|
Bildirim
Türkiye simülasyonuna hoşgeldiniz. Hileci adam açığı bildirmek yerine kişisel çıkarları için başkaların kul hakkını yiyor, oyunun açıklarını kullanarak haksız kazanç elde ediyor, aşağıdaki yorumda da adamı savunuyorlar. Harbi ilginç bir zihniyet.
|
Bir şeyin açığını bulmak onu kötüye kullanma hakkı vermez. Etik değer diye bir şey vardır. Bir bankanın güvenlik açığını bulmak o bankayı hortumlama hakkını nasıl vermiyorsa, bir oyunun açığını bulmak da onu avantajına çevirip haksız üstünlük sağlama hakkı vermez.
Şu yorumu şu kadar kişinin beğenmesine de inanamıyorum. Ülkede her şeyden önce ahlak dersi verilmeli en temelden. |
adam hile yapmamış ki, oyunun açığını kullanmış. sen oyununda açık verirsen insanlar da kullanırlar elbette. açık varsa kapatırsın, adamı neden banlıyorsun?
|
Oyuna başladığında bir sözleşme imzalarsın ve bütün oyunlarda burada oyunların açıklarını kullanmayacağını tahattüt ederin. Bu yüzden isterse süresiz ban bile atar adam sana. Yasal hakkı çünkü. Tabi bizim insanımızın hiçbiri bu yazıları okumaz :)
|
Bu nasıl mantık kardeşim!? Ben de birçok açık biliyorum vergi kaçırmaya yönelik. Şimdi vergi kaçırsam devletede desem ki açık vardı önemini alsaydın banane... Mantıkla hareket edin. Oyunu yüklerken hızlı hızlı kabut et deyip geçtiğin şey bir sözleşme tüm haklar orada yazar kardeşim. Haydi sağlıcakla..
|
Açık kullanmayı savunanı da gördük ya; artık ölsem de gam yemem :D
|
Bu yaştan sonra alsan da bir faydası olmaz zaten. O yüzden temelden demiştim.
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|