Şimdi Ara

<<<OMVL DOSTLUK KULÜBÜ>>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
7.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kış ayı için de bilgi vereyim. Malum bu sene kış sert geçiyor. Depo boşen 53,51 lt gaz aldım. Bu gazı BP den aldım. 524 km şehir içi yol gittim. yani 10,21lt/100km oldu. Km başına fiyat ise 0,238 tl/km oluyor. Kış ve yaz arasında yaklaşık 1 litre fark olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ealtin

Kış ayı için de bilgi vereyim. Malum bu sene kış sert geçiyor. Depo boşen 53,51 lt gaz aldım. Bu gazı BP den aldım. 524 km şehir içi yol gittim. yani 10,21lt/100km oldu. Km başına fiyat ise 0,238 tl/km oluyor. Kış ve yaz arasında yaklaşık 1 litre fark olmuş.

Ayni araba ve ayni kit bendede mevcut yaklasik ayni tüketim degerlerine sahibiz.Omvl
  • İzmit veya yakın çevresinde OMVL servisi olan yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eşref_37

180 uzun yol 70 şehir içi 50 TL lik tüple.
    Ama tüp ayarı aşırı kısık gibi geliyor bana.
    Rölentide titriyor tüpe geçince.

Kardeş ne yaptın bi daha ses çıkmadı hallettinmi sorunları, neden böyle yapıyormuş, hallettiysen ne kadara patladı?
  • Sakarya'da OMVL distribütörü Marmara Otogaz var... İlgili ve alakalı insanlar, işlerini de iyi yapıyorlar...

Beş dakikada rölanti problemim giderildi.

Tavsiye olunur.

Not: Koskoca İzmit'te ayar yapacak yer yok...

• 2-3 haftadır mesaj yazılmamış, ben tekrar bir soruyla canlandırayım.

1 hafta önce 2008 honda civic aldım, üzerinde yeni takılmış OMVL sistemi mevcut. çekişinde, rolantisinde sorun yok ama gaza basmadığım zamanlarda (mesela kırmızı ışıkta beklerken) araç içerisine dizel motor sesine benzer bir ses alıyorum. benzine geçince ses hemen gidiyor. enjektör sesi diyeceğim ama bu ses yapar mı ? bildiğin dizel hırıltısı gibi

garantisi devam ediyor, bir kontrol yaptırmama gerek var mıdır sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 6 Temmuz 2012; 16:40:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herodoot

2-3 haftadır mesaj yazılmamış, ben tekrar bir soruyla canlandırayım.

1 hafta önce 2008 honda civic aldım, üzerinde yeni takılmış OMVL sistemi mevcut. çekişinde, rolantisinde sorun yok ama gaza basmadığım zamanlarda (mesela kırmızı ışıkta beklerken) araç içerisine dizel motor sesine benzer bir ses alıyorum. benzine geçince ses hemen gidiyor. enjektör sesi diyeceğim ama bu ses yapar mı ? bildiğin dizel hırıltısı gibi

garantisi devam ediyor, bir kontrol yaptırmama gerek var mıdır sizce?

Aynı soruna benzer benim sistemde de var ancak ben Sakarya'da bulunan Marmara otogaz'a gittiğimde yeniden ayar yapıldı ve sistemde hiç bir şekilde sorunun olmadığı söylendi, fakat lpg de bulunan motor soğukken ki titreme düzelmedi, motor ısındıktan sonra herhangi bir sorun yok...

Bahsettiğin dizel sesi değil de; motor titremesi neticesinde motor kulaklarından gelen ses olabilir, lpg enjektörlerinden herhangi bir ses gelmiyorsa, motor kaputunu açarak bu sesi duyamıyorsan dediğim gibi muhtemelen titreme neticesinde motor kulaklarının çıkarmış olduğu ses olabilir.

Sen yine de; servis yakınsa bi kontrol yaptır...

• quote:

Orijinalden alıntı: rechan_cdx

bır araba 100 km de 10 litre benzın yakıosa ortalama 12 litre gaz yakar
    omvl takılı araba %10 az yakıo sa dıger markalara gore, 10.8 litremi gaz yakmış oluyo yani

Şehirdışı kullanımda ben 9 litre lpg yakıyorum, klima açık olursa 11 litreyi buluyor...
  • OMVL firmasının distribütörünün kim olduğunu yada Ankara da Kaliteli bir OMVL servisi bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanomer

OMVL firmasının distribütörünün kim olduğunu yada Ankara da Kaliteli bir OMVL servisi bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Ben bu gün Denizli servisine gittim ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadım... Enjektörlerin arızalı olmasından dolayı hafif bir teklemenin olduğunu ve fiyatın 350-400 Tl olduğunu söylediler... Ben de sırf enjektör değiştirmektense yeniden lpg sistemi taktırmayı düşünüyorum... Türkiye de rezil olan bu güzelim markadan da vazgeçmek durumunda kalacağım...

Maalesef.
  • Malesef bende zar zor bir servis buldum ve adama eğer ki beyinde sorun varsa ne kadar OMVL nin beyni sorusunu ilettim. İnternet sitelerinde bile 200 TL yazan beyne servis 500 TL dediğinde gözlerim faltaşı misali açıldı. Gerçekten bu güzelim marka kimlerin eline düşmüş anlamak mümkün değil.
  • Lpg tankına atılan katkılardan koyarak şimdilik sorunuma çözüm buldum... Tekleme kesildi, enjektör değiştirmekten kurtuldum ama nereye kadar ??
  • Sıfır polo 1.4 85bg polo omvl otokur sakarya bayi tavsiye etti araç daha 100 km de 1000-2000 km yaptıktan sonra mı taktırmalıyım lpg yi yoksa hemn taktırayım mı tavsiyeniz nedir arkadaşlar .. Benzine can dayanmaz gibi duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır km poloya Omvl 600 km takdırdım sakarya marmara otogazda motor garantili takılıyor 0,20ila 0,27 arasınyakıtntüketimi var çok memnun kaldım ilgi alaka ve bilgilendirmelerden dolayı herkese tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: alemdar1933

Sıfır km poloya Omvl 600 km takdırdım sakarya marmara otogazda motor garantili takılıyor 0,20ila 0,27 arasınyakıtntüketimi var çok memnun kaldım ilgi alaka ve bilgilendirmelerden dolayı herkese tavsiye ederim

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin... İyi tercih yapmışsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Orijinalden alıntı: alemdar1933

Sıfır km poloya Omvl 600 km takdırdım sakarya marmara otogazda motor garantili takılıyor 0,20ila 0,27 arasınyakıtntüketimi var çok memnun kaldım ilgi alaka ve bilgilendirmelerden dolayı herkese tavsiye ederim

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin... İyi tercih yapmışsın...

Teşekkür ediyorum ALLAH herkesin gönlüne göre bir araç nasip etsin İnşallah

• Bugun aldigim aracin lpg si prins dendigi halde omvl takmışlar sanirim, canim sıkıldı. Nasildir bu iyimidir. Tankida atiker. Arac 2005 focus otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 6 Ekim 2016; 20:18:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.