1.82 boyundayım dediklerine göre omuzlarım geniş. Fakat herkes omuzlarımın önde olduğunu söylüyor bunu bir hareketle düzeltmemin şansı var mıdır acaba?? Askıya benzettiler omuzumu aslında ben hiç farkında değilim
quote:
Orijinalden alıntı: Sune
1.82 boyundayım dediklerine göre omuzlarım geniş. Fakat herkes omuzlarımın önde olduğunu söylüyor bunu bir hareketle düzeltmemin şansı var mıdır acaba?? Askıya benzettiler omuzumu aslında ben hiç farkında değilim
üst sırt ve arka omuz kaslarını geliştirirsen notre dame'ın kamburu gibi durmaktan kurtulursun.
rear delt dumbbell lateral raise ( bu egzersiz artık en iyi arkadaşın olsun. hem omuz hem de sırt antrenmanında 3'er set yap, 8-12 tekrar arası uygun )
one arm dumbbell row
medium grip front lat pulldown ( barı orta genişlikte tut ve vücudu hiç arkaya yatırmadan barı göğsün tam altına çek )
rope face pull ( göz hizana doğru çek ve bitiş noktasında 1-2 saniye kasları sık )
Üstteki arkadaşın da dediği gibi sırt bölgesine önem vermen lazım.İşte dengesiz çalışmanın yan etkileri de bunlardır.Yada göğüse çok abanıyorsan onun da etkisi olmuş olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: etzelious
Üstteki arkadaşın da dediği gibi sırt bölgesine önem vermen lazım.İşte dengesiz çalışmanın yan etkileri de bunlardır.Yada göğüse çok abanıyorsan onun da etkisi olmuş olabilir.
Yok abi bir ay bir spora gittim oda geçen seneydi başka hiç çalışmadım
quote:
quote:
o zaman tekrar yazıl ve 6 ay boyunca dediklerimi yap
quote:
Orijinalden alıntı: kivancokten4099
quote:
quote:
o zaman tekrar yazıl ve 6 ay boyunca dediklerimi yap
Saol evde dumbell var ilk iki harekti yapmya başladım
resim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme