Şimdi Ara

Tyt matematiği 2 haftada bitirmek mi zamana yaymak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal şartlarda zamana yaymak isterdim ama sınava 50 gün kaldı ve mezuna kalma şansım yok. Günlük 6-7 saat falan sadece tyt matematiğe ayırmayı düşünüyorum bitene kadar. Diğer dersler için de benzerini yapmayı düşünüyorum. Herhangi bir dersi kısa sürede abanarak bitirmiş ve sonrasında sorun yaşamamış veya yaşamış olan varsa yorumunu yazarsa çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 saat çalışsan bile 240 saat falan yapıyor 2 haftada. Bence bu sürede sistemli bitirmek zor olur

• Problem çöz düzenli olarak. Ayt mat aban üstüne

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya ne kadar sürede bittiği çok önemli değil, günlük ders çalışma saatimin neredeyse tamamını tyt matematiğe ayırmayı düşünüyorum, yanına biraz dilbilgisi falan koyarım. Böyle mi yapmalıyım yoksa günde 2-3 saat ayırarak diğer derslerle mi çalışmalıyım? İlk dediğimi yapmak istiyorum ama verimsiz olur çalışmamış gibi olurum diye çekiniyorum.

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Tyt matematik hiç bilmiyorum hocam, ayt matematiği anlamam. Şöyle mi yapsam, tyt matı problemler hariç günlük 7 saat falan abanarak bitireyim, sonrasında problemlere günde 1 saat ayırarak ayt mata abanayım yine. Zamana yayarak bitirmek yerine konu kısmını mümkün olduğu kadar kısa sürede bitirip denemelere geçmek istiyorum. Ama hata yapacak lüksüm yok, 50 gün kaldı.

• gege21 G kullanıcısına yanıt
    Youtube üstünden soru çözüm videoları izleyin hocam. Programı uygulayabilirseniz olur diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bitmiyor hocam denedim

her güne bir konu koydum ama patlak veriyor imkansız konu bitse de sorusunu çözemiyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.