Şimdi Ara

<<<OMVL DOSTLUK KULÜBÜ>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
7.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar omvl kullanıcıları olarak burada paylaşımda bulunursak hem kullanmakda olan hemde kullanmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabiliriz..... paylaşımlarınızı bekliyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet-x -- 24 Kasım 2009; 10:28:47 >

• 3 aracımda da OMVL kullandım. kesinlikle tavsiye ederim. enjektör sesi yok denecek kadar az. ve aracın yakıtı çok iyi. benzer brc ye göre yaklaşık %10 farkediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KUZEY

3 aracımda da OMVL kullandım. kesinlikle tavsiye ederim. enjektör sesi yok denecek kadar az. ve aracın yakıtı çok iyi. benzer brc ye göre yaklaşık %10 farkediyor.

alala tuhaf % 10 cok buyuk bi rakam
    varmı teknık olarak bunun ispatı
  • evet OMVL %10 yakıt tasavrufuyla guinness rekorlar kitabına girmiş ve ödül almış bir sistem..... zaten bunları duymak değil belgelerini görmesem bağlatmazdım....
  • bır araba 100 km de 10 litre benzın yakıosa ortalama 12 litre gaz yakar
    omvl takılı araba %10 az yakıo sa dıger markalara gore, 10.8 litremi gaz yakmış oluyo yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet-x

evet OMVL %10 yakıt tasavrufuyla guinness rekorlar kitabına girmiş ve ödül almış bir sistem..... zaten bunları duymak değil belgelerini görmesem bağlatmazdım....

Belgeleri yanlış görmüşşsünüz, o rekor karburatorlu bir kit ile yapılmıştır, şuanki sıralı sistem ile alakası yoktur. Ama yine de OMVL iyi cihazdır.
  • omvl iyi güzel diyorlar taktırdım ama sıralıda emsal farklı markalar ile kıyasladığımda pek de farkın olmadığı söylenebilir.Birde Omvl pek yaygın bir sistem değil koskoca Bursa da teknik servis bulmak zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En guzel 100.yıl forması?
    16 yıl önce açıldı
    SteelSeries QCK Heavy Large
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben düz sistemini kullandım sadece.

flash 91
    opel vectra 97
    megane 99 olarak 3 aracım oldu şimdiye kadar hepsine omvl taktırdım çok memnun kaldım.
  • guzel sistem, kaliteli urun tavsiye ederim
  • Bende Mersinde Akdeniz otogaza da Omvl taktirdim.yaklasik 3 saat icinde montaji tamamladilar.Simdilik 2 haftdir hic bir sorun cikarmadi.Aracim Clio 1.4.Yakit tüketlmini tam hesaplayamadim yakin zamanda yakit tüketimi bilgilerini de buraya yazarim.
  • megane 1 rte aracıma üç ay oldu taktıralı 2500 km yol yaptım yakıttan memnunum ben tavsiye üzerine taktırmıştım OMVL soranlarada tavsiye ediyorum.
  • Bende 1.6 Focus C-Max Trend aracımda kullanıyorum.17.000 Km oldu.Şimdilik 2. viteste düşük devirde ara sıra kerkmesi dışında, memnunum.
  • omvl enjektör lazım sıralı.... fiyatları hakkında bilgisi olan varmı
  • arkadaslar benım aractada omvl sıstem var ancak sorunlu aracı ankaradan aldım ben ve aldıgımdan berı var lpgde gaza bastıgında 4bınde kesıyo arac ama yavas yavas basınca 6 bınde kesıyor ecuda problem var dedıler ank. gonderdım yaptılar ettıler geldı sorun hala dewam edıyo kayserıdeyım ben bu arada gıtmedıgm yer kalmadı canımı ıyıce sıktı regulatoru kendım actım temızledım ıyıkıde acmısım :) sanırım problem enjektorlerde yetıstıremıyor gazı anladıgım kadarıyla yada bozuk uymuyor araca soruma gelınce omvl enjektorlerı uzerınde bıtane kablo var swıch seklınde ama bazı enjektorlerde o yok elınde olan varmı nasıl degıstırecem duz taksam sorun olurmu bılmıyorum yardım edın bana
  • merhabalar bende 97 model opel vectra var suanda aracım lpg ye gecmıyor benzınle calısıyor ve hep benzınde devam edıyor ıcerde lpg gosterge lambasının ısıkları da yanmıyor acaba sorunum ne olabılır beyın yanmıs yada kod sılmıs olabılırmı nasıl bır yol ızlemem lazım yardımcı olacak varsa sımdıden tesekkur ederım ...
  • Bence zayıf teknik destek ve distribütör. Bulaşmayın, zamanında benim başım yandı sizinde yanmasın....
  • aslında omvl kit olarak çok iyi.
    ama destek sıfır
  • Evet bende 2004 Marea araç aldım arka depoda Atiker yazıyordu öyle zannediyorum beyni geçen Kastamonu da gitim ustaya adamlar anlamıyorlar Ankara ya gitceksin diyorlar anca filtresini BRC filtresiyle değiştiririz dediler ne halt etcez bilmiyorum.
  • herkes MARKA diyor,
    herkes Montajcı diyor,
    Eeeee bakın DİSTRİBÜTÖR HEPSİNDENDE ÖNEMLİYMİŞ DEĞİLMİ

Demekki neymiş;

Güçlü distribütör,
    Kaliteli bir ürün,
    Eğitimli ve ciddi bir servis.....
  • Peki bu OMVL hakkında bilgili forumda kimse yokmu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.