Merhaba, benim i900 omnia telefonum var ve içerisinde windows mobile 6.1 yüklü. hard reset attığım zaman içerisinde shozu ve opera9 yüklü geliyor ve bu windows klasörünün içerisinde yüklü. Bu programlar shozu 8 mb , opera9 10 mb yer kaplıyor. omniada storage memory ayrılan alan toplamda 90mb. direk hard reset atıyorum ve 18 mb anlamsızca bu programlara gidiyor.
Sorum şu ;
1-) i900 omnia Windows Mobile 6.1 işletim sistemindeki windows klasöründeki dosyaları nasıl silebilirim ?
2-) Eğer silinemiyorsa sadece opera9 veya shozu programlarını nasıl silebilirim ?
Not-) İçerisinde Hard reset attığım rom elimde yok. Başka rom yüklemek istemiyorum. Çünkü bu rom çok düzgün çalışıyor. hiçbir donanımsal veya programsal sorunu yok.
Önceden verilen cevaplar ; Total convertor yükle onunla sil. sonuç : olmadı. ActiveSync Bağlan Ordan sil. sonuç : olmadı. Sktools uninstall bölümünü kullan. sonuç : olmadı. Windows klasörüne normal gir sağ menuden sil seç. sonuç : olmadı. Pocket cmd programı ile windows klasörüne gir ve sil. sonuç : olmadı. Soti Pocket controller explorer veya dos gir ordan sil. sonuç : olmadı. attrip komutu işe yaramıyor.
Windows Mobilede Windows klasöründeki sistem dosyasını silmenin bir yolu yokmu lütfen yardım edin.
Cevaplarını bekliyorum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme