Bildirim
Omega Timi Teemo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende var o kostüm ve oyunu daha ciddiye almana sebep olan bir etkisi var, aa ları ve yetenekleri daha uyumlu görseller ile.
Apc gibi oynanamadığı için soloq da sıkıntılı bir pick o yüzden takımın almanı istemeyecektir. Senin kararın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel kostüm alabilirsin animasyonları falan hoş
Skin bayağı kaliteli
Ben de alcam :) güzel skin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel skin oynadığın heroysa al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thablion -- 29 Ocak 2016; 3:21:55 >
Yorumlarınız için teşekkürler,alacağım.
Bende uzaylı teemo var havada yürüyor çok hoşuma gidiyor bütçen düşükse onuda alabilirsin -
Teemonun en güzel kostümü. -
Skin güzel, hero uselles. -
en güzel kostümlerden birisi, astronot teemo almamış olsaydım bende alırdım. rankedda seçilmiyor da aram maçlarında denk gelirse şekil olur :D -
quote:
Orijinalden alıntı: jarvan
Skin güzel, hero uselles.
Hııı zaten jarvan da çok useful di mi -
Aslında teemo çok stratejik bir karakter. Görüş avantajı küçümsenecek bir şey değil, solo q da çok etkili olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Affection and Hatred
Aslında teemo çok stratejik bir karakter. Görüş avantajı küçümsenecek bir şey değil, solo q da çok etkili olabilir.
Timoyu bronz çarı olarak gördükleri için genelde küçümsüyorlar rakipler. High eloda nadir teemo görürsünüz ama gördükleriniz de harbi oynuyo olur yani. Mesela geçen sezon çilingirlerde ÇAPULCU TEEMO vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Cryophoenix
quote:
Orijinalden alıntı: Affection and Hatred
Aslında teemo çok stratejik bir karakter. Görüş avantajı küçümsenecek bir şey değil, solo q da çok etkili olabilir.
Timoyu bronz çarı olarak gördükleri için genelde küçümsüyorlar rakipler. High eloda nadir teemo görürsünüz ama gördükleriniz de harbi oynuyo olur yani. Mesela geçen sezon çilingirlerde ÇAPULCU TEEMO vardı.
GOOD FELLA high elo sayılır mı bilmem ama iyi oynuyor.
-
Bu skinde teemonun kisiligi de degisiyor. Eski tatli sevinli teemo acimasiz bir avciya donusuyor. "Iyi adamlar ölür. Ben hayatta kalmayi sectim" -
aynn tavsan timo var ciddi oynadigimi hatirlamiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 29 Ocak 2016; 15:38:05 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X