Bildirim
ömer coşkun hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MUSTİ43
şimdilerde uydu kanallarında hergün reklamı çıkan bu şahsın zayıflama ve sigara bıraktırma hapları gerçekten işe yarıyormu????
Yalancının düzenbazın önde gidenidir. Kesinlikle inanmayınız. Bi ara Kanseri bitkilerle tedavi ediyorum diye çıktı. Arena foyasını ortaya çıkarmıştı yanlış hatırlamıyorsam. -
Adam maşallah eczacıbaşı gibi....anında herşeyin ilacını çıkarıyo zayıflama ilacının reklamında 21 yıllık tecrübeyle üretildi diyo...yaşı 38 miş...17 yaşındamı bulduki -
quote:
Adam maşallah eczacıbaşı gibi....anında herşeyin ilacını çıkarıyo zayıflama ilacının reklamında 21 yıllık tecrübeyle üretildi diyo...yaşı 38 miş...17 yaşındamı bulduki
Var gel sen anla ne kadar düzenbaz olduğunu ne yapıyorsanız bir doktora danışın yoksa ilerde daha büyük sıkıntısını çekersiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: KadirSahin™
Var gel sen anla ne kadar düzenbaz olduğunu ne yapıyorsanız bir doktora danışın yoksa ilerde daha büyük sıkıntısını çekersiniz
şişman değilim zaten sigara için sormuştum...cevabınız için teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 24 Aralık 2009; 23:22:24 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KadirSahin™
Var gel sen anla ne kadar düzenbaz olduğunu ne yapıyorsanız bir doktora danışın yoksa ilerde daha büyük sıkıntısını çekersiniz
şişman değilim zaten sigara için sormuştum...cevabınız için teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X