Şimdi Ara

Omegle'de kızlarla nasıl sohbet edilir [Beyler Önemli!!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
12.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

bende böyle düşünüyorum ama onlar tek gecelik düşünüyorlar genelde. faceden hiç tanımadıklarınla da sohbet edebilirsin. en azından ingilizcemi geliştirmek istiyorum deyipde reddedildiğim hiç olmadı .

adam profesyonel abazinho

yok canım daha iyilerde var şimdi eline su dökemeyeceklerim :)
  • quote:

quote:

bende böyle düşünüyorum ama onlar tek gecelik düşünüyorlar genelde. faceden hiç tanımadıklarınla da sohbet edebilirsin. en azından ingilizcemi geliştirmek istiyorum deyipde reddedildiğim hiç olmadı .

ama adam haklı beyler omegle'de kızla konuşuyorsun, her şeyin çok güzel gittiğini sanıyorsun ama o ESC tuşuna basıyo ! Bunu yapıyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Panpella

quote:

quote:

ama adam haklı beyler omegle'de kızla konuşuyorsun, her şeyin çok güzel gittiğini sanıyorsun ama o ESC tuşuna basıyo ! Bunu yapıyor işte

ve sende agliyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0DECB8E5A

quote:

quote:

quote:

ve sende agliyon

Alıntıları Göster
    Yok ama beyler bi site buldum. InterPals.Net güzel bir siteye benziyor

• quote:

Yok ama beyler bi site buldum. InterPals.Net güzel bir siteye benziyor

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Şuan konuştuğum kızlardan bazıları

Güzel mi bu kızlar sizce ?

Amerika'lı bu

Bu da Amerika'lı

Bu da İspanyol

En üstteki olsun bana bir şey olmaaaaaaaaaaaaaz

• quote:

quote:

Amerika'lı bu

Bu da Amerika'lı

Bu da İspanyol

En üstteki olsun bana bir şey olmaaaaaaaaaaaaaz

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Tanıştırsana bizi

• quote:

Tanıştırsana bizi

Alıntıları Göster
    konunun hiti 5 kat arttı neyse sabaha bakarım neler olacağına.

• quote:

konunun hiti 5 kat arttı neyse sabaha bakarım neler olacağına.

Alıntıları Göster
    O hit fotoğraflarla arttı
  • fb adreslerinden direk koymakla büyük hata etmişsiniz.Konu yarın akşama kalırsa bu kızlara 100+ istek gider 1 günde.Hele inciye düşerse düşünemiyorum durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

fb adreslerinden direk koymakla büyük hata etmişsiniz.Konu yarın akşama kalırsa bu kızlara 100+ istek gider 1 günde.Hele inciye düşerse düşünemiyorum durumu.

• Ben konusdum buldum bi kiz msn verdi chatlasiyoz acik olunca

MSN: amy_petrova@hotmail.com

Rustur haa.

Gelelim yazmaya

Hi
    Hi
    How are you!
    fine and you
    Perfect! ASL?
    18 f Russia
    This is perfect because im russian.
    Ohhh.Good. ASL?
    19 m russia.
    Okey.
    What is your MSN adress or Facebook ?
    Yes my msn: qwerty@hotmail.com
    Facebook?
    No. im not use it.
    Amazing.
    Yeah.
    Lets go chatting on msn?
    okey.

İste bu kadar
    ASL
    Yas cinsiyet ulke
    demektir.

Bana bi kere 60 yasinda cinli bi kadin gelmisti. kendimi 67 yasinda rus olarak tanittim. İsim olmasa oooo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kapattı diye niye ağlıyorsunuz kız kabul etse sanki gece 2 de uçağa atlayıp abd ye gidebileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

Kapattı diye niye ağlıyorsunuz kız kabul etse sanki gece 2 de uçağa atlayıp abd ye gidebileceksiniz.

Alıntıları Göster
    denendi %100 çalışıyor

Önceliklen tabikide bir hi diyoruz hatun tipimizi beğenirse ondan muhtemel cevap heyy olur (tecrübeylen sabit) whats upp? deriz ve onlar eğer yolluysa nm you? derler yani (not much:bişey yapmıyorum, sıkıldım) sonra bizde hemen oh same to me yada mee too diyoruz yani benimde canım sıkıldı anlamında. from, age falan sorduktan sonra ona işte odanı beğendim(i like your room) oda dağınıksa i like your super messed room topluysada super tidy diyerekten konuşmamızı sürdürüyoruz. karşılıklı cevaplar verildikten sonra iltifatlar edebilirsiniz gözlüklüyse gözlüğün güzelmiş, hoşuma gitti falan derseniz işe yarar ( i like your glasses, it makes you pretty :)) falan diyebilirsiniz :) sonralarda baktınız konuşma tıkanıyor, im bored, lets play gamees :) diyoruz. zaaten %90 okey derler oyunu sorarlarsa tabikide truth or dare yaani doğruluk,cesaretlik oyunu. gerisini size bırakıyorum hayırlı işler

o arada facebook, skype falan da isteyebilirsiniz tabi muhabbetin gidişatına göre..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memorello -- 9 Şubat 2012; 9:27:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: memorello

denendi %100 çalışıyor

Önceliklen tabikide bir hi diyoruz hatun tipimizi beğenirse ondan muhtemel cevap heyy olur (tecrübeylen sabit) whats upp? deriz ve onlar eğer yolluysa nm you? derler yani (not much:bişey yapmıyorum, sıkıldım) sonra bizde hemen oh same to me yada mee too diyoruz yani benimde canım sıkıldı anlamında. from, age falan sorduktan sonra ona işte odanı beğendim(i like your room) oda dağınıksa i like your super messed room topluysada super tidy diyerekten konuşmamızı sürdürüyoruz. karşılıklı cevaplar verildikten sonra iltifatlar edebilirsiniz gözlüklüyse gözlüğün güzelmiş, hoşuma gitti falan derseniz işe yarar ( i like your glasses, it makes you pretty :)) falan diyebilirsiniz :) sonralarda baktınız konuşma tıkanıyor, im bored, lets play gamees :) diyoruz. zaaten %90 okey derler oyunu sorarlarsa tabikide truth or dare yaani doğruluk,cesaretlik oyunu. gerisini size bırakıyorum hayırlı işler

o arada facebook, skype falan da isteyebilirsiniz tabi muhabbetin gidişatına göre..

Deneyip görelim

• quote:

Amerika'lı bu

Bu da Amerika'lı

Bu da İspanyol

Allah razı olsun kardeş.. Sayende feybuk'a ekledim bu ablaları. Sosyalleşmemde büyük rol oynadın, sağol.

• quote:

quote:

denendi %100 çalışıyor

Deneyip görelim

Alıntıları Göster
    sonucu bekliyorum yalnız tıkandığın yerde çak pm yi

• quote:

sonucu bekliyorum yalnız tıkandığın yerde çak pm yi

Alıntıları Göster
    kız kabul ettimi bakalım
  • quote:

kız kabul ettimi bakalım

Alıntıları Göster
    Google Translate yüzünden kaç kız kaybettim be
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.