Bütün DHye selamı varmış çok komediydi ayrı koymak istedim.Yarıla yarıla yazdım vallaYorumlarınızı bekliyorum
Stranger: süleymanı gördün mü You: what? Stranger: fatma sen misin Stranger: enişte nerde Stranger: borcu vardı onun bana Stranger: taktı gitti You: i dont undrstnd u Stranger: alla alla Stranger: god god Stranger: neyse Stranger: its time Stranger: how r u Stranger: asl? You: i'm fine thanks You: fisrt u say your asl Stranger: no Stranger: ben sordum ilk Stranger: asl? You: pff 18 f spain Stranger: ola Stranger: :D You: :) You: u? Stranger: 19 m turkey You: turkey cool Stranger: really You: yes i love turkey i came there last summer You: umm place's name umm i think antagla You: it's true? Stranger: antalya You: yes antalya Stranger: antagla false You: very beautiful city Stranger: r u like it Stranger: yes Stranger: good city You: where r u from in turkey Stranger: istanbul Stranger: but studied in kütahya Stranger: do u know kütahya Stranger: :) You: no You: but i saw You: lots of pictures about istanbul Stranger: istanbul is worlds beautiful city :) Stranger: after barcelona :d You: :D You: barcelona better than istanbul i think Stranger: hehe:d Stranger: yourself (: You: yes in my opinion Stranger: where r u from extacly You: madrid Stranger: ouv Stranger: barcelona 6- 2 madrid :| Stranger: big surprise Stranger: :D You: ye ye dont talk about it You: pls Stranger: okey (: Stranger: whats ur name You: :D You: anna You: u? Stranger: anna is spanish name ? Stranger: im emre You: no my mum is american Stranger: your father is spanish. Stranger: im understand You: yes:) You: emre good name Stranger: (H) Stranger: :D Stranger: oh thangs Stranger: thanks Stranger: but anna better than emre You: :) thanks Stranger: r u student? You: no You: u? Stranger: yes Stranger: im studied turkish lang. and literature You: :) good Stranger: and i know spanish literature some Stranger: some some You: :) You: good Stranger: thanks (A) Stranger: have a msn adress anna (A) You: :) yes Stranger: super :D You: but ummm i dont think to give it u Stranger: ouv Stranger: why Stranger: its time i give my msn adress to you :D You: :) okey write my msn You: aynalisazan@hotmail.com :D Stranger: oh Stranger: hacı Stranger: böyle göt olduysam Stranger: adam değilim You: ayy You: :D You: valla You: yarıldım burda You: :D Stranger: vallahi bak Stranger: müthiştin Stranger: yemin ediyorum You: :D You: nerdensin? You: dh mi ekişimi Stranger: kütahya dedik ya Stranger: :D Stranger: ikisi de değil You: :D Stranger: vallahi Stranger: bu konuşmayı kaydedicem Stranger: bakıcam böyle günlük Stranger: tebrik ediyorum seni You: bende dhde konu dışına koyucam :D Stranger: yok ya Stranger: direkt konu içine falan koy You: :D Stranger: aaabii You: kızma he eğlendik biraz Stranger: yüzüm kızardı ya Stranger: yok ya Stranger: valla süper Stranger: keşke herkes senin gibi olsa You: :D Stranger: vay bee Stranger: burdan bu yazışmayı tüm okuyanlara selamlarımı gönderiyorum You: burdan kız düşürmek zor ya ben bi tane brezilyalı düşürdüm msnni arada sırada açıyo Stranger: sakın benim gibi olmayın dostlar You: :D You: nse emre sana iyi avlanmalar kolay gelsin You: :D Stranger: yok ya Stranger: bundan sonra ı ıh Stranger: ya dur Stranger: ben seni unutma Stranger: m Stranger: unutamam Stranger: harbi msn ne senin Stranger: aabii You: ya çoğu türk zaten buranın salla You: napcan msnmi You: :D Stranger: sana ayrı bi grup falan açıcam Stranger: üstadsın Stranger: kralsın You: yok usta bu kadar şey yapma You: :D Stranger: valla hele o Stranger: anlagya Stranger: falan Stranger: orası süperdi You: :D You: kastırdım biraz ama Stranger: her kimsen Stranger: öpüyorum seni ya Stranger: valla bak You: eywallah Stranger: hayatımın stranger ı sın You: :D You: eyw ben kaçtım Stranger: hadi You: güzel günler Stranger: sağol sağol Stranger: hadi c ya Stranger: vay annasını ya You: :D byby You have disconnected.
Harbi Güzel Olmuş Ama Helal Olsun
valla sonunda biri yorum yapmış eyvallah
ikisinin de ingilizcesi kötüymüş, belli türk oldukları zati
yarildm harbi guzel avlamsin;)
Ava giderken avandığını kabul etmek de bir erdemdir
iyi iyi güzel düşürmüssün bende
hardware news diyom millete
Antagla falan Fena avlamşsın
aynalısazan
Dün arkadaşa gittim İngilizce çalıştıracaktım(3 kişiye çalıştırcam).Dedim omegle.com'a girelim bu sitede takıla takıla siz de biraz İngilizce yaparsınız dedim.Bi tane 15 yaşında İtalyan bulduk.Romalıymış çocuk.Ben de 16 yaşında İsveç'liyim dedim.Çocuğa malum şeyin uzunluğunu sordum hemen bana "do u wanna do cybersex?" dedi.Baktım o kendisini oltaya doğru atıyo ben de tamam dedim, arkadaşın msn adresini verdik.Girdi msn e çocuk,önce sen aç şeyini dedim sonra ben göstericem dedim.Baktım bu amele kara bişey çıkardı.Biz arkadaşlarla krize girdik Tam biz cam açıcaz el hareketi çekicez baktık bu çıktı.Sonra bize çevrimdışı mesaj attı,annesi gelmiş ondan çıkmış.
Bu arada ssleri arkadaştan alınca atıcam.
quote:
Orjinalden alıntı: ZartarxiS
ulan dunde bni keklicektin askala 22f russıa olan sendin allahtan son anda no speak englısh dedimde yırttı
kesin sensin yaa :D:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: mcjacky
quote:
Orjinalden alıntı: ZartarxiS
ulan dunde bni keklicektin askala 22f russıa olan sendin allahtan son anda no speak englısh dedimde yırttı
kesin sensin yaa :D:D:D
Feci bir olay
avrupalı bir kız asla futbol hakkında konuşmaz. Oradan çakman lazımdı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme