Arkadaşlar kafam feci halde karışmış durumd. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu forumdan öğrendiğim yöntemle radeon 9550 kartıma O/C güncellemesai yapmak istedim. Güncelleme çünkü zaten O/C'li idi. 400/250 durumda halende. Dediğim gibi güncelleme yapayım dedim. Yöntemde anlatılan önce 'Omega Driver' kur, sonra da üstüne soft-mod driver kur.
Buraya kadar herşey tamam ama çözemediğim şeye gelince; ben de catalsy 4.11 soft-mod driver var. Yapmam gereken omega driver'in 4.11 için olanını kurmak. Öncelikle bu doğru mu? İkincisi ise; Bu dediğimi değil de Catalsy 5.08'i ve ona uygun Omega Driver'ı kurmam daha mı iyi olur? Buna karar veremedim. Doğrusu sizce nedir.
Bir de belirtmek isterim ki daha önceki Catalsy sürümlerine - yanılmıyorsam 5.06 idi ama emin değilim - yükseltme yapmaya çalıştığımda Win. açılmamıştı. Yine Aynı şey olabilir mi?
Bana bu konularda yardımcı olurabilirmisiniz? Kafam inanılmaz karışmış durumda. Ayrıca Yok sana 5.08 olmaz derseniz ne olur hangi sürümü kurmalıyım. Yoksa 4.11'de mi kalmalıyım?
VGA : ASUS RADEON 9550 GE/TD 128MB 128Bit ( Ram Seri : K4D261638F - TC40 )
Arkadaşlar bu forumdan öğrenmiştim yöntemi kafam karıştı şimdi de yardım eden yok lütfen bir yardım etseniz öyle bekliyorum ne yapıcağımı şaşırdım.