Şimdi Ara

Omuzlarım önde'ymiş'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.82 boyundayım dediklerine göre omuzlarım geniş. Fakat herkes omuzlarımın önde olduğunu söylüyor bunu bir hareketle düzeltmemin şansı var mıdır acaba?? Askıya benzettiler omuzumu aslında ben hiç farkında değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sune

1.82 boyundayım dediklerine göre omuzlarım geniş. Fakat herkes omuzlarımın önde olduğunu söylüyor bunu bir hareketle düzeltmemin şansı var mıdır acaba?? Askıya benzettiler omuzumu aslında ben hiç farkında değilim

üst sırt ve arka omuz kaslarını geliştirirsen notre dame'ın kamburu gibi durmaktan kurtulursun.

rear delt dumbbell lateral raise ( bu egzersiz artık en iyi arkadaşın olsun. hem omuz hem de sırt antrenmanında 3'er set yap, 8-12 tekrar arası uygun )

one arm dumbbell row

medium grip front lat pulldown ( barı orta genişlikte tut ve vücudu hiç arkaya yatırmadan barı göğsün tam altına çek )

rope face pull ( göz hizana doğru çek ve bitiş noktasında 1-2 saniye kasları sık )

• Üstteki arkadaşın da dediği gibi sırt bölgesine önem vermen lazım.İşte dengesiz çalışmanın yan etkileri de bunlardır.Yada göğüse çok abanıyorsan onun da etkisi olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

Üstteki arkadaşın da dediği gibi sırt bölgesine önem vermen lazım.İşte dengesiz çalışmanın yan etkileri de bunlardır.Yada göğüse çok abanıyorsan onun da etkisi olmuş olabilir.

Yok abi bir ay bir spora gittim oda geçen seneydi başka hiç çalışmadım
  • quote:

quote:

Üstteki arkadaşın da dediği gibi sırt bölgesine önem vermen lazım.İşte dengesiz çalışmanın yan etkileri de bunlardır.Yada göğüse çok abanıyorsan onun da etkisi olmuş olabilir.

o zaman tekrar yazıl ve 6 ay boyunca dediklerimi yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

quote:

quote:

o zaman tekrar yazıl ve 6 ay boyunca dediklerimi yap

Saol evde dumbell var ilk iki harekti yapmya başladım

• resim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.