Şimdi Ara

OMU HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumlarda hic yorum yapılmış Ali Fuat Basgil Hukuk.dusunen ya da orda okuyan varsa bilgilendirebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben çarşambalıyım 2 fakülte var ali fuat ta iletiş hukuk merkezde değil ilçede 40 dakika samsuna çarşamba ilçesinde

• O ne ilk defa duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: runo55

Ben çarşambalıyım 2 fakülte var ali fuat ta iletiş hukuk merkezde değil ilçede 40 dakika samsuna çarşamba ilçesinde

Öğrenciler ilçede konakliyo o zaman

• bende ilk tercihlerde olmasa bile 3. 4. tercihlerde düşünüyorum samsun hukuku.Çarşambayı tam bilmiyorum ama birkaç kez oradan geçmişliğim var,küçük bir yer.Yani büyük şehirden geliyorsanız sıkıntı olabilir sosyal aktivite pek yok ama güzel yerdir Çarşamba.Havalimanı bile vardır
  • Carsambayi sel aldi

Havalimani var daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerperest1881

bende ilk tercihlerde olmasa bile 3. 4. tercihlerde düşünüyorum samsun hukuku.Çarşambayı tam bilmiyorum ama birkaç kez oradan geçmişliğim var,küçük bir yer.Yani büyük şehirden geliyorsanız sıkıntı olabilir sosyal aktivite pek yok ama güzel yerdir Çarşamba.Havalimanı bile vardır

Konyadayim hocam buyuk sehir tamam da sosyal hayatı malum. O konuda sıkıntı olucağını sanmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gunner123

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerperest1881

bende ilk tercihlerde olmasa bile 3. 4. tercihlerde düşünüyorum samsun hukuku.Çarşambayı tam bilmiyorum ama birkaç kez oradan geçmişliğim var,küçük bir yer.Yani büyük şehirden geliyorsanız sıkıntı olabilir sosyal aktivite pek yok ama güzel yerdir Çarşamba.Havalimanı bile vardır

Konyadayim hocam buyuk sehir tamam da sosyal hayatı malum. O konuda sıkıntı olucağını sanmiyorum

benimde o konuda bir sıkıntım yok,en fazla tekele gider 1 bira alırım iddaa bayii de varsa yeterlidir benim için

• Çarşamba da avm de vardır dominos burger gibi mağazalarda rahat olun 136 bin nüfüsa sahiptir ;)

• Tek kötü yanı vardır mafya vari bir şehirdir çarşamba ile ilgili haberlere girerseniz anlarsınız .

• quote:

Orijinalden alıntı: runo55

Tek kötü yanı vardır mafya vari bir şehirdir çarşamba ile ilgili haberlere girerseniz anlarsınız .

Konaklama işine cevap vermedin hocam

• Örnek bi haberhttp://m.sabah.com.tr/Yasam/2012/09/28/samsunda-silahli-saldiri-1-olu

• Kyk yurdu ve yurtlar mevcuttur ev kiraları çok ucuzdur

• Eğitimi hakkında bilgisi olan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.