Şimdi Ara

Omicron varyantı nedeniyle Hollanda kapanmaya gidiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hm TV'de vaka sayısı 100k olarak yayınlandı diyelim, işte 100k vaka oldu bile :) Klavyede 100.000 yazmak gibi kolay :) Doları 12TL yazalım, yarın 13TL, sonra 20TL. Yarın 16 yap onu :) Klavyeden girien sayı, 100 TV kanalı, medyada yayınlandı. İşte belli bir kesimi (= cok büyük bi cogunluk) kafalamak bu denli kolay :) Vaka sayısını 100k deil 500k yapsalar o kesim yine uyanmaz :) dolar 20TL'de de kimse uyanmadı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka maka adamlar bildiğimiz soğuk algınlığını yılbaşı öncesi güzel bir pakete koyup yeni ürün diye sattılar.

• Kabak tadı verdi artık bu corona serüveni.
    Aşı olmadım covid geçirdim. Daha ağır geçirdiğim griplerim oldu. Tat koku gitmese covid olduğumu düşünmezdim. 5 kişi birden covid olduk. 2 si 2 doz biontechli 1i 2 doz sinovaclı 1i 1 doz sinovaclı ve 1i ben aşısız. Bu 5 kişi içinde en hafif geçiren benim.
    Hala aşı maşı olmayı düşünmüyorum.
    Aşı olmak isteyen sabah akşam olsun isterse.
    Zaten Türkiye'nin tekrar kapanma gibi bir lüksü yok ekonomik açıdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tutturmuşsun ana akım medyayı dinleme filan. Sen baba akım medya mısın seni niye dinleyelim ki?

• monacomen kullanıcısına yanıt
    Benim "anaakım medyayı dinleme" biçiminde bir tümcem hiç olmadı. Kimin ne medya dinlediğine karışmam. Ayrıca "beni dinleyin" türünde de hiçbir tümcem yok. Sen istediğin medyayı dinle yeter ki kendi kendine düşündüğün tümceleri ben söylemişim gibi yaparak saçmalama :)

• Sende bir korkaklık sezdim bu iyi bir şey. En azından manipüle ettiğin ve aşı olmamasına sebebiyet verip hayati tehlikeye soktuğun insanların sana dava açma hakkının olduğunu bilmen iyi bir şey. Bence de korkmalısın.

• monacomen kullanıcısına yanıt
    Korkaklık değil. Söylemediğim şeyleri ben söylemişim gibi yaparak saçmalamana ilişkin bir mesaj o :) Medya ile kafalanıp duran, virüs adında bir görünmezden tir tir korkan senden mi korkacağım :)

• Virüs görülmüyor diye korkulacak bir şey olmadığını söyleyen birinin aklı ile hareket edenden korkarım ben:))

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.