Merhaba, benim i900 omnia telefonum var ve içerisinde windows mobile 6.1 yüklü. hard reset attığım zaman içerisinde shozu ve opera9 yüklü geliyor ve bu windows klasörünün içerisinde yüklü. Bu programlar shozu 8 mb , opera9 10 mb yer kaplıyor. omniada storage memory ayrılan alan toplamda 90mb. direk hard reset atıyorum ve 18 mb anlamsızca bu programlara gidiyor.
Sorum şu ;
1-) i900 omnia Windows Mobile 6.1 işletim sistemindeki windows klasöründeki dosyaları nasıl silebilirim ?
2-) Eğer silinemiyorsa sadece opera9 veya shozu programlarını nasıl silebilirim ?
Not-) İçerisinde Hard reset attığım rom elimde yok. Başka rom yüklemek istemiyorum. Çünkü bu rom çok düzgün çalışıyor. hiçbir donanımsal veya programsal sorunu yok.
Önceden verilen cevaplar ; Total convertor yükle onunla sil. sonuç : olmadı. ActiveSync Bağlan Ordan sil. sonuç : olmadı. Sktools uninstall bölümünü kullan. sonuç : olmadı. Windows klasörüne normal gir sağ menuden sil seç. sonuç : olmadı. Pocket cmd programı ile windows klasörüne gir ve sil. sonuç : olmadı. Soti Pocket controller explorer veya dos gir ordan sil. sonuç : olmadı. attrip komutu işe yaramıyor.
Windows Mobilede Windows klasöründeki sistem dosyasını silmenin bir yolu yokmu lütfen yardım edin.