Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
222
Favori
329.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yansımayan Google Play ödemesi için kayır açtırdım. Pazartesi döneriz demişlerdi. Bir gelişme olmazsa tekrar arayın demişlerdi.

Yarın belli olur. Apple Music Amazon Prime ve Google Play vs. yansımadı ise dijital ödemelerin sayaca yansıması konusunda bir sıkıntı var. Çözerler yakında umarım.

• 23 ekimde sanal banka kartıyla amazon prime aboneliği (7.90 tl) satın almıştım, kampanya şartlarıbda da saymasına ragmen yararlandığın kampanyalar bölümünde gözükmüyor. benzer sorun yaşayan var mı acaba

• ilk odedigim fatura icin 13 kurus yatirmislar hesabima?

edit:iade kampanyasiymis yansiyan, 15 liralar yansimamis henuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukuleta12 -- 1 Kasım 2021; 13:18:35 >
  • Bu iadeler sanal kart ile oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Bugün yeniden aradım. Önümüzdeki ay 21'nde yatacak diye not düşmüşler.

"O durumun farkındayım, sorun sayacın çalışmaması. Sayaç çalışmıyorsa nasıl yatacak ki?" dedim. Not aldı. İleteceğim dedi.

Bir kez daha aramak zorunda kalırsam herhangi bir dijital ödeme yapma gafletinde bulunmam.

Bu kadar uğraşacaksak iade almak için gerek yok.

• 1 kasımda son ödeme tarihi olan 2 faturadan 1 i yatırılmamış. Otomatik ödeme talimatı verip fatura ödendi mi diye takip etmek zorunda kalıyoruz.

• enpara yönünde giden ve gelen işlemlerde sabahtan beri sorun var. bilginiz olsun.

• Vodafone otomatik ödeme talimatı gerçekleşmesine rağmen fatura firma da ödenmemiş görünüyor fatura gecikmeye girdi sistem daha oturmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Vodafone otomatik ödeme talimatı gerçekleşmesine rağmen fatura firma da ödenmemiş görünüyor fatura gecikmeye girdi sistem daha oturmamış.

Sorun Vodafone' de çünkü daha önce Vodafone kullanırken benimde başıma geldi başka bankada (hatta kredi kartında) otomatik ödendi ama ödenmiş olmasına rağmen Vodafone yanımda da ödenmemiş gözüküyordu aradım ödendiğini söyledim faturanın gailba ya kayıt açılmıştı ya da mesai saatleri içerisinde otomatik sisteme düşmüştü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Su faturası da aynı olmuş bence firmalar ile arasındaki bağlantı da sorun var, firma ve bankaya bildirdim çözülür ama can sıkıyor sözde otomatiği takip ediyoruz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 6 Kasım 2021; 15:29:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Su faturası da aynı olmuş bence firmalar ile arasındaki bağlantı da sorun var, firma ve bankaya bildirdim çözülür ama can sıkıyor sözde otomatiği takip ediyoruz  

Ben şu zamana kadar sorun yaşamadım ama dediğinizde haklısınız otomatik ödemenin kolaylığı ve en büyük avantajı bu zaten

• NewsTR kullanıcısına yanıt

Vodafone yapar bunu.

Ben de bir ara Cepteteb'e vermiştim. Vodafone uygulamadan fatura ödemedi diye bildirim gönderdi.

Çağrı merkezi fatura ödenmiş aldırmayın demişti.

• Denemek için hesap açtım. Manuel olarak fatura ödüyorum ama hızlı ödeme için kaydetme kısmı bulamadım abone numarası giriyorum sürekli. Uygulama renkleri de çok göz yoruyor.

• Otomatik Fatura Ödeme Talimatı kampanyasına katılmak istedim.

İnternet faturam için talimat vereceğim ama DSmart faturası ödenmiyor, sadece 3-5 kurumla sınırlamışlar.

İşte verebilecekleri hizmet bu kadar sınırlı.

Hani Bimnet falan olsa tamam diyeceğim yoktur.

İnternet faturamı bile ödeyemediğim bankacılık uygulamasıdır ON HESAP

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Süperonline internet faturasını da otomatik ödeme olarak veremiyoruz sanırım.

• Arkadaşlar 4 adet otomatik fatura talimatı verdim. İki tanesinin son ödeme tarihi 5 gün önce ve ödemedim. Burgan talimat sonrası ne kadar sürede ödüyor. Kesilmesini istemem ona göre manüel ödeyelim.

Birde otomatik teki talimatı odenmeme durumunda manuel ödeyince 15 TL lik hakkımızi kaybetmiş oluyor muyuz teşekkür ederim

• kimliksiz41 kullanıcısına yanıt

Son ödemesi geçtiyse otomatik ödenmez o fatualar. Manuel ödeyin. İade hakkında fikrim yok.

• kimliksiz41 kullanıcısına yanıt

Benim otomatikte faturaları da ödememişti son günlerinde manuel ödedim kazançlarda 15 tl iade gözüküyor işliyor yani manuelde

• 1 otomatik ödeme talimatım ödendi ve ertesi gün hesabıma 15 lira otomatik talimatından kazandığım ödül + faturanın %1'i yatırıldı.

Henüz 1 aydır kullanıyorum ama şubeyle vs uğraşmaması ve kampanyaları hoşuma gitti. İleride tüm birikimimi bile taşıyabilirim duruma göre.

Şimdilik tek eksiklik fatura öderken anlaşmalı firmaların çok sınırlı ve neredeyse yalnızca yaygın firmalarla anlaşılmış olması. Örneğin Netspeed internet kullanıyorum ama bankanın anlaşması olmadığı için faturamı öderken başka banka kullanmak zorundayım.

İlginç biçimde firmanın sitesinden kartımla ödemeye çalışınca da çalışmadı. Kart bilgilerini girdim, ne telefonuma şifre geldi ne de bir şey. Halbuki internetten alışverişe açıktı. Ya vakıf bankın ödeme sisteminde sorun vardı ya da kart ilk alışveriş diye mi sorun çıkardı bilemedim.

İş Bankasının atmlerini ücretsiz kullanabilmemiz müthiş bir şey.

• Ya benim doğalgaz faturası geçen ay elektrik ise ay başı otomatik olarak ödendi (kampanyaya katıldıktan sonra ekledim ne elektrik ne de doğalgaz dan 15 TL geldi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.