Şimdi Ara

GTA 5 Ban Yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün GTA V almaya karar verdik arkadaşlarla,oyunu yükledim dün ve bugün oyuna girdim online da takıldım biraz 6-7 etkinlik yapmışımdır,çıkmadan da bi araba satayım öyle çıkayım dedim arabayı sattım ve çıktım yaklaşık 3 saat sonra tekrar gireyim dedim yüklenip yüklenip duruyordu sonra mail geldi rockstar games ten 30 gün ban yediniz diye resim ekte yardımlarınızı bekliyorum kuralları ihlal edecek bir şey de yapmadım oynadığım sadece 3 saat oyunu ve dediğim gibi sokakta boş boş bile gezemedim 6-7 görev yaptım aralıksız. GTA 5 Ban Yedim

• Banı atan sisteme dahil edilen parametrelerden biridir, şahıslar ban atmaz sistem otomatik atar. Yani o bahsedilen kurallardan biri çiğnenmiştir, hata lüksü yoktur. Yaptığın eylem hakkında bilgi vermediği için bunu biz de tahmin edemeyiz. en iyisi hangi ihlali yaptığını Rockstar'a geri mail atarak sormak. Ya da kuralları titizlikle okumak. Yoksa her seferinde 1 ay bekler her başladığında oyuna sıfırdan başlarsın.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    banı yediğim gibi ticketi yolladım durumu açıkladım neden ban yediğimi sordum geri dönüşü bekliyorum muhtemelen ne zaman geri dönüş yapılır ?
  • Wade Wilson kullanıcısına yanıt
    orasını ben bilemem, hiç ban yemedim. umarım bir cevap verirler.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    umarım verirler yoksa 1 ay sebebini bilmeden beklemek çok koyar açıkçası
  • türkçe yama varsa ondandır.
  • İade et oyle salaklik mi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe yama mod filan yüklüyse olabilir
  • her seferınde 30 degıl ikinci süresiz olur ban sıstemı degıstı:) sudo mod yuzunden önüne gelene ban atıyolar hesapda kısa sure ıcerısınde fazla para akışı olursa mesela..
  • Saçmalık ben ps4 oynuyorum ps3 den kalma baya bi mod hile yaptım hiç ban yemedim araba satmayla falan ban atmazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe yama yada en ufak traner bile yüklü ise bundan olabilir arkadaşım tr yamadan perma yedi
  • hiçbirşey yoktu yama felan duyduklarımdan sonra da atmam sanırım tr yama felan.hayır 31 inde bitecek buna indirim yapılması mümkün değilmi bari 21 ine felan inse de tatilde deneme şansım olsa biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wade Wilson

hiçbirşey yoktu yama felan duyduklarımdan sonra da atmam sanırım tr yama felan.hayır 31 inde bitecek buna indirim yapılması mümkün değilmi bari 21 ine felan inse de tatilde deneme şansım olsa biraz.

maalesef hocam tranerden 1 ay banlanan gördüm üstelik single modda kulanıyor sadece 10 gun bırakın 1 gun yapmazlar maalesef boyle ban konularında çok katılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.