Bildirim
[Omega Squad] Fizz, Veigar, Twitch, Tristana
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
veigar efsane olmuş fakat ulti animasyonu biraz sönük kalmış q suna benziyor. -
güzel seri. -
veigarın w su çok güzel -
başta güzel gelirde bir müddet sonra sıkar bu skinler. -
tris dışında hiç birini sevmedim :( -
vei ulti dışında mükemmel.Charma stuna verilen tepkiler çok hoşAma 10 tane skini olan champlara yenisini çıkarmakta tam rito mantığı -
Veigar biraz geçerli ama bölüm sonu canavarını düşününce buna hiç gerek yok. Diğerleri çöp bana göre. -
Twitch çok güzel bence -
* Omega Squad Yordle takımı olmasından mütevellit elde pek seçenek yoktu diye düşünüyorum.
* Ama diğer taraftan haklısın pek tutarlı bir skin çıkarma politikaları yok. -
bende ondan bahsediyorum yordle olupta güzel skini olmayan yok(sanırım).Rumble teemo veigar(1820rplik var) fizz sürüsüyle var...Gidipte hala onlara skin çıkarmak saçma.Piltover noxus iona vs bir sürü tema var -
Bu skinler çıktıktan 1 2 ay sonra twitch ve tristana anca nerflenir. -
Veigar çok tatlıııı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Her şeyi anladım ama neden hep katarina yı dövüyorlar. Daha bir anlam veremedim. -
Fizz, Tristana ve Veigar'ın zaten çok güzel kostümleri var. Bence gereksiz, başka şampiyonlara yapılabilirdi.
Fakat Tristana efsane olmuş ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X