Şimdi Ara

<<<OMVL DOSTLUK KULÜBÜ>>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
7.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu forumda OMVL ile ilgilenen insan yokmu ya.
    Sıkıntılarım şunlar.
    Araç bazen rölentide stop ediyor.
    Hareket hali,nde gazdan ayagımı kesince sallantı titreme oluyor.
    Göstergeler düzgün çalışmıyor.
  • Merhaba,
    Ben OMVL marka lpg dönüşüm sistemi taktırdım fiyatı 1250 TL dediler. Fiyatı nasıl pahalı mı?
  • Kardeş ben indirimli 2 hafta önce 1400 tl ye taktırdım lpg tankını atiker olarak kullanıyorum.Çok iyi bir fiyat bana göre

Bu arada aracım 2010 civic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosea -- 7 Temmuz 2011; 19:51:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosea

Kardeş ben indirimli 2 hafta önce 1400 tl ye taktırdım lpg tankını atiker olarak kullanıyorum.Çok iyi bir fiyat bana göre

Bu arada aracım 2010 civic

Benimde tank ve şamandıra atiker.
    Enjektörlerden şüpeliyim ben sanki OMVL değil gibi geliyor aracı 2 el aldıgımdan bilmiyorum.
    Bu arada 2010 CIVIC şahane araç hocam tüpe bile gerek yok az yakması gerek.
    Benim aracım 2004 Marea.

• Benim araç için takılan tankta Atiker, beni şüpheye düşüren bana verilen faturada takılan kit için KDV dahil 750TL yazmasıydı. Bir de 100km de ne kadar lpg tüketiyorsunuz? Ben doldurduğum depoyu daha bitirmedim onun için net bir rakam veremiyorum.
  • son ölçümde 29 kuruş yaktı şehir içinde.Yanlız daha 400 km de sistem İnşallah dahada düşer diyeceğim ama zannetmiyorum
  • LPG dönüşümü takıldığında 20TL lik 9,57lt (Bilmiyorum) gaz konmuştu. Ben de bu bitmeden üstüne 50TL lik 23,58lt (Opet) gaz koydum. 33,15lt lik gaz konumuş oldu. Bununla 312 km şehir içi yol gittim. yani yaklaşık 10,65lt / 100km LPG tüketimi. Yani km de 0,23 TL gibi oluyor.

Daha sonra depoyu fulledim. 50,45 lt (Opet) idi. 173 km yol gidip tekrar fulledim. 50 km şehir dışı kullanımım olmuştu. 14,77 lt (Opet) lik 2,12 TL den alım yapmış oldum. 8,53 lt / 100km yani km de yaklaşık 0,18 TL tüketimim oldu.

Tüketim değerleri nasıl? Litre bazında yüksek mi?
  • Benim araç 2005 1.4 8v Alize Clio Symbol...
  • 180 uzun yol 70 şehir içi 50 TL lik tüple.
    Ama tüp ayarı aşırı kısık gibi geliyor bana.
    Rölentide titriyor tüpe geçince.
  • Bir de geçen lpg tankına takılı olan lpg seviyesini ölçmek için kullanılan göstergeyi değiştirdim. Çünkü seviyeyi doğru göstermiyordu. Depo tam doluyken boş gösteriyor, biraz gidiyorum 2 ışık yanıyor. Sonra birden fulle çıkıyor falan. Şimdi doğru göseriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ealtin

Bir de geçen lpg tankına takılı olan lpg seviyesini ölçmek için kullanılan göstergeyi değiştirdim. Çünkü seviyeyi doğru göstermiyordu. Depo tam doluyken boş gösteriyor, biraz gidiyorum 2 ışık yanıyor. Sonra birden fulle çıkıyor falan. Şimdi doğru göseriyor...

Aynı sıkıntı bendede var hocam nerde degiştirdin ne kadara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşref_37

Aynı sıkıntı bendede var hocam nerde degiştirdin ne kadara.

LPG yeni takıldığı için taktırdığım yer ücretsiz değiştirdi. Ankaradaysan yerini yazayım sana...
  • Yaz hocam Kastamonu dayım ama yolum düştügünde ugrarım.
  • İvedik Organize Sanayide (Karşıyaka mezarlığının karşısında, çevreyolu İvedik çıkışına yakın), 88 Oto Sanayi var uzaktan bile o bölgenin tabelası gözüküyor. Orda Sistem Mühendislik diye bir yer. Dayım kendi arabasına ve dayımın oğlunun sattığı iki arabasına burda lpg taktırdı memnun kaldılar. Benim de bi sıkıntım yok. Sen de memnun kalırsın ilgileniyorlar.

İvedik Organize Sanayi Bölgesi 88. Oto San. Sitesi 1. Bölge
    36. Cad. 1558. Sk. No: 27 Yenimahalle ANKARA
    www.sistemlpg.com
  • Merhaba,

Geçen fullediğim depoyu bitirdim. 50,47 lt LPG ile 582 km yol yaptı. 100 km de 8,67 lt yaktı. depoyu tam 107 TL ye doldurmuştum. Km de 0,183 TL yakmış oluyor. Hadi benzine geçene kadar yaktığı benzini de hesap etsen sade LPG de 0,19 TL olur. Sizin değerleriniz nasıl?
  • Bu yaptığım mesafenin 232 km si şehir dışı 350 km si şehir içi...
  • ealtin araç ve kitin nedir acaba
  • Kardeş imzama aracı ve özelliklerini ekledim...

edit: (imzamı sildiğim için) 2005 Clio Alize 1.4 8v ve OMVL takılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ealtin -- 26 Haziran 2014; 10:14:26 >
  • Geçen yine depoyu bitirdim. Bu sefer fulleyince 50,27 lt dolmuştu. 549 km gitti. Yani 9,15lt/100km tüketim oldu. Yalnız bu sefer biraz daha devirli kullandım arabayı. Depo 112,45 e dolmuştu. O da 0,204 tl/km oluyor. Bu LPG fiyatlarıyla gene iyi...
  • Benim pek çok denemem de uzun yol 0.200 tl şehir içi 0.230-0.250 tl.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.