Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
222
Favori
329.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Google Play harcamam olmuştu. Dijital ödemelerde sayaç ilerlemedi 3 gündür.

Bugün çağrı merkezini arayıp kayıt açtırdım. Pazartesi dönerler dedi çalışan. Bakalım.

Uzun süredir kullanıyorum. Yeni konsepti de sevdim.

Temassız Burgan kart yollamışlardı ama ben de ON kart istemiştim. Bir haftaya geldi. PTT ile yolluyorlar. Saçma salak AGT gibi kuryelerde uğraştırmadılar.

Benim de birkaç kez EFT işlemimim geciktiği oldu ama genel anlamda memnunum.

Şu an yıllar önceki Enpara'nın yerinde birçok insanın gözünde.

• iPhone telefonda Kazanımlarım diye bir bölüm göremedim? Androidlerde mi mevcut acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 TL alışverişe 50 TL iade kampanyasını pek anlayamadım.
    Anladigim kartla totalde 1000 TL üzeri internet veya normal çekim alışveriş yaparsam 50 TL indirim bir sonraki ay yansıyacak.
    Sadece internet harcamaları mi sayılıyor,
    1000 TL yi asmasakta %5'i yansıyacak mi?
    Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Hocam toplam harcama 1000tlye ulaşırsa internetten yaptığın harcamaların %5i iade edilecek
    500tl online 500tl postan harcama yaptınız diyelim 1000tl harcama tamamlanmış olur 25tl iade alırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• uygulama üzeinden görüşme ile ON HESAP açtırmama rağmen uygulamadan hesaplarımı seçtiğimde ON HESABINIZ bulunmuyor yazıyor nedendir acaba?

• benim 1000 tl sayacı hiç ilerlemiyor, hala kilitli gözüküyor zaten. on kart aldım ama bir şey değişmedi

• barikat2005 kullanıcısına yanıt

Hocam on hesap farklı bir vadeli-vadesiz hesap videolu görüşme ile hesap açtırdıysanız şuan on müşterisinizdir. Kampanyalara katılabilirsiniz.

• istegelsin 175/75 inddirim kampanyası var..

• reko kullanıcısına yanıt

buna bir türlü katılamadık ki saçma bir uygulama yapmişlar zaten

• Arayüzü renkleri falan çok kötü.

Banka kartı geldi o da epey çirkin bir şey.

Şunların tasarımını kim yaptıysa direkt işine son versinler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar gece 9 dan sonra örneğin gece 11.30 da bir miktar başka hesaba para atarsak vadesiz 5000 altına düşüyor sanırım bu durumda faiz yatmıyor mu ertesi gün? Ben dün atmıştım bugün haftasonu olduğu için kontrol edemiyorum ne yapabilirim yatması için paramı ekleyeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 30 Ekim 2021; 15:37:12 >
  • Amerika fransada raflar boş millet aç ,siz takmışınız burganın arayüzüne rengine .10 ar lira ateşleyerelimde Amerika fransa açlıktan kurtulsun

• b0Ni kullanıcısına yanıt

sayaç 0 mı gözüküyor, on hesap açtınız mı bir de

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam haftasonu işlemeyen faiz için bankaya bildirimde bulundunuz mu? Ben 12 TL Fast işlemi yaptım 4 günlük faizim boşa gidecek. 632 TL zarardayım

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    hocam onla alakalı değilmiş, diğer bankalar gibi hesap hareketlerinde faiz getirisi yazmıyor, onun yerine 1000 liraniz varsa, 1000 lira çekip 1005 lira yatırıyor, 5 lira faiz getirisi yani, o yüzden görememişim.aslında yatıyormuş. vade bozulma olmuyor. toplam bakiyenin 3000 tl üstü olması gerekiyor sanırım.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Dönüşünüz için teşekkür ederim hocam. Gerçekten çok strese girmiştim biraz olsun rahatladım. Sağolun.

• BU ON hesapta pasif bakiyeyi düşürme ayarı varmı? hergün 12.500 tl pasifte gözükyor ayarlara baktım birşey anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.