Şimdi Ara

ÖMRÜMÜ YEDİN EDEBİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende güvender altın anahtar kanat yıldız ve limit el kitabı var. Güvenderi ana kitabım sabah beridir yazıyorum yazıyorum bitmiyor arkadas ben nasıl calısayım okuyorum okuyorum o zaman da aklımda kalmıyor bana bi akıl verin ya kafayı yiyecem bu kadar kitap arasından offf

• bende öyleyim. Okuyorum, yazıyorum 10 dk sonra kafadan uçuyor hepsi...
  • Bende oyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Bende oyleyim
    Aynı durumdayım edebiyat 0 nasıl çalışmak lazım bu derse sağlam bir metodu olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitaminsizAsker

Aynı durumdayım edebiyat 0 nasıl çalışmak lazım bu derse sağlam bir metodu olan var mı ?

Kendi çalışma yöntemimi anlatayım. FEM edebiyat el kitabı ve dershanenin vermiş olduğu kitap var. Dershane kitabını kullanmıyorum. Sadece FEM el kitabını okuyorum ve ardından soru çözümüne başlıyorum tabi konuya hakim olduktan sonra. 11 tane edebiyat soru bankam var. Bunlardan 6 tanesi geçen seneden kalma ve sadece cumhuriyet boş. Yani 5 kitaptan soru çözüyorum. Bütün kitaplarda aynı konuda kalmaya çalışıyorum. Sonuç olarak şunu söyleyeyim: edebiyatta konu anlatımlı kitap bir tane, soru bankası en az 5 tane olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forbearing

quote:

Kendi çalışma yöntemimi anlatayım. FEM edebiyat el kitabı ve dershanenin vermiş olduğu kitap var. Dershane kitabını kullanmıyorum. Sadece FEM el kitabını okuyorum ve ardından soru çözümüne başlıyorum tabi konuya hakim olduktan sonra. 11 tane edebiyat soru bankam var. Bunlardan 6 tanesi geçen seneden kalma ve sadece cumhuriyet boş. Yani 5 kitaptan soru çözüyorum. Bütün kitaplarda aynı konuda kalmaya çalışıyorum. Sonuç olarak şunu söyleyeyim: edebiyatta konu anlatımlı kitap bir tane, soru bankası en az 5 tane olmalı.

Alıntıları Göster
    lys edebiyat 2013 de 25 net yaptım moralim bozuldu.cumhuriyet,batı,divan hariç diğerlerine bakmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bika Software

lys edebiyat 2013 de 25 net yaptım moralim bozuldu.cumhuriyet,batı,divan hariç diğerlerine bakmıştım

Alıntıları Göster
    Bende bugün çözdüm 20 net çıkardım 2013 LYS edebiyatından. En az 20-22 sorusu sırf ezber ile öğrenilecek bilgiler. Sırf yazar-eser ilişkisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho2541

quote:

Senin temel baya sağlammış o halde. Peki önerebileceğin soru bankası var mı?

• Aynen yazar-eser den ziyade eserin özellikleri ve içeriği hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bika Software

Aynen yazar-eser den ziyade eserin özellikleri ve içeriği hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. :(
    Evet. Nasıl öğrenilecek ki bunlar. Sadece cumhuriyet döneminden 100'e yakın yazar var ve hepsinin bir sürü eseri var. Hepsini ezberlemek zaten imkanı yok. Herhalde genel bilgi ile yapabileceğimiz en fazla net bu kadar. Daha fazlası için çok okumak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergkubra

Bende güvender altın anahtar kanat yıldız ve limit el kitabı var. Güvenderi ana kitabım sabah beridir yazıyorum yazıyorum bitmiyor arkadas ben nasıl calısayım okuyorum okuyorum o zaman da aklımda kalmıyor bana bi akıl verin ya kafayı yiyecem bu kadar kitap arasından offf

Fem edebiyat kullanıyorum kısa ve güzel Sonra test atladığım yerler varsa yazıyorum Hocam soru çok ezber yapmakta değil Çok soru çözmekte Öyle güvender gibi kitapları sevmiyorum Hedefim çok yüksek diyorsan neden olmasın Ama kitap ne kadar kalın olursa o kadar bayginlık getiriyor Bana göre Edebiyat fem en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

quote:

Orijinalden alıntı: ergkubra

Bende güvender altın anahtar kanat yıldız ve limit el kitabı var. Güvenderi ana kitabım sabah beridir yazıyorum yazıyorum bitmiyor arkadas ben nasıl calısayım okuyorum okuyorum o zaman da aklımda kalmıyor bana bi akıl verin ya kafayı yiyecem bu kadar kitap arasından offf

