ihtimaline karsi dikkat et. iyice sarip sarmala.

Yurt dışında olsam oradan alırdım zatende işte ülkenin durumu ortada.O yüzden sipariş falan diyom ama yok gümrüktü yok onaydı falan uğraştırıyorlar.Bir şekilde bulmaya çalışcam olmazsa likid olarak alırım artık onların dha yüksek oluyor.

Alıntıları Göster
    Hocam küçük bir şehirde oturuyorum her marka bulunmayabiliyor tanıdık bir eczacı aşağıdaki üründen tavsiye etti sizde eder misiniz ?

https://www.afye.com.tr/AFYE-OMEGA3-120-kapsul,PR-38.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 1 Mart 2014; 13:33:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

Hocam küçük bir şehirde oturuyorum her marka bulunmayabiliyor tanıdık bir eczacı aşağıdaki üründen tavsiye etti sizde eder misiniz ?

içeriği çok düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

içeriği çok düşük.

Alıntıları Göster
    Hocam ben sınava hazırlandığım için alacağım.Günde 3 kapsülden 600mg DHA yeterli değil mi?Siz ne tavsiye edersiniz ?

• AdReNaLiN.int kullanıcısına yanıt
    Şahsım adına bu marka için hiç bir yorum yapamam ve anladığım kadarıyla bir Türk sirketi bunun disinda hic bir bilgim yok kullan ya da kullanma diyemem :)

Yardimci olamadim kusuruma bakma ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şahsım adına bu marka için hiç bir yorum yapamam ve anladığım kadarıyla bir Türk sirketi bunun disinda hic bir bilgim yok kullan ya da kullanma diyemem :)

Yardimci olamadim kusuruma bakma ;)

Tamam hocam teşekkürler.Konunun hepsini okudum.Solgar 950 ve carlson şurup almayı düşünüyorum.Oturduğum şehir küçük olduğu için hangisini bulursam alıp geçeceğim.Eğer ikisini de bulursam ne yapayım?Solgar 950'yi maddi imkanlardan dolayı günde 1 kapsülden fazla alamam buda 378mg dha yapıyor.Carlson'u ise günde 1 veya 2 kaşık alabilirim buda her kaşıkta 500mg dha demek.Carlson daha iyi gibi siz ne dersiniz ?
  • AdReNaLiN.int kullanıcısına yanıt
    Kredi kartım yok diye internet üzerinden carlson almıyorsan banka kartı ile de gg den satın alabilirsin.

İlla da nakit para ile satın almak istiyorum dersen elbette eczanelerden Solgar ve Carlson temin etmen mümkündür.

Solgar alıcam dersen ve nerede satılıyordur diye sorarsan:
    http://www.solgar.com.tr/en-yakin-eczane.php <- adresinden şehrinde hangi eczanelerde solgar olduğunu bulabilirsin.

Alternatif olarak EFA S-1200 ve Ocean Plus Omega 3 ürünlerini de tercih edebilirsin ;)

Bu alternatif olarak verdiğim ürünler Selçuk Ecza deposunun dağıtımı yaptığı ürünler diye biliyorum yani bir çok eczanede bulunabilir ya da getirtilebilir.

Fiyatlarıda Efa S-1200 45-50TL civarı galiba 45 Kapsül.

Ocean Plus Omega 3(Yenilenmiş ürün): 40TL 50 Kapsül.

• quote:

Kredi kartım yok diye internet üzerinden carlson almıyorsan banka kartı ile de gg den satın alabilirsin.

İlla da nakit para ile satın almak istiyorum dersen elbette eczanelerden Solgar ve Carlson temin etmen mümkündür.

Solgar alıcam dersen ve nerede satılıyordur diye sorarsan:
    http://www.solgar.com.tr/en-yakin-eczane.php <- adresinden şehrinde hangi eczanelerde solgar olduğunu bulabilirsin.

Alternatif olarak EFA S-1200 ve Ocean Plus Omega 3 ürünlerini de tercih edebilirsin ;)

Bu alternatif olarak verdiğim ürünler Selçuk Ecza deposunun dağıtımı yaptığı ürünler diye biliyorum yani bir çok eczanede bulunabilir ya da getirtilebilir.

Fiyatlarıda Efa S-1200 45-50TL civarı galiba 45 Kapsül.

Ocean Plus Omega 3(Yenilenmiş ürün): 40TL 50 Kapsül.
    Hocam tavsiye etmemişsiniz ama çarşıya çıkınca carlson likit almış bulundum artık.İnşallah yanlış bir tercih yapmamışımdır, 45 liraya aldım.Birde eczanedeki adam günde bir kere dedi arkasında iki yazıyor ne yapayım ?

İçeriği(her bir tatlı kaşığı 5ml):

Toplam Omega-3 yağ asidi: 1600 mg
    EPA (EicosaPentaenoic Acid): 800 mg
    DHA (DocosaHexaenoic Acid): 500 mg
    Diğer Omega-3 yağ asitleri: 300 mg
    Doğal E Vitamini: 10 IU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 4 Mart 2014; 12:39:23 >

• quote:

Hocam tavsiye etmemişsiniz ama çarşıya çıkınca carlson likit almış bulundum artık.İnşallah yanlış bir tercih yapmamışımdır, 45 liraya aldım.Birde eczanedeki adam günde bir kere dedi arkasında iki yazıyor ne yapayım ?

En iyisini yapmışsınız. Carlson likit iyidir. Ancak fiyatı zamnalandı. 35tl idi. Şimdi 40 liraya çıkmış.

Bence de günde 1 kaşık yeter. Ben de 1 kaşık alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

En iyisini yapmışsınız. Carlson likit iyidir. Ancak fiyatı zamnalandı. 35tl idi. Şimdi 40 liraya çıkmış.

Bence de günde 1 kaşık yeter. Ben de 1 kaşık alıyorum.

eczacilar ile pazarlik yaparsaniz fiyatin dusmesi muhtemel ya da bir kac tane beraber alirsaniz da indirim de yapiyorlar. sivi olan iyidir / yalniz bu arada baska vitaminler vs de alip bunyenizi iyice yormayin yani kendinizi yoklayin ilaci almaya basladiktan sonra vucunuzda bir takim degisiklikler alerji vs gibi durumlar olur ise hemen birakip bir doktora gidin hatta bu tur seyleri kullanmadan once bile bir bilen doktora danismakta fayda var.

http://www.cancer.org/cancer/news/omega-3-fatty-acids-linked-to-increase-in-prostate-cancer-risk

amerikada gecen yaz yayinlanan bir makalede prostat kanseri ile omega 3 arasindaki bir iliski oldugu saptandi. fakat bu omega 3un gidalardan mi yoksa bu gida destek ilaclarindan mi geliyor tam net degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 4 Mart 2014; 14:38:47 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.