arkadaşlar omertaya yeni başladım ve nasıl para kazanıcağımı bilmiyorum suşları işlediğim de hep yakalanıyorum bir kereseninde başaramadım ama paçayı kurtardım nasıl para kazanıcam yaaa
arlkadaşım ilk başlarda yakalanıyorsun ama geliştikçe yakalanma riski düşüyoo para kazanmak için araba çal saat sonra şuç işle içki al saat ok
arlkadaşım ilk başlarda yakalanıyorsun ama geliştikçe yakalanma riski düşüyoo para kazanmak için araba çal saat sonra şuç işle içki al saat ok
quote:
Orjinalden alıntı: warol
yarım saat önce kayıt olup oynamaya başladım oyunu.şimdi delivery boy oldum.ama cebimdeki para 3$.hiç durmadan suç işliyorum faakt suç işlemekten kazandığım para 10$ .1 kez araba çalmayı denedim hüsranla sonuçlandı.bir daha bulaşmadım. şimdi ben içki mi alayım öncelikle?araba mı çalayım?yoksa suç mu işleyeyim ilk olarak?
Sırf Araba Çal kardeş
daha delivery boy yakalanması cok normal suan sadece araba cal we suc isle eline ilk gecen parayla da tommy gun al baska silah alma we sewiyen ileredikce narkotik we alkollu icki yapman kesinlikle gerekecek cunku araba calarak ilerlemez [orn ben en fazla chief olabilmistim (godfather dan iki sewiye dusuk) we bir sucta ilerlemiodu iki suc yapınca 0,01 ilerliodu]