Fem edebiyat kullanıyorum kısa ve güzel Sonra test atladığım yerler varsa yazıyorum Hocam soru çok ezber yapmakta değil Çok soru çözmekte Öyle güvender gibi kitapları sevmiyorum Hedefim çok yüksek diyorsan neden olmasın Ama kitap ne kadar kalın olursa o kadar bayginlık getiriyor Bana göre Edebiyat fem en iyisi

benim hedefim yüksek edebiyatta iyiyim zaten sorun kötü olmak değil sadece kaynagım fazla ve ben calısma şeklimi oturtamadım bunlar hep zaman kaybı güvenderden nefret ettim şu an çalış çalış bana adamın hayatını anlatıyor +50 yapmak isteyen güvender alsın diyorlar ben böyle saçma şey görmedim yaa

• Ben Limit Edebiyat El Kitabından gidiyorum.Sabah sakin kafayla o günün konusunu okuyorum sonra sb den soru çözüyorum.El kitabı yanımda açık oluyor takıldıgım bi soruda kitaptan soruda verilen kısma bakıyorum.Akşam yatmadan öncede hergün tekrar ediyorum.

Ayrıca odamda bi mantar panom var ince ayrıntıları oraya asıyorum.Post it lere yazıp dolaba,yatağımın baş ucuna vs. başka yerlere asıyorum.
    Ben banyoda çok zaman geçiren biriyim (yanlış anlamayın saç,baş ).O yuzden banyo aynasının yanında bile küçük notlarım var.

Şuan için bu şekilde gayet iyi gidiyor,kafanıza yattıysa deneyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Samet25

Ben Limit Edebiyat El Kitabından gidiyorum.Sabah sakin kafayla o günün konusunu okuyorum sonra sb den soru çözüyorum.El kitabı yanımda açık oluyor takıldıgım bi soruda kitaptan soruda verilen kısma bakıyorum.Akşam yatmadan öncede hergün tekrar ediyorum.

Ayrıca odamda bi mantar panom var ince ayrıntıları oraya asıyorum.Post it lere yazıp dolaba,yatağımın baş ucuna vs. başka yerlere asıyorum.
    Ben banyoda çok zaman geçiren biriyim (yanlış anlamayın saç,baş ).O yuzden banyo aynasının yanında bile küçük notlarım var.

Şuan için bu şekilde gayet iyi gidiyor,kafanıza yattıysa deneyebilirsiniz

Limit bendede var sadece ondan gidiyorsan bende öyle yapıcam yaa yoksa bitmicek

• ergkubra E kullanıcısına yanıt
    Evet sadece el kitabından gidiyorum.Bide yazmayı unutmuşum Tonguç Akademi isimli bir Youtube kanalı var belki bilirsin.

Yatmadan önce ordan dinleyebilirsin çok yararı oluyor.Anlayamadığım bir şekilde aklımda kalıyor ordan izlediğimde.Tabi önce kitaptan oku
  • Bizim Biyolojide sizin edebiyattan farksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CEA426D8F

Bizim Biyolojide sizin edebiyattan farksız
    beyler temelsiz zor edebiyat diyeyim.
    yani ben hayatımda çalışmadım ama batı edb iyi bilirim zaten kitap okuyan adam yazarını didik didik araştırır, yetmez her eserini okumak ister. bu sebeple iyi bilgi sahibi olur.
    cumhuriyet çalışıyorum ben de şu ara bol tekrarla. denemelerde +50 ama bakalım sınavda nasıl gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilciyimbeylervurmayin

beyler temelsiz zor edebiyat diyeyim.
    yani ben hayatımda çalışmadım ama batı edb iyi bilirim zaten kitap okuyan adam yazarını didik didik araştırır, yetmez her eserini okumak ister. bu sebeple iyi bilgi sahibi olur.
    cumhuriyet çalışıyorum ben de şu ara bol tekrarla. denemelerde +50 ama bakalım sınavda nasıl gelecek.

Alıntıları Göster
    dershaneye gidenler hocayı iyi dinlesin edebiyat önce derste öğrenilir evde kendinizi paralamayın kendi kendine öğrenme edebiyatta insanı ders çalışmaktan soğutuyor ben masanın başından kalkıyorum yazarak calıstığım da

• quote:

Orijinalden alıntı: monarch46

dershaneye gidenler hocayı iyi dinlesin edebiyat önce derste öğrenilir evde kendinizi paralamayın kendi kendine öğrenme edebiyatta insanı ders çalışmaktan soğutuyor ben masanın başından kalkıyorum yazarak calıstığım da

Ben hayatımda hiç dershane nedir bilmiyorum ve gitmedim gitsem de hiçbi hocayı dinlemem yine kendi bildigime bakarım
  • ergkubra E kullanıcısına yanıt
    dershaneye gitsen ne yapıcağınla benim dediğimin ne alakası var cümlenin başında -dershaneye gidenler- vardı tekrar oku bi ya da yok ya sen kendi bildiğini yaparsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.