Şimdi Ara

Omegle karşı Taraf gözükmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
28.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlıkta belirttiğim gibi omegle.com adlı siteye giriyorum.

Video bölümüne tıkladıktan sonra izin ver e tıklıyorum.

Benim cameramda hiç bir sorun yok. Sadece kendimi görebiliyorum.

Sordum bi kaç kişiye beni göremiyolarmış bende onları göremiyorum.

Yani siteye girince sadece kendimi görebiliyorum :)

Ama arada sırada tam olarak bağlantıyı kuruyor karşıdakide bende gözüküyorum konuşabiliyoruz sorun olmadan? 10da 1 kişi falan.

Bu sorunun çözümünü bilen arkadaş varsa yardımı gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

• Beyler bilen yok mu ? Kimseye olmuyor mu böyle :S
  • Orada adobe flash player ayarlarında izin ver çıkmıyor mu?
  • Usta çıkıyor izin ver e tıklıyorum ama gene aynı.
  • Şimdi sen öyle deyince bende deniyim dedim de bende bi sorun olmadı. o.O Laptop tan mı giriyorsun merak ettim, çünkü bazen usb den takılan camlerde böyle şeyler olabiliyordu. Benimde başıma gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay meursault -- 10 Nisan 2013; 18:26:28 >
  • Laptopdan değil normal masaüstü. Chatroulette de bir problem yok. Sadece omeglede. Diğer cameralı sitelerde sorun oluyormu bilmiyorum. Ama omeglede oluyor. Msnde olmuyor skypeta olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezleky

Laptopdan değil normal masaüstü. Chatroulette de bir problem yok. Sadece omeglede. Diğer cameralı sitelerde sorun oluyormu bilmiyorum. Ama omeglede oluyor. Msnde olmuyor skypeta olmuyor.

Modemin markası ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This_is_Heavy -- 23 Nisan 2013; 13:03:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Omegle karşı Taraf gözükmüyor.
  • Kardeşim senin bu sorunun hala devam ediyor mu ?Eğer halletiysen bana da yardımcı olur musun ?Şimdiden teşekkür ederim
  • kardeş ekran koruyucuyu devre dışı yani yok yap sonra siteyi yenile olur ekran kartın düşük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.