< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraly61 -- 26 Ekim 2021; 21:42:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraly61 -- 26 Ekim 2021; 21:42:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
banka kartıyla apple müzik üyeliği aldım, kazanımlarıma işlemedi. Dandik banka, buna güvenilip harcama yapılmaz. |
Ben de amazon prime ödedim bende de gözüken bir şey yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 27 Ekim 2021; 6:23:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1-2gune gozukur |
arkadaşlar sayaç nerede görunuyor |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bende bulamadım |
Kazanimlarim bolumunde gorunuyor. Kazanimlarima tiklayinca her kampanya icin sayaç çıkıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraly61 -- 27 Ekim 2021; 13:22:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
On ile kazanmaya başla yazan yeşil yere basın gülen suratın içindeki detaylar yazan butonu sağa çekin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 27 Ekim 2021; 15:43:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam aradım şikayet kaydı oluşturdum on hesap kullanmak gerekmiyor kart kampanyası veya otomatik ödeme için ama ödeme yapmıyor nedense hesapta para olmasına rağmen |