Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.334
Cevap
222
Favori
330.029
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Bu iyiymiş. Teşekkürler.
    Rica ederim 👍

• bluefour B kullanıcısına yanıt

Sayaç işledi ama iade yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Sayaç işledi ama iade yok.

Benimde 45 TL (yani 3 fatura) ödendi geçen aydan beri ama bana da o iadeler gelmedi ben manuel ödemedim hesaptan son ödeme gününde otomatik çekti

Edit: Mh aradım kendimden örnek veriyorum Ekim ayında ödenen faruram için bu ay yani Kasım ayında fatura kontrolü yapıldığını iadenin Aralık ayı başında yani 1 Aralık tarihinde yansıyacağını söyledi bu ayki ödenen faturalarım için ise gelecek ay kontrol yapılacağını onların ise Ocak ayında yansıyacağını söylediler artı olarak mobil uygulamada yazmıyor ama 6 ay faturaları tutma şartı var bilmiyor iseniz hatırlatayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 22 Kasım 2021; 15:58:1 >
  • Bilgim var ancak 1 ay sonra diye anlaşılıyor şartlarda 2 ay beklemesi saçma olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Bilgim var ancak 1 ay sonra diye anlaşılıyor şartlarda 2 ay beklemesi saçma olmuş.

Mobilde pek açıklayıcı değil şartlar bana da gelmeyince mh aradım verdiği bilgiler bu yönde

• On bank'tan kartı nasıl alıyoruz Burgan'da ilk önce hesap açıyoruz bu ne kadar yokuşlu bir yol böyle 😀

• Bu ay da elektrik faturam ödenmedi. Geçen ay da ödenmemişti. Bunların yapacağı işin...

• quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

On bank'tan kartı nasıl alıyoruz Burgan'da ilk önce hesap açıyoruz bu ne kadar yokuşlu bir yol böyle 😀
    On bank diye birşey yok ON zaten Burgan Bank kuruluşu dijital bankacılık direkt ON Mobil indirip müşteri olabilirsiniz ki zaten hesap vs açıldığı an banka kartı da adresinize geliyor

• Bende on mobil'i indirdim müşteri ol kısmından üye olmaya çalıştım olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım Web sitesinden Burgan hesabı açılacak falan bir şeyler anlattı?

• On hesap pasf bakiyeyi hafta sonu nasil kullanicaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki aydır gününde tahsil edilmediği için manuel ödemek zorunda olduğum su faturası için 22 kasım da kayıt açmıştım. mağdur olduğum için fatura başına 15 tl olan ödülü yüklemişler, sözde çalışma başlatmışlar.

mağdur olan çok müşteri var forumda okuyorum dediğimde bize işletilmiş sorun yok diyorlar benzer sorun yaşayanlar kayıt açarsa hem ödül tutarını alırlar hemde belki bu otomatik ödeme sorunu hızlı çözülür.

• İstegelsin kodu bana gelmemişti, MH aradım istegelsindeki ON hesap kodu üzerinden gelenlere sadece verebiliyoruz dedi. Kodu almanın bi yolu yok mu arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 50likler geldi :)

• Yabancı uyruklular ON bankacılığa neden katılamıyor?

• byJuck kullanıcısına yanıt

Abi sen suri

• Komiklik mi yaptın sen şimdi?

• byJuck kullanıcısına yanıt

haraşo

• arkadaşlar hesap açayım mı değer mi ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.