Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.332
Cevap
222
Favori
329.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım, bilgilendirmeniz için teşekkürler.

• İlk ay e ticaret harcama iadesi hesaba yansıdı başarılı 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smhylmz -- 20 Kasım 2021; 9:2:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Smhylmz kullanıcısına yanıt

+1. Uygulamadan bildirim gelmiş. 50 TL yatırdılar. Umarım böyle devam ederler.

Kampanyaları- hem dövize hem de TL'ye güzel faiz oranları ile şu an favorim gerçekten.

tenceremiz kaynadı hocam sayende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

konu için teşekkürler hocam, yararlandık sayenizde, fatura işini de rayına oturturlarsa daha iyi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon prime abonelik ücreti iadesi yansımamış. iade alabilen oldu mu bu kalemden....

• Fiziki kart başvurdum ama gelmedi hemüz. masterpassa ekleyebiliyorum ama.

sanal kart hemen çıktı. Onu sayar mı tam anlamadım bu kampanya için?

• 15 ekimde on hesap açmışım hoşgeldin olayı nezamana kadar devam eder acaba🤔
    faiz arttırımına kadar idare edeyim.dövizde alım fırsatı çıkarsa onuda takip ederim bu arada🤔

• Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt

sanal kart sayar

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

O zaman ay sonuna kadar ulaşmazsa kart, ay sonu trendyol yaparım sanal kart ile. göreyim ne olacak.

1000 lira yaparsam öbür ay 50 iade gelecek. değil mi?

• Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt

denemelik cüzdan 1-2tl atın yarın sayaca işleyip işlemediğini görürsünüz

• Merhaba arkadaşlar. Evii saatım . Biraz mevduatım var. Burgan banka yatırdım . Şu an tl ye en yüksek vren banka Burgan . Maalesef dolar karşısında eriyor paramız.

Burgan bank ne kadar güvenilir ? Bi tedirginik hep var içimde. Güçlü bir banka mı ? Bu konuda bilgisi olan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Merhaba arkadaşlar. Evii saatım . Biraz mevduatım var. Burgan banka yatırdım . Şu an tl ye en yüksek vren banka Burgan . Maalesef dolar karşısında eriyor paramız.

Burgan bank ne kadar güvenilir ? Bi tedirginik hep var içimde. Güçlü bir banka mı ? Bu konuda bilgisi olan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim .

TMSF kapsamında 150.000 TL büyüklüğünde mevduat için zaten garanti var bu Türkiye' de faaliyet gösteren bütün bankalar için geçerli bir durum

• Teşekkürler . mevduatım 350 bin o yüzden yazmıştım arkadaş. 150 binden fazla. Sizce güvenilir bir banka mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Teşekkürler . mevduatım 350 bin o yüzden yazmıştım arkadaş. 150 binden fazla. Sizce güvenilir bir banka mı ?

Ben bir kaç aydır müşteriyim hesabımda çok bir meblağ yok ama evdeki bütün faturalar On Mobil' de otomatik ödemede bir problem yaşamadım güvenilir konusunda da dediğim gibi problemle karşılaşmadım neyseki henüz

• Bu sefer de türk telekom faturam ödenmemiş manuel ödedim, ayrıca sayaç işlemesine rağmen 5x15 fatura iadeleri yatmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 22 Kasım 2021; 14:19:36 >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt
    hocam Manuel ödeyince iade verir mi, bende Manuel ödedim bugün, otomatik ödeme ödememiş geçen hafta

• Otomatik ödeme günü, bildirim, mail, SMS vs geliyor mu? Ona göre hesaba para atarım. Normalde bakiye sıfır.

• Bir de Superonline ve Vodafone.net 'i bulamadım ne internet altında ne de diğer kategorilerde. Bu 2 kurumla anlaşması yok herhal

• quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Otomatik ödeme günü, bildirim, mail, SMS vs geliyor mu? Ona göre hesaba para atarım. Normalde bakiye sıfır.
    Geliyor 1 gün öncesi hem mobil hem de mail adresine bildirim geliyor son ödeme tarihli faturanız vardır hesabınızda yeterli bakiye olması durumunda ödeme yapılacaktır şeklinde

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.