Şimdi Ara

ÖMRÜMÜ YEDİN WİNDOWS :( :( :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU SEFER Kİ SORUN SVCHOST.EXE (RESİMDE DETAYLI OLARAK ANLATTIM...)

RESİM BURDA TAM GÖRÜNTÜ OLARAK GÖRÜNMÜYOR...
    O YÜZDEN ADRESİNİ VERİYORUM...
    AÇTIKTAN SONRA SAYFANIN SAĞ ALT KÖŞESİNDEN "OLAĞAN BOYUTUNA GENİŞLET" TUŞUNA TIKLAYIN...

http://img221.imageshack.us/img221/1479/aack7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisiz19 -- 25 Aralık 2006; 15:40:00 >

• Ad-aware ve spybot programları ile pcyi bir kontrol edin casus yazılım olabilir.
  • memtest ile ramlerinizi sınayın öncelikle.
  • dostum aynı problem bendede vardı ancak formatla kurtulabildim haberin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanal Bellek

Ad-aware ve spybot programları ile pcyi bir kontrol edin casus yazılım olabilir.

Ad- Aware SE Personal --> Avast! Antivirüs --> BitDefender 8 Free Edition -->
    Spybot - Search & Destoy

Bu programları kullandım fakat sonuç aynı (ama bu programlar son sürüm değil ve son sürüm olanlarda yakın zamanda upload edilmedi - acaba etkilermi?)

Eğer güzel bi antivirüs programı adresi biliyorsanız ve yardımcı olursanız sevinirim....
  • kesinlikle malware sorunu. bazı spy'lar svchost içine gizlenebiliyorlar.
    hitman pro2 öneririm. otomatik olarak 5-6 tane program indirip güncelleyip taratıyor. (haliyle uzun sürüyor ama değer böyle bir sorun için). ek olarak advanced windows care indirip onu dene. güncellemeleri yaptıktan sonra internet bağlantısını çıkarıp tarat.
    kolay gele.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgisiz19

quote:

Orjinalden alıntı: Sanal Bellek

Ad-aware ve spybot programları ile pcyi bir kontrol edin casus yazılım olabilir.

Ad- Aware SE Personal --> Avast! Antivirüs --> BitDefender 8 Free Edition -->
    Spybot - Search & Destoy

Bu programları kullandım fakat sonuç aynı (ama bu programlar son sürüm değil ve son sürüm olanlarda yakın zamanda upload edilmedi - acaba etkilermi?)

Eğer güzel bi antivirüs programı adresi biliyorsanız ve yardımcı olursanız sevinirim....

Önce ad aware ve spybot'u güncelleyip tekrar tarayın. Sonra çözüm olmazsa Avg antivirüs'ü yükleyip güncelleyin taratın. O da olmazsa Avg'yi kaldırıp Antivir i deneyebilirsiniz.

Önemli bir nokta da şu; aynı anda berden fazla antivirüs kullanmayın. Antispyware lerde ise ad aware ile herhangi bir antispy ürününü birlikte kullanabilirsiniz.(Ad aware personal sürüm olmalı, professional sürümde aktif koruma var.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Ban Yedim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o alttakiler görev yöneticisinin dosyalarimi ee yuh yanı okadar dosya var iyi senın pc göcmedi
    zaten arka planda okadar dosya calişiyosa normal olarak hem int. hemde pc yawaslar.

gelelim svchost hatasina
    bu illlet şey cok uyuz bi hatadir. bazilari virus diyor bazilari spy diyor vs vs. hicbiri degil.
    svchost windowsun altinda calişan bi dosyadir. eskiden benımde başimda vardi bu dert cpu'yu %90lara cikartiyordu. benım sorunum anti-blaster'di. 1 dk icinde pc'yi kapatiyordu.

ama istersen kaspersky + adaware yukle + xp'nin güncellemelerini tamamla ve güvenlik kipte makineyi ac virus taramasi yap. eger zaten durum degişmesse direk format at.

• Windows care
  • dostum en temiz çözüm format
  • svchost elbette windows'a ait bir programdır. aynı anda 4-5 tane çalışır ve servisleri yönetir.
    bizim burada vurgulamak istediğimiz şey şudur:
    kendini svchost'un çalıştırdığı servislerden biri gibi gösteren malware'ler mevcuttur!
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih01

dostum en temiz çözüm format

O kadar programı arşivi kim ger iyükleyip kuracak :S
  • nerdeyse bir hafta oldu neler yaparsam yapıyım düzelmiyoooo.... delirmek üzereyim ama karar verdim format atcam... (fakat kurban bayramından sonra) (internet - ağ ayarlarını yapmayı bilmiyorum... format attıktan sonra deniycem ama ne olur ne olmaz... teknik servisi aramam gerekirse eğer bayramda tatilde olurlar ) ooof dertli başım of

TÜM YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
    ---> BEN <---

• Aslında normalde görev yöneticisinde svchost.exe diye 3 ten fazla dosya çalışıyor.Ancak bu virüs'e bende geçen gün rastladım.C:\Windows\ içine svchost diye bir dosya atıyor ve başlangıçta onu çalıştırıyor.Bir kaç gün sonra exe uzantılı dosyaların boyutu küçülüyor.Ve çalıştırdığında hata raporu penceresi çıkıyor.Erkenden kurtulmak için başlat'a msconfig yaz üstte başlangıç sekmesinden svchost'un başındaki işareti kaldır değişikleri kaydet pc'yi yeniden başlat ve C:\Windows\ içindeki svchost adlı dosyayı sil.Bu virüsü avast,antivir ve kaspersky bulamadı.Ben virüs programı olmadan kendi yöntemimle bu virüsten kurtuldum.Dediğim gibi elini çabuk tut.Bir kaç gün içinde exe uzantılı dosyaların kendi içini silecek ve çalışamaz duruma gelecek.Kolay gelsin.

• dostum eger virus olsa zaten system tarafindan baslatilmaz diye biliyorum. yani kullanici hesabindan acilirdi. yani o resimdeki normal.
  • KARDEŞİM GÖREV YÖNETİCİSİNE TIKLA BAŞLAT MENÜSÜNDEN SONRA ÜSTEKİ MENÜDEN YANA TKLA SONRAHPSİN SONLANDIR OLABİLRMİ BİLMM AMA B ŞEY OLURSA MESULİYET KABUL ETMEM SAYILARIMLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